- Gurulunk, WAZE?!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Bethesda kórház
- Yézi: Ryzen 7 1800X tuning (vs. i7-2600K...?)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
- Flashback: Olcsó emulátoros kézi konzol R36S
- GoodSpeed: WELLPUR KVITA GF85 - JYSK - tapasztalatok
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
szacsee
nagyúr
Nemrég kezdtem el a játékot, sajnos csak a Fiona build indult el a gépemen.

Az elején azt sem tudtam hova kapjak, de a topikban találtam pár hasznos infót a játékról... ezúton is köszönet érte mindenkinek!

A játék idáig bejövős, bár ez a fizetős vs. "ingyenélők" táborának ekkora mértékű megkülönböztetése szerintem kicsit húzós.
Ezek után meg főleg:100 AP $4.99 értékben
200 AP $9.99 értékben
400 AP $19.99 értékben
1 000 AP $49.99 értékben
2 000 AP $99.99 értékben
4 000 AP $199.99 értékbenPár dolgot vennék, node 2000 AP amivel már érdemes kezdeni valamit (kocsik, update) kicsit húzósnak tűnik válság ide vagy oda.
Könyörgöm 100 dodóért már VGA-t vesz az ember és nem is gyengét... no meg a többi értelmes dolog amire el lehet költeni az életben.
Az oké, hogy 2-3000 ft-nak megfelelő összeget lehúznának 2000 AP-ért, de hogy 20K-t kiadni érte.... hát annyit nem ér meg az tuti.
Nem a feszt akarom szítani, de a "szegényebb" országokban biztos nem fognak erre áldozni azok után, hogy folyamatos leállások és javítgatások vannak.Ezt a dolgot leszámítva jó a játék, sokat keresgéltem, mert nem találtam az Ap Form-ot és a C-D-E-F licens besorolást, aztán rájöttem, hogy ezt cserélték le a level rendszerre.
Hiányos angoltudásom sajnos némileg visszavet a játékban, mivel a roomban jókat lehetne csevegni és a fórumon hasznos infók vannak... node ezt mielőbb potolom.
Ha valamelyikőtöknek kedve ruccanna kicsit kocsikázni, akkor állok elébe.
Paja: asszem veled már összefutottam, igaz nem voltál sokáig.![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
bbm: itt a link.

Új hozzászólás Aktív témák

- OTP Bank topic
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Gurulunk, WAZE?!
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Degeneratív kapcsolóval készül a Firefox
- Arc Raiders
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Szigorít a Discord: jön az életkor-ellenőrzés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- 360 áthajthatós! Dell Latitude 5330 2 in 1 i7-1265U 10magos! 16GB 512GB 13.3" FHD 1 év garancia
- AKCIÓ! Honor 200 Lite 8GB 256GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
- Xbox One S 512 GB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- Fujitsu Esprimo D7011 Intel i7-11700 16GB 512GB 1 év garancia
- Apple iPhone 15 128 GB Kék 12 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Hiányos angoltudásom sajnos némileg visszavet a játékban, mivel a roomban jókat lehetne csevegni és a fórumon hasznos infók vannak... node ezt mielőbb potolom.![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)