Hirdetés

2024. május 2., csütörtök

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  HEAT Online (kiemelt téma)

Hozzászólások

(#14351) dokar


dokar
addikt

te PaJa1,

csapjál oda az orrukra mert én tegnap este majd' idegbajt kaptam: nyomtam a TA-t és amikor vki megelőzött, akkor a váltó elkezdett visszapakolgatni magától. így nem tudtam versenyezni a többiekkel, mert lemaradtam. kiléptem aztán újra be, de ez a gyilkos visszaváltós bug megmaradt. csináltam egy rebootot, de az sem segített. megnéztem mi történik, ha practice módban nyomom egyedül. na ekkor meg a pályán lévő 2 zöld checkpointnál kapcsolgatott vissza. mitől lehet?

extra - SEXRay

(#14352) Isten88


Isten88
senior tag

Ingyenes játékért fizetni? Hahahaha. Azt. Azért nem kell fizetned, mert a fád nől a kertben és a napsugarakat "elveszi" mások elől? Hahahaha...majd egy szép ember ezt is eléri, hogy ezért is fizessünk...de addig legalább a demó PT-vel had játszunk már ingyen...

Meg adja meg TAZ az AP-jaimat. Ennyi.

[ Szerkesztve ]

(#14353) orkaman


orkaman
csendes tag

tegnap nyomattunk egy kis explorert, össze is jött 80-90k RP.
Azzal ami volt sikerült morello engine+2 ECU+2 Tire+2 Susp+1

ma talán még belefér egy Susp+2 Brake+2

Sajnos body +1 +2 piszok drága.

Kicsit elfáradtam de azért bementem egy wanganra hogy mit tud (+végsebesség).

Másik morellos csávó vert rám 250-300ft-et. Fullos morello-ja volt. LOL.

A maradék kedvem is elvette, tehát kiléptem. Este, ha van valakinek kedve, kipróbálnám egy fullos panama ellen. Egyéb pályákon szerintem még mindig messze van, nehezebben irányítható (grip R+).

Még egy apróság, bár lehet csak én érzem így:
Panamával rámegyek valami vacakra (tábla, stb.) semmi gond, Morelloval szinte biztos hogy irányíthatlanul kivágódok.

na ennyi. Még valaki nyomatott morelloba RP-t? Full +2-n jobb?

(#14354) Isten88 válasza dokar (#14351) üzenetére


Isten88
senior tag

Fordítsd az egeret a tetejére...vagyis, hogy felfelé világítson, vagy ha szutykos, pucold meg. Gondolom úgyis pirosledes egered van.

(#14355) erdol válasza Mariann294 (#14347) üzenetére


erdol
senior tag

Hát magyarul értelmes vagy nem?disz nó ól :C

Allah életet mindenkinek ad, de értelmet nem mindenkinek.

(#14356) dokar válasza Isten88 (#14354) üzenetére


dokar
addikt

mi köze ennek az egérhez? az egérrel nem csinálok semmit.
mellesleg nem véletlen hibáról van szó.

[ Szerkesztve ]

extra - SEXRay

(#14357) [pH]Lacika válasza Mariann294 (#14344) üzenetére


[pH]Lacika
tag

Ezek szerint én nem vagyok normális? Vigyázz a szádra, az apád lehetnék!
Ezzel a játékkal csak azért játszhatnak ilyen emberek, mert vannak olyanok akik fizetnek érte. Tehát én a nem normális ember, mivel fizetek, ezért játszhatsz te is a játékkal.
Ha mi fizetősek, nem nyomnánk pénzt a projectbe, akkor már rég nem játszhatnátok ezzel.

Most ezzel nem azt akarom mondani, hogy mindenki tegyen bele pénzt, csak azt, hogy ne várjatok csodát az ingyenes játéktól.
Jaaa és ha valaki fizet az attól még nem nemnormális, és nem is kell gazdagnak lenni hozzá. Mások isznak, cigiznek, kávéznak, én egyik dolgot sem űzöm. Ez amit én űzök sokkal olcsóbb mint az elöbb említett élvezeti cikkek.

[ Szerkesztve ]

Farkancs! =Werewolf= OBB és PT weboldal: www.obb.zoldneon.hu

(#14358) dokar válasza [pH]Lacika (#14357) üzenetére


dokar
addikt

köszönjük, hogy dobálsz bele pénzt helyettünk. ;)

extra - SEXRay

(#14359) Isten88 válasza dokar (#14356) üzenetére


Isten88
senior tag

Szóval neked tökéletes egered van és nem csinált még olyat, hogy nem mozdítod meg és mégis megmozdul a kijelzőn az egérmutató. Akkor gratulálok, nem szóltam.
Amúgy próbáld ki gyakorló módban, hogy mész egy kocsival és megmozdítod az egeret és rájössz, hogy miért írtam, amit írtam.

(#14360) Isten88 válasza [pH]Lacika (#14357) üzenetére


Isten88
senior tag

Ezzel a játékkal csak azért játszhatnak ilyen emberek, mert vannak olyanok akik fizetnek érte.
Ez nem igaz, cégek fizetnek az Aeriának, a felhasználók pénze csak bérkiegészítés legfeljebb.
Mellesleg párszor már leírtam, hogy INGYENES JÁTÉK! Ez olyan, mintha Te azért is szívesen fizetnél XY áruházak, mert kiküld egy szórólapot. Hát barátom, gratulálok. Lennék Én szívesen a szolgáltatód. Küldözgetném Neked az ingyenes cuccokat és Te meg fizethetnél érte, mert ilyen hozzáállásod van.
Ha meg elvárják, hogy fizessünk érte, akkor ne reklámozzák ingyenesnek, hanem emberek majd kitalálnak tört szervereket, mint a Counter Strike-ra és játszunk úgy, vagy ha gazdagok vagyunk, akkor játszunk vele pénzért, de akkor ez a játék kihal...még így, hogy "ingyenes" sincs tele a játék. Két szerver meg minek, egyen is alig van valaki.
Itt meg is jegyezném, hogy nem kötözködök, véleményt nyílvánítok, mert szabad ember szabad országban azt tesz, amit szabad.

[ Szerkesztve ]

(#14361) Creative997


Creative997
őstag

Mariann: azért az kicsit túlzás h mindent megnyertem, de megteszem ami tőlem telik :)

Orkaman: a Morello qrva lapos kocsi és minden szar táblán fennakad, tegnap tapasztaltam. A Pana meg olyan ha egy gyors kanyarban mondjuk rámész egy rázókőre és folytatod az ívet akkor felborul, tehát instabilabb mint a vette v a morello, instabilabb, magasabban van a súlypontja.

Isaten: egérrel kapcs.: csak alátét kérdése h elmozdul e. Nekem is mozgott (h rohadna meg) aztán egy máik alátéttel semmi gondja és játék közben semmi reakció nincs ha mozgatom az egeret, ha csak be nem állítom. És még ha mozogna is, akkor is az irányítást befolyásolná, nem a váltást, nem hiszem h dokar pajtás beállította volna valamikor is egérre h azzal menjen és akkor sem a váltásra hanem az irányításra (egyéni gondolat, ötlet)

Más: US Touring ligában vok és szánalmas h milyen kevesen vesznek részt (26an jelentkeztek). Az én futamomban 2en mentünk (persze h nyertem :DDD ), az elöttem lévőben 3an és ahogy elnézem ezt a képet nem túl sokan mentek az utánam lévőben!! LIGA RÉSZVÉTEL???

Paja: ilyenre gondolsz? slideshow csak ez egy régebbi kiadás, azóta már több kocsi, több tuning van!

In The End: az utóbbi pár hsz-ből (nem az enyémből!) kiindulva, le lehet szállni rólam h állat vok és qrva nagy kocka!! :DDD

[ Szerkesztve ]

Project Torque 4ever! http://www.youtube.com/watch?v=mZFd76UmplE

(#14362) tomkatomi


tomkatomi
tag

Annyira fölösleges rágódni rajta, hogy mennyire ingyenes a játék. Van ingyenes része és van fizetős része is. Kinek-kinek melyik tetszik, vagy melyiket választja (mire van szüksége, stb).
Egyébként van olyan nagy áruházlánc, ahonnan csak akkor kapsz szórólapot, ha vásárolsz is náluk -ergo mondhatni fizetsz érte.
Nem kötelező senkinek AP-s autót vennie, hiszen ugyanúgy el lehet szórakozni RP-s autókkal is (el lehet verni AP-s autótulajokat RP-s autókkal), ráadásul közel annyi AP-s autó van, mint RP-s. Így rá van bízva mindenkire, hogy melyik részét választja (ingyenes vagy fizetős). Akkor beszélhetnénk demóPT -ről, ha egy-egy pálya is része lenne ennek az üzletpolitikának (azaz csak AP tulajok mehetnének bizonyos pályákon - hogy ez mire lenne jó nem tudom),vagy az upgrade-ek közül is némelyiket csak pénzbefektetők használhatnák.
Szerintem ennyi :B

Szabad országban, szabad emberként... azt teszed, amit szabad! ---- Minden játékban egyszerűen csak: tomkatomi

(#14363) [pH]Lacika válasza Isten88 (#14360) üzenetére


[pH]Lacika
tag

Jaaaj ne magyarázd már ennyire félre a dolgot.
De hogy fizetnék érte! (katalógus)

De valójában nem is neked címeztem az írásom.

Engem gyakorlatilag Mariann lehülyézett mert pénzt szoktam áldozni erre az INGYENES játékra. (ami annyira nem is ingyenes mint az én és sorstársaim példája mutatja)

Azért valjuk be, ha nem lennének ilyen hülyék mint én, akkor ez a játék már régen nem lenne.

[ Szerkesztve ]

Farkancs! =Werewolf= OBB és PT weboldal: www.obb.zoldneon.hu

(#14364) [pH]Lacika válasza tomkatomi (#14362) üzenetére


[pH]Lacika
tag

Teljesen igazad van! Szívemből szóltál! :)

[ Szerkesztve ]

Farkancs! =Werewolf= OBB és PT weboldal: www.obb.zoldneon.hu

(#14365) MaciG


MaciG
addikt

Olvasgattam itt visszafele és látom megint előjött az "ingyenes" játék szindróma. :DDD Erről nekem az a véleményem, hogy az aeria nagyon el van szállva magától mostanában. (Igaz nem sokat játszok ,de ált. innen suliból minden nap olvasom a fórumot. :K ) Mikor megjött a vettére a lvl5-ös tuning ami szinte alig ér valamit akkor azt hittem ennél nagyobb rablás már nem jöhet, DE ekkor jött a morelóra a tuning. Cirka ~600K RP és alig lesz jobb. Mi ez ha nem rablás?. DE visszatérve a fizetésre. Ha nincs RP-d tuningra vagy kell AP-s kocsi akkor vagy szenvedsz az eventekkel (aminek a felét az aeria elcsalja... régen nem így volt.) vagy fizetsz. DE mennyit? Ha kell a "teljes" játék akkor jó sokat. Jóval többet mintha megvennél egy orig játékot és azzal kennéd... (persze vannak olyan játékok amik havidíjasak, de azok jóval magasabb kategóriát képviselnek ,mint a PT.)

Az meg hogy valaki fizet érte az az ő dolga. Nem vagyunk egyformák. Van aki a plussz pénzéből vesz egy doboz cigit vagy egy feles vodkát vagy elmegy bulizni vagy megtankol egy Ladát és irány ki a mezőre (ez nagyon állat :)) ) vagy vesz AP-t és még nagyon sok alternatíva van. A fő, hogy mindenki arra költse a "feles" pézét amire neki jólesik, ami őt szórakoztatja. :K

BANZAII

(#14366) Isten88 válasza Creative997 (#14361) üzenetére


Isten88
senior tag

Nekem alapértelmezetten, ha megmozdítottam az egeret elkezdettbaromkodni a váltóval, azért tanácsoltam neki azt, amit.

(#14363) [pH]Lacika:
Lehet, hogy igazad van...de valljuk be, elenyésző az, amit magyarok fektetnek ebbe a játékba.
Más szemszögből vizsgálódva: lehet (,söt, biztos is), hogy én is kiálltam volna, ha lehülyézi valaki a PT-sek xy százalékát, mert kiadott pénzt érte. Az Ő döntése. Inkább költse egy játékra (!!!NEM SZERENCSEJÁTÉKRA!!!) a pénzét, minthogy tönkre tegye az életét a drog, a szesz, a tüdejét (és mások egészségét) a cigijével. Mindenki maga (és a szülei/hozzátartozói) dönti(k) el, hogy mire szánja a pénzét. Én nem élek egészségkárosító eszközökkel, a PT-be sem fizettem, mert becsaptak, nem is egyszer. Vártuk a patcheket, az újításokat...konkrét időt írtak, virrasztottunk, hogy mi legyünk az elsők, rá egy-két hétre jött a patch, új TA pályát még most is várjuk, becsaptak akkor is, mikor 1000 AP-t ígértek fejenként, nem kaptunk érte semmit, csak egy plusz feladatot, aahol 100 AP-val kiszúrták a szemünket. Ott van még a reklámozós event is, ahol 500 illetve 900 AP-t kaphatnánk...igen, ez a "reach the 4 million member". TAZ megjutalmazott minket egy jó nagy semmivel. Írtunk neki többen is, se AP, se válasz. Én ezért - is - nem fizetek többek közt, mert egyszerűen megbízhatatlannéhány játékvezető.

(#14367) dokar válasza Isten88 (#14366) üzenetére


dokar
addikt

Nekem alapértelmezetten, ha megmozdítottam az egeret elkezdettbaromkodni a váltóval

hoppá, akkor ez már fél siker

extra - SEXRay

(#14368) SSP33DY


SSP33DY
aktív tag

jajiste-nem... AP.. megeeenn..
Legyen 3 melóhelyed, és hidd el jut AP-re!
Uff, én beszéltem :P
Nem kell szenvedni az eventekkel, és gyúrni az explorert RP-ért, napi 26 órában :Y
Más kocka gyógyegér havidíjat fizet mindenféle gollom és kardozós játékokért, hogy fejlessze a nemtom' micsodáját.. Mi meg napidíjért veszünk tuningot :P ;]
És miért? Hát azért, mert csak, és különben is! ;)

EX>>--OBB->>®™SSP33DY lvl 46 "garázsmester" by Erdol....és a kedvenc:..inkább nézd meg buksit.. by Csabesz lol Hiányzik a PT.. mondom a PT!!!

(#14369) [pH]Lacika válasza SSP33DY (#14368) üzenetére


[pH]Lacika
tag

Barátom, ez volt a legnagyobb hozzászólás a prakszisomban! :DDD
Isten vagy! :C

Farkancs! =Werewolf= OBB és PT weboldal: www.obb.zoldneon.hu

(#14370) [HUN]Dani válasza MaciG (#14365) üzenetére


[HUN]Dani
őstag

Mostanság én nem sokat játszom de téged alig-alig látlak benn a gammába. :U

magyarsrac

(#14371) PaJa1 válasza [HUN]Dani (#14370) üzenetére


PaJa1
őstag

1. ligafutamon se jelent meg :D

A mostani PMek egy kicsit el lettek baszarintva, a másodiknak jónak kell lennie. Touringra vonatkozik

Az ingyenességről: Ahhoz, hogy APhoz juss, nem kell feltétlen pénz, csak idő, de rengeteg. Főleg most, hogy ilyen foghíjasan adják a jutalom APt.
Szerintem is már a pofátlanság határa közelében van az amit tesznek az AEG-nél, de ha elfutsz attól neked nem lesz jobb PTs karriered, ami nem is kötelező, addig kell vele játszani amíg jól esik. Én már több mint egy éve nyomom, majdnem folyamatosan. Most ez a politika amit szerintem a producer erőltet és hajtat végre GMel nekem is bánjta a szemem.
Ezzel a 2 napos Morello tuningelérhetőséggel csak az tud fejleszteni, akinek vagy volt, vagy most szenved qrvasok RPért vagy költ rá APt amíg teheti. Ilyen is ritkán volt, lesz, hogy korlátozzák a költekezési lehetőséged :D
Itt is a pénz beszél, a kutya....szőrös :D Ha nem fizetsz, akkor maradj csendben :P
Igen én is a nem normálisak közé lettem sorolva, Laca jövök :D

A probléma az idő! Physics can not be cheated! ## WoT: ThisNoAll_HUN ## OBHUNRACING.COM

(#14372) vtomi válasza [HUN]Dani (#14370) üzenetére


vtomi
tag

Dani én meg téged nem nagyon látlak mostanság !:D

(#14373) MaciG válasza PaJa1 (#14371) üzenetére


MaciG
addikt

Ott voltam csak késtem. :DDD Megzavart az, hogy párhuzamosan mennek. Úgy voltam vele, hogy race2 az félkor kezdődik az első után, de nem :))

BANZAII

(#14374) orkaman


orkaman
csendes tag

azért utána lehet számolni, ha heti 8-10 órát tovább maradok dolgozni, és ezért kapott pénzt elkötöm AP-re, vagy a 8-10 órát végig explorerezem, akkor melyikkel járok jobban.

- mindkét helyen szivatnak
- játszani jobb mint dolgozni :)
- fárasztó: nem is tudom melyik jobban.....

részemről nincs probléma a fizetős játékosokkal.

1. Nagyobb probléma a kereskedés hiánya. Semmit nem lehet eladni, ez fura nekem.
2. semmi upgrade ami random lenne. Pl. olcsóbbak lennének az upgradek, de a 3-as szint már csak 50%-ban sikerül, 4-es 40%, stb.
3. hiányoznak a játékban megszerezhető jutalmak, amit el lehetne adni.
akár olyanok is amik nem vehetők se AP-ért se RP-ért.

na mindegy, gondolom nem ez a játék koncepciója.

(#14375) [HUN]Dani válasza vtomi (#14372) üzenetére


[HUN]Dani
őstag

#14370 :W

[ Szerkesztve ]

magyarsrac

(#14376) [HUN]Dani válasza orkaman (#14374) üzenetére


[HUN]Dani
őstag

1. Nagyobb probléma a kereskedés hiánya. Semmit nem lehet eladni, ez fura nekem.
2. semmi upgrade ami random lenne. Pl. olcsóbbak lennének az upgradek, de a 3-as szint már csak 50%-ban sikerül, 4-es 40%, stb.
3. hiányoznak a játékban megszerezhető jutalmak, amit el lehetne adni.
akár olyanok is amik nem vehetők se AP-ért se RP-ért.

Ez valóban nem lenne rossz.. :K

[ Szerkesztve ]

magyarsrac

(#14377) [pH]Lacika


[pH]Lacika
tag

Azt hiszem, nevet fogok váltani a játékon belűl!

Tape At War You, lesz az új! :Y

Farkancs! =Werewolf= OBB és PT weboldal: www.obb.zoldneon.hu

(#14378) Mariann294 válasza erdol (#14355) üzenetére


Mariann294
őstag

LOL! :DDD :DDD :DDD :DDD

(#14379) Mariann294 válasza [pH]Lacika (#14357) üzenetére


Mariann294
őstag

Bocs de azért ismerd el hogy kicsit is igazam van!
Én kávézom.Akkor én nem norm vagyok??
Most hadjuk ezt abba ugy sem fogunk kiegyezni.
:U

Bocs ha kinyilvánitom a véleményem de ugy tudtam ez egy "szabad ország" szabad véleménnyilvánitással.És jobban elolvashatnád amit irtam....

[ Szerkesztve ]

(#14380) Mariann294 válasza SSP33DY (#14368) üzenetére


Mariann294
őstag

Ez erős túlzás no komment.

(#14381) erdol válasza Isten88 (#14366) üzenetére


erdol
senior tag

:C

[ Szerkesztve ]

Allah életet mindenkinek ad, de értelmet nem mindenkinek.

(#14382) [pH]Lacika


[pH]Lacika
tag

Hoppá!!!!!

[link]

[ Szerkesztve ]

Farkancs! =Werewolf= OBB és PT weboldal: www.obb.zoldneon.hu

(#14383) orkaman


orkaman
csendes tag

még egy apróság ami zavar kicsit.
Az alap koncepció minden MMO-ban, magasabb szinten több EXP kell a szintlépéshez. ez rendben. De magasabb szinthez biztosítani kell a jobb exp/rp kereseti lehetőséget.

Ezt most nemigen látom a játékban.
level 1 kezdő ugyanannyi pontot szerezhet explorerben mint egy level 40.

na mindegy , ez van.

(#14384) [HUN]Dani válasza [pH]Lacika (#14382) üzenetére


[HUN]Dani
őstag

És ez csak németül van?

magyarsrac

(#14385) [pH]Lacika


[pH]Lacika
tag

Hoppá!!!

[ Szerkesztve ]

Farkancs! =Werewolf= OBB és PT weboldal: www.obb.zoldneon.hu

(#14386) [pH]Lacika válasza [HUN]Dani (#14384) üzenetére


[pH]Lacika
tag

Jaja!
Lehet letöltöm és beregisztrálok a friccekhez.

Farkancs! =Werewolf= OBB és PT weboldal: www.obb.zoldneon.hu

(#14387) [HUN]Dani válasza [pH]Lacika (#14386) üzenetére


[HUN]Dani
őstag

Én már töltöm :K Kiprószilom, igaz semmit nem fogok érteni de nemgond :DDD
150-300-al jön.

[ Szerkesztve ]

magyarsrac

(#14388) PaJa1 válasza [pH]Lacika (#14382) üzenetére


PaJa1
őstag

A regelés lehet hogy kicsit problémás lesz, mert külön kell minden gamigos játékhoz kativálni az accod, ja és még a forumhoz is :D
Én már csináltam, kipróbáltam. A különbésgek:
-Náluk GP, Gamigo Pontért kell fizetni
-Mások az árak, osztályon belül is eltérnek
-Tuning általnosságban olcsóbb
-Nekik már bent vannak a japán verdák(Honda,Nissan), mert ők a LevelRt használják, és annak megvan a licensze hozzá
-Nincs viszont amerikau kocsijuk, tehát no vette, no camaro, asszem hummer sincs
-Gyengébbek a köridők, úgy tűnik ott nincsenek olyan kaliberű játékosok mint a PTben. Tehát nem kunszt panamával körrekordot futni.
-Minden németül van. Emlékezetből lehet kattingatni, minden ugyan ott van :)
-Játékosok száma időszaktól függ, akad játékos ott is bőven.

Én maradok a PT mellett, bízom benne, hogy ide is bekerülnek a licensz megszerzése után a keleti verdák. Itt erősebb a mezőny, és jobban érvényesülök angolul.

Ha valaki átpártol, és akar róla formozni, akkor lehet, hogy érdemes lenne neki külön témát létrehozni, ha még nem lenne.

[ Szerkesztve ]

A probléma az idő! Physics can not be cheated! ## WoT: ThisNoAll_HUN ## OBHUNRACING.COM

(#14389) [HUN]Dani válasza PaJa1 (#14388) üzenetére


[HUN]Dani
őstag

Ha csak ennyi a különbség akkor meg is szakítom a letöltést, és maradok a PT-nél..

magyarsrac

(#14390) [pH]Lacika válasza PaJa1 (#14388) üzenetére


[pH]Lacika
tag

Kell hogy legyen amcsi verda, hiszen ott vannak a képeken!
A játékból lopotton is és a háttérképeken is.

Szerintem ha lesz magyar verzió, akkor biztos az ő szárnyuk alá fog tartozni.
Tehát egy acc nem fog ártani.

Ja és már náluk ott vannak a japán szekerek.

[ Szerkesztve ]

Farkancs! =Werewolf= OBB és PT weboldal: www.obb.zoldneon.hu

(#14391) PaJa1 válasza [pH]Lacika (#14390) üzenetére


PaJa1
őstag

GPs nincs. Se Hummer, se Corvette, se Camaro

Ja még valami, az autók drágábbak. Morello 300k, ranger 97. Class4: 97, class5: 125k
A buggy és a corall viszont olcsóbb és a tuningok is. A morellora viszont nincs upgradejük.

A probléma az idő! Physics can not be cheated! ## WoT: ThisNoAll_HUN ## OBHUNRACING.COM

(#14392) PaJa1 válasza PaJa1 (#14391) üzenetére


PaJa1
őstag

Jah, meg még több pályájuk van.
Az gyenge idők alatt azt értem, h BRoadon a legjobb 1.42

A probléma az idő! Physics can not be cheated! ## WoT: ThisNoAll_HUN ## OBHUNRACING.COM

(#14393) csaba0223 válasza PaJa1 (#14391) üzenetére


csaba0223
senior tag

Én már régebben leszedtem! De nem tudtam telepíteni mert azt írta hogy nincs elég helyem :W 70gb-ra azt irta nincs elég hely :W

Mariann294: Te majd akkor alkoss véleményt Rólunk (fizetős játékosokról) Ha majd lesz fogalmad arról hogy hogy osszad be az 1 havi keresetedet!

[ Szerkesztve ]

Project Torque nick: csaba0223

(#14394) Karibaba válasza PaJa1 (#14392) üzenetére


Karibaba
aktív tag

Be regelek csak hogy nyomjak 1 b-road recordot lássák hogy ennyit is lehet menni!! :K :K :K

Projekt Torque online MMO

(#14395) PaJa1 válasza Karibaba (#14394) üzenetére


PaJa1
őstag

Hehe, csak ezért nem éri meg... még ott is elszenvedni magas szintig, hogy fullos legyen a panama :s
Amúgy nem rossz nekik, márming a gamigonak hogy a top2 osztályba tartozó autóból csak RPs van?

A probléma az idő! Physics can not be cheated! ## WoT: ThisNoAll_HUN ## OBHUNRACING.COM

(#14396) SSP33DY válasza [pH]Lacika (#14369) üzenetére


SSP33DY
aktív tag

;) köszönöm Lacám! :R

EX>>--OBB->>®™SSP33DY lvl 46 "garázsmester" by Erdol....és a kedvenc:..inkább nézd meg buksit.. by Csabesz lol Hiányzik a PT.. mondom a PT!!!

(#14397) Karibaba válasza PaJa1 (#14395) üzenetére


Karibaba
aktív tag

Csak beregelnék ha megtalálnám hol kell, de nem igazodok ki ezen az oldalon!! :W :W
Valaki küldhetne linket ha megtalálja!!! level R

Projekt Torque online MMO

(#14398) SSP33DY válasza csaba0223 (#14393) üzenetére


SSP33DY
aktív tag

Úgy van!

Nem ismétlem magam.. Mi újgazdag fizetős játékosok megtehetjük, hogy veszünk drága dolcsiért AP-t.. és közben mind a 2 gyerekemnek megvan mindene.. Anyukám is néha tölt fel nekem AP-t, meg az anyósom is.. :DDD

SŐT, ha legközelebb kell valakinek AP, írjon nyugodtan, veszek neki, és "majd megadja"..

DOLGOZZ!! :((

EX>>--OBB->>®™SSP33DY lvl 46 "garázsmester" by Erdol....és a kedvenc:..inkább nézd meg buksit.. by Csabesz lol Hiányzik a PT.. mondom a PT!!!

(#14399) [HUN]Dani válasza Karibaba (#14397) üzenetére


[HUN]Dani
őstag

Innen le tudod tölteni..
Ezeket olvashatod ott..: Amit sötéttel kiemeltem azt töltsd le sztem mert ott a leggyorsabb, nekem 800-900-al jön. :K

Kostenloser Spieldownload:
Du kannst LevelR jederzeit kostenlos herunterladen.
Unabhängig davon, ob Du bereits vollständig angemeldet bist oder nicht!
Folgende Server stehen Dir zum Download zur Verfügung:
Direkt-Downloads:
Server 1: Computerbild (Empfohlen)
Server 2: Gameswelt
Server 3: Extreme-Players
Server 4: Onlinewelten
Torrent-Download: (empfohlen)
Alternativ kannst du dir LevelR auch über die P2P-Tauschbörse Bit Torrent herunterladen
Torrent-File (für erfahrene Nutzer)
Größe: ca. 1150 MB

magyarsrac

(#14400) Creative997 válasza SSP33DY (#14398) üzenetére


Creative997
őstag

Apuci, nekem küldhetnél! És anyósod is... :DDD Viccet félretéve fejezzük már be ezt a vitát! Mindenki azt és úgy csinál a pénzével ahogy tud vagy akar! Valaki költ, valaki nem, hát istenem (és nem Isaten/Isten :D ), szerintem nem az számít ki mennyit költ a játékra, hanem az h kikapcsolódj, élvezd és ezt több módon lehet űzni!
Bazinagy ÁMEN!

Project Torque 4ever! http://www.youtube.com/watch?v=mZFd76UmplE

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  HEAT Online (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.