Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Creative997

őstag

hehehe, Paja1 biztos megvert volna, DR (Dark Riot) is "panaszkodott" h ki a franc ez a Paja, soha nem hallott róla és mindig nyer :D

dokar: csatlakozhatnál a =-NeM-= vagy kik azokhoz? Ők pl csak TA-sak (speciel hajnalban egy ilyen nevű csákót vertem porrá :D ) De te nem vagy klán fan úgyhogy ez van, de nekem a véleményem a következő:
    Amikor elkezdtem akkor sajnáltam h nem raktam be a nevembe h HUN, felvállaltam volna a nemzetiségemet. Most h |3G| lettem megváltoztathattam volna, de már minden magasabb kategóriás játékos tudja h magyar vagyok. És már egész sok pH-HUN nevű emberke mászkál a gammában és tudják a többiek h számolni kell velük mert jó játékosok, letettek vmit az asztalra, akik nevében benne van újoncoknak meg sztem számolni kell azzal h kemény futamokat tolnak, mert sokan meg akarják verni a magyarokat. Miért mondom? Nem 1 külfölditől hallottam h qrva sok magyar van a játékban és nagyon jól mennek! És sztem ezekre büszkék lehetünk! Tehát büszke vok arra h jó a hírnevünk a játékban, segítőkészek vunk; büszke vok a klánomra, mert remek játékosokból áll, akik normálisak, jó fejek és az egyik, ha nem az 1. számú klán...

Isaten: emlékezned kell mert volt olyan időszak amikor nyelvtanóra volt pH-n és te is részt vállaltál belőle, az egész ha jól emléxem Kisa helyesírásából indult ki és sokat szivattuk e miatt.
    Mindenki elkönyvelte magának ezt és téma lezárva, ne erről szóljon már megint a pH!!

Új hozzászólás Aktív témák