Hirdetés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- koxx: A bajnokok egere? Lamzu Maya Champions Edition 8K gamer egér
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
Creative997
őstag
Paja, és mégis kinek válaszolnak?? Szívesen meghallgatnám mit mondanak (bevallom pár hsz-om csalogatónak szánódott
), de nem jön senki se! Mondjuk már magyarul is kiírták az oldalukra ezt a baromságot. A bíróságon majd meghallgatjuk a másik felet...
Én sem a pénzem miatt aggódom (mondjuk nem öltem bele annyit mint egyesek), hanem hogy egyszercsak hopp, kipattan ez az egész és fuccs mindennek, mi meg állunk itt hogy mivan? Elvész minden amiben igazán jól éreztem magam? Lehet hogy nekik köszönhetjük, de így lehet nem akarom köszönni és nem lenne ilyen szar. Persze tudom, ez nem azt jelenti hogy most barátságoknak meg kell szűnniük, de azért volt egy játék amiben össze tudtunk gyűlni, szórakozni, funolni, azon kívül meg mégsem tudom tartani a kapcsolatot mind a 200 baráttal, akik java több száz/ezer km-re van...
Új hozzászólás Aktív témák

- Yurbuds Ironman fülhallgató
- Apple iPhone 16 Pro Max - Black Titanium - 256GB - Akku: 90% - Megkímélt állapot!
- Eladó ÚJ BONTATLAN Samsung Galaxy A17 5G 8/256GB / 24 hó jótállás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Green-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4169, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
), de nem jön senki se! Mondjuk már magyarul is kiírták az oldalukra ezt a baromságot. A bíróságon majd meghallgatjuk a másik felet...