- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- Lalikiraly: Sencor SMC BS30 aktív hangfalszett bemutató
Új hozzászólás Aktív témák
-
Creative997
őstag
hehehe, Paja1 biztos megvert volna, DR (Dark Riot) is "panaszkodott" h ki a franc ez a Paja, soha nem hallott róla és mindig nyer
dokar: csatlakozhatnál a =-NeM-= vagy kik azokhoz? Ők pl csak TA-sak (speciel hajnalban egy ilyen nevű csákót vertem porrá
) De te nem vagy klán fan úgyhogy ez van, de nekem a véleményem a következő:
Amikor elkezdtem akkor sajnáltam h nem raktam be a nevembe h HUN, felvállaltam volna a nemzetiségemet. Most h |3G| lettem megváltoztathattam volna, de már minden magasabb kategóriás játékos tudja h magyar vagyok. És már egész sok pH-HUN nevű emberke mászkál a gammában és tudják a többiek h számolni kell velük mert jó játékosok, letettek vmit az asztalra, akik nevében benne van újoncoknak meg sztem számolni kell azzal h kemény futamokat tolnak, mert sokan meg akarják verni a magyarokat. Miért mondom? Nem 1 külfölditől hallottam h qrva sok magyar van a játékban és nagyon jól mennek! És sztem ezekre büszkék lehetünk! Tehát büszke vok arra h jó a hírnevünk a játékban, segítőkészek vunk; büszke vok a klánomra, mert remek játékosokból áll, akik normálisak, jó fejek és az egyik, ha nem az 1. számú klán...Isaten: emlékezned kell mert volt olyan időszak amikor nyelvtanóra volt pH-n és te is részt vállaltál belőle, az egész ha jól emléxem Kisa helyesírásából indult ki és sokat szivattuk e miatt.
Mindenki elkönyvelte magának ezt és téma lezárva, ne erről szóljon már megint a pH!!
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone topik
- Mobil flották
- Tesla topik
- Kézbe fogható paradoxon lett az iPhone Air
- Kis méret, nagy változás a Motorolánál
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Lenovo Legion Go: a legsokoldalúbb kézikonzol
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- A magas vérnyomást is felismerheti az Apple Watch Series 11
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- További aktív témák...
- Felsőkategóriás merev csöves Gamer PC-Számítógép! I9 11900K / RTX 3090 24GB / 64GB DDR4 / 1TB SSD
- Lenovo ThinkPad Z13 G1 (ELKELT)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3067
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest