Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Blade.T

tag

Amennyiben nem kapunk semmiféle kártérítést ez alatt a befizettet és még fel nem használt AP átigazolását az EU szerverre értem.
    Ha ez nem így lesz, ügyvéd barátomat megkérem rászánom azt a pénzt időt, és remélem nem vagyok egyedül, de biztos nem fogom nézni hogy csak úgy simán lenyúljanak.
    Az összes többi felhalmozott, megvet dolog (mint RP-ért mint AP-ért) Autók, tuningok, Garázs, ezek mind megtalálhatók a Level-R en, 11 Autó kivételével, ezeket a dolgokat ha akarnák áttudnák igazolni, hogy ott folytassuk és azzal amivel abbahagytuk. :((

Helyben vagyok, Debrecenben nem kell messzire mennem. :W

"Az Invictus-Games Kft. 2009. október 15-én bevezeti ún. Licencek régiónkénti megfeleltetési programját,
    2009. október 15-től a játékosok nem tudnak bejelentkezni a kliensre, ha kívül esnek az adott licencelt területen. Ezúton kérünk minden játékost, aki a nem megfelelő kliensre jelentkezett eddig be, hogy keresse meg az idevonatkozó helyi verziót és ott folytassa a játékot." Ja persze, ezt a szöveget másnak tartogassák ne nekünk!!!! :((

Új hozzászólás Aktív témák