Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Szólánc.
- aquark: Zsebszámológépek
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Creative997
őstag
Paja, és mégis kinek válaszolnak?? Szívesen meghallgatnám mit mondanak (bevallom pár hsz-om csalogatónak szánódott
), de nem jön senki se! Mondjuk már magyarul is kiírták az oldalukra ezt a baromságot. A bíróságon majd meghallgatjuk a másik felet...
Én sem a pénzem miatt aggódom (mondjuk nem öltem bele annyit mint egyesek), hanem hogy egyszercsak hopp, kipattan ez az egész és fuccs mindennek, mi meg állunk itt hogy mivan? Elvész minden amiben igazán jól éreztem magam? Lehet hogy nekik köszönhetjük, de így lehet nem akarom köszönni és nem lenne ilyen szar. Persze tudom, ez nem azt jelenti hogy most barátságoknak meg kell szűnniük, de azért volt egy játék amiben össze tudtunk gyűlni, szórakozni, funolni, azon kívül meg mégsem tudom tartani a kapcsolatot mind a 200 baráttal, akik java több száz/ezer km-re van...
Új hozzászólás Aktív témák

- Docker konténerizálás
- Gitáros topic
- Vegyes fogadtatás, erős rajt: 2 millió példánynál a Crimson Desert
- MSI Wind
- Tavaszi hardvernyitány
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Katasztrofális PC-piacra figyelmeztet az IDC
- Formula-1
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- További aktív témák...
- Akciós!! Előbb mint bárhol máshol !! Motorola Moto G77 8GB/256GB - 1 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 11900KF 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Gigabyte RTX 5070 Ti // Felbontott, új // SZÁMLA // GARANCIA //
- LG OLED65G49LS CSÚCS Ultra HD 4K 65" OLED TV!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
), de nem jön senki se! Mondjuk már magyarul is kiírták az oldalukra ezt a baromságot. A bíróságon majd meghallgatjuk a másik felet...