Hirdetés

2024. május 14., kedd

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  HEAT Online (kiemelt téma)

Hozzászólások

(#22001) ABnormal válasza PaJa1 (#22000) üzenetére


ABnormal
őstag

az aláírásodból kimaradt két darab idézőjel :D

(#22002) Karibaba


Karibaba
aktív tag

Végre megoldottam a problémát az új Ati radeon hd 4890 videokártyámmal, 9.7 catalist-nál régebbivel nem volt hajlandó működni.9.7- 9.8 -9.9 essel ment minden játék csak a PT ment 20-30 fps- el lol. eladtam a Ati kártyámat és vettem 1 geoforce GTX -275-öt hát nem panaszkodok 100 fps alá nem nagyon megy. ;] ;]

Projekt Torque online MMO

(#22003) UnConnecteD


UnConnecteD
senior tag

ERROL mit tudtok?

(#22004) Creative997


Creative997
őstag

olvasd el...[link]

GM_1fastcrx:
Hi everyone,

I want to make this perfectly clear that Aeria Games stands by its policy that we will never IP block our users from any of our games! Right now I have very little information on all that is going on but as I hear more and have a better understanding of what is going on I will relay updates back to you all here on this thread or may start a announcement thread. I would like you all to remain calm at the moment. We understand that many of you have invested a lot of time and hard earned money with us here at PT and some just love it here, we do not want anyone to leave our great community.

forrás

fordítás:
Dear Community,

although many did not believe this is it, and starting next week Thursday (15.10.2009), the IP block to be active.
After many long inspections of our attorneys from the contractual rights, it has finally come that we are the green light to have IP block.

I know that many of you also have a PT account and we had announced long ago that we will give you something if you switch. Unfortunately, Aeria Games is so extreme landscape that we have no way to see which account there.

Since the Project Torque accounts will be meaningless, since you can not log in, my team has devised the following:

If you send us via e-mail confirmation that your PT account has been successfully terminated by us you will get a little "Welcome Home" package.

The mail address, the start of the action and all other details will be announced early next week.

PLEASE NOTE THAT THIS ONLY TO ACTION FOR EUROPEAN PLAYER WITH PT ACCOUNT AND NOT RELATE TO THE ACCOUNT AERIA GAMES IN GENERAL.

Project Torque 4ever! http://www.youtube.com/watch?v=mZFd76UmplE

(#22005) erdol válasza Creative997 (#22004) üzenetére


erdol
senior tag

Nagy vonalakban mit is jelent ez?

Allah életet mindenkinek ad, de értelmet nem mindenkinek.

(#22006) ABnormal


ABnormal
őstag

Level-R
Free to download - Free to play

Important notice: Licensed Territory Compliance Program

Invictus Games Ltd. will be implementing its Licensed Territory Compliance Policy (“LTCP”) on October 15, 2009 at the game client level of Level-R, a.k.a. Project Torque, Скорость Онлайн, Fast Black, 极限飚车
Invictus will set a limit to all publishers providing service for players outside of the licensed territories in order to assure exclusivity as per it is contracted with all partners.

As of 15, October 2009, players will not have login access to the client from outside of the applicable Licensed Territory. We ask all players who has logged in to the inappropriate client to find the corresponding topical territorial version and continue playing there.

Should you have any question please visit the FAQ here
In case you find no answer to your question contact us by email here.

We’re sorry for the possible inconveniences. We are doing our best to provide smooth transitions with our partners.

Official Level-R sites

http://www.invictus-games.com/ - természetesen,ha magyarul nézem a honlapot nem az van kiírva mint angolul...köszönjük invictus!

[ Szerkesztve ]

(#22007) PaJa1 válasza erdol (#22005) üzenetére


PaJa1
őstag

October 15-től a következők szerint lesznek játszhatóak a játékok. Játékba épített IPban lesz. Aki nem ezeken a helyeken lakik annak várni kell addig amíg a Gamepot nem talál egyet aki publikálná a játékot abban a régióban.

Aeria 100%ban az IPban és más egyéb választ szűkítő eszköz ellen van, egészséges versenyt szeretne ami a vásárlóért van.

LevelR megkapta a Hannah nevű verziót, ami totál kudarc a jelekből ítélve és a német játékosok PTzni kezdtek, mert ez még nincs elqrva. Erre a Gamigo IPbant akar az összes többi játék kiadóra erőltetni az Invictuson keresztül. Jogi utakon botorkál az ügy, hogy hogyan lehet ezt megtenni(Invictusé a játék, azt csinál vele amit akar) és hogy hogyan lehet ezt elkerülni(Aeria részéről)- Asszem ez a helyzet.

;] October 15-én kiderül ;]

Mellesleg már 6 kiadója van nagy vonalaiban ugyan annak! Az Indonéz piacon is felbukkant a játék.
Japan, USA, Germany, China, Russia, Indonesia

[ Szerkesztve ]

A probléma az idő! Physics can not be cheated! ## WoT: ThisNoAll_HUN ## OBHUNRACING.COM

(#22008) UnConnecteD válasza PaJa1 (#22007) üzenetére


UnConnecteD
senior tag

pl. magyaroknal lesz valami valtozas?

(#22009) Creative997 válasza erdol (#22005) üzenetére


Creative997
őstag

A lényeg, hogy Gamigo elbaszta a peccsét a Hannah-val és sok játékos ment a PT-be. Erre Gaimgo kitalálta, hogy blokkolják az IPket, így csak a régiókban lévő játékban lehet nyomulni, de ehhez az is kell hogy Aeria blokkolja az IP-ket (Gamigonál ezt írják). Aeria viszont ezt nem akarja, folytatódnak a tárgyalások állítólag (szerződésátnézés, ügyvédek).
Magyarul ha ez a rohadt nagy faszság megvalósul, nekünk bye-bye PT és gratulálok Invictus ehhez! Vagy ha már legalább szartok a fejünkre (mármint nem látjuk semmi visszajelét annak, amit a tapasztalt játékosok ajánlanak és esetleg jó is lenne - párszor már leírtuk -) és nem vagytok képesek részletesebben tájékoztatni az oldalatokon (hozzáteszem a hazátoknak basztok leírni!!), valaki jöhetne ide, mondjuk Diviánszki ÚR és elmondhatná ezt az Október 15-ei érdekességet!

[ Szerkesztve ]

Project Torque 4ever! http://www.youtube.com/watch?v=mZFd76UmplE

(#22010) kekeeci válasza ABnormal (#22006) üzenetére


kekeeci
senior tag

Drága aranyos ABnormal és Creative997 fórumtársak.
Azt hiszem nem vagyok egyedül azzal a picinyke problémával, hogy az általatok közzétett szövegekből egy kukkot sem értek. Ha érteném, valószínűleg, az eredeti helyén is el tudnám olvasni, így viszont se itt, se ott nem érek vele semmit. Tudom, használjam a G fordítót, vagy ami éppen szimpatikus, de ennél én lustább vagyok. :)
Ellenben ha már úgy is fáradtok vele, és úgy tűnik, ti értitek, akkor inkább egy rövid, magyar összefoglalót szívesen látnék helyettük.

kekeeci (waltzer) R†P: Project Torque, LevelR & HEAT Online :(      "Kívánom, hogy a víz amit talál ne világítson a sötétben. (May the water you find in the desert not shine at you in the dark.)"

(#22011) PaJa1 válasza kekeeci (#22010) üzenetére


PaJa1
őstag

Szerintem ez rövid, magyar és össze is foglal :D

Unconn,
Ha az a helyzet áll be ami az invictus oldalán látható 22007-es HSZben -IPban és régiókra osztott játék- olvasható akkor nekünk magyaroknak addig kell várni míg valaki ki nem adja a magyar piacra is a játékot.

[ Szerkesztve ]

A probléma az idő! Physics can not be cheated! ## WoT: ThisNoAll_HUN ## OBHUNRACING.COM

(#22012) Micur


Micur
csendes tag

Ha ez tényleg így lesz hogy magyarok kifele a gémből akkor kérjük vissza a beleölt pénzt is! nehogymá!!!!!!..rabló banda :W

(#22013) korbi


korbi
csendes tag

magyar fejlesztésü játék. és pont minket dobnának ki?????? :W :W :W

(#22014) Micur


Micur
csendes tag

egy magyar játékba pont a magyarok ne jácchassanak már bocs.. de ez egy nagy vicc amin nem lehet nevetni.. inkább csak sírni......

(#22015) Bazzzs


Bazzzs
senior tag

Egyébként nem hiszem, hogy az Invictus egy érinthetetlen szent bálvány lenne, biztos van nekik is egy e-mail címük. Nem hiszem el, hogy ha kifinomult hangnemben - hangsúlyozom kifinomult hangnemben :) - írnánk innen egy levelet nekik, mint magyar játékosközösség, akkor ne kapnánk valami állásfoglalást, vagy ígéretet, vagy akármilyen választ. Vesztenivalónk legalábbis nagyon nincs vele. Remélem senki se hurrog le :U

Battlelog: theSaint87 | BattleTag: theSaint#2596

(#22016) Micur válasza Bazzzs (#22015) üzenetére


Micur
csendes tag

Jelentkezzen az az ember aki tud most kultúráltan egy levelet fogalmazni az Invictusnak :D

(#22017) Stewe24


Stewe24
csendes tag

Apám mi van itt? :F :F :F most szóltak hogy olvassak Ph-t.. ha ez így lesz a lóvéval mi lesz??
nem kevés pénz van benne lenyelni meg nem fogom :W :W :W

Sok hülye gyökér mit buziskodik miért ne lehet békén hagyni ezt a kurva játékos faszságot
Ha már a LevelR-et elbaszták akkor vállalják a következményeket érte szarral nem akar senki foglalkozni és időt beleölni akármilyen Ip-s buziságot akarnak ellene behozni...
Ha már kudarc volt a Hannah akkor rakják vissza a Fiónát nem?? nem ez lenne a helyes?
Ha meg a Pt-n csak amcsik tolhatják még annyian se lesznek mint most hisz tudni illik a PT játékos állománya szerintem 70%-a európai akkor ott is bukta lesz és szépen bezárhatják kapuikat és elmehetnek a halál faszára... :W :W :W :W :W

[ Szerkesztve ]

ProjectTorque.nick:Stewe.V¤n.Đ,lvl:42...Darkorbit nick:__★_SГΞШΞ_★__™,•GS•,Galaktikus Szövetség

(#22018) kekeeci válasza PaJa1 (#22011) üzenetére


kekeeci
senior tag

Igazad van, kimaradt nálam egy frissítés :)

kekeeci (waltzer) R†P: Project Torque, LevelR & HEAT Online :(      "Kívánom, hogy a víz amit talál ne világítson a sötétben. (May the water you find in the desert not shine at you in the dark.)"

(#22019) PaJa1


PaJa1
őstag

Várjuk meg mi lesz, addig csak találgathatunk, mint eddig is az újításokkal kapcsolatban.
De ha úgy lesz ahogy le van írva akkor 1 erősebb közösség sem lesz, 1eikkel sem fognak sokan játszani, értelmét veszíti az egész.

[ Szerkesztve ]

A probléma az idő! Physics can not be cheated! ## WoT: ThisNoAll_HUN ## OBHUNRACING.COM

(#22020) PaJa1


PaJa1
őstag

Angolul írt 2 centesem a témával kapcsolatban.

Ha valaki már írt levelet mostanában az Invictusnak az IP blokkolás ill. régiósítás ügyében és kapott rá választ, kérem ossza meg.

[ Szerkesztve ]

A probléma az idő! Physics can not be cheated! ## WoT: ThisNoAll_HUN ## OBHUNRACING.COM

(#22021) erdol válasza PaJa1 (#22020) üzenetére


erdol
senior tag

Hát szerintem olvassák ezt a fórumot csak nam reagálnak semmit.Mint ahogy eddig is történt néhányszor,de szerintem ők nem sokat tehetnek.

Allah életet mindenkinek ad, de értelmet nem mindenkinek.

(#22022) SylarHUN


SylarHUN
senior tag

Na ez az IP-ban-os dolog lenne csak nagy kibaszás, azért szeretném én látni a jogainkat ilyen esetben főleg úgy, hogy közel 80ezer forintot öltem a játékba.
Szerintem teljesen jogellenes lenne, ha mindenki csak a saját földrészéhez tartozó verzióval játszhatna. Próbálkopzott már hasonlóval sok cég "Microsoft, Intel, IBM, stb) több milliárd dolláros büntetéseket kaptak és meg kellett szüntetniük a diszkriminációt, rákényszerítést, stb. az adott terméknél.
Ha a köcsög Gamigo valahogy ezt eléri, tuti hogy lehúzhatja a rolót, de asszem már így is annyi nekik.
Az Aeria nem hiszem, hogy belemenne ebbe a dologba mert akkor vége a PT-nek! Az európai játékosok tartják életben.
Sokkal okosabb dolog lenne a Gamigo-tól, ha gyorsan vissza állna egy koránbbi LR vezióra.

[ Szerkesztve ]

PSN: Xbox:

(#22023) Fejes Péter


Fejes Péter
tag

Hát ez nagyon értelmes +oldás amit kitaláltak ezek a barmok.Bár mondjuk srácok mit várhattunk tőlük ha már a szaros pc-s progikat is inkább angol nyelven programozzák ritka az olyan amibe van magyar nyelv.Úgy vagyok vele hogy bekaphatják az összes f.-om ha ezt +teszik minden jótól +fosztják a magyar népet.Nekem is sok időm van beleölve ebbe a gamebe éjszakákon át játszok vele + minden erre itt köcsögölnek. :W :W :W :W :W :W :(((

by Peti007

(#22024) JackShephard


JackShephard
tag

Ezek szerint kukába kerül a 7000AP-m? Az eléggé könnyfakasztó lenne, arról nem is beszélve hogy most indulnak a ligák. Valakinek van jó ügyvédje és pár millája beperelni az aeriát, ha kibannol minket? Felháborító ez az egész szarakodás.. :W
Paja Bullfrogot kipróbáltam stock Lionnal én is, 0.58.5 alá nem igen tudtam menni, szóval faszán mentél vele. Viszont a Kawát kicsit pöckölgettem és 0.57.9-et mentem vele, de szerintem még 1-2tized van benne.

(#22025) tomkatomi


tomkatomi
tag

Üdv!
Egy részről nem hiszem, hogy az Aeriát annyira érdekli csupán a PT illetve az európai piac. Az rendben van, hogy leginkább európaiak játszanak vele, de van néhány ottani játékosuk is, majd ők dobálják a pénzt a perselybe. Elég sok játékot futtat az Aeria, nem tartom valószínűnek, hogy a PT az egyik húzó cím közé tartozna (azért nem is nagyon foglalkoznak vele talán). Csordogál belőle, ami a szerverek fenntartásához ugyan kevés, de szerintem más játékok (adatbázisok, stb) is futnak ugyanezeken a szervereken, így elfér mellettük :D
A Gamigot megint nem értem. Mire számított? Hogy a német piac majd eltartja a játékot? Vagy európai szervernek gondolják magukat? De akkor könyörgöm valami érthetőbb (esetleg választható angol) nyelvezettel próbálkozzanak.
Más részről osztom SylarHUN fórumtársam :DDD (és vezérem a ph crew -ban :R ) véleményét, miszerint elvileg ilyen jogok a Gamigot nem illetik meg (bár a szerződést én sem láttam, nem ültem az asztalnál, amikor aláírták).

Szabad országban, szabad emberként... azt teszed, amit szabad! ---- Minden játékban egyszerűen csak: tomkatomi

(#22026) Napfénysüti

De jó hogy 1,5 hónapja kezdtem el PT-zni és erre lehet ki is nyírják mire belejövök. :W

Més que un club!

(#22027) bumbalaci55 válasza tomkatomi (#22025) üzenetére


bumbalaci55
tag

[ Szerkesztve ]

(a világon mindenből kettő van)

(#22028) ABnormal válasza bumbalaci55 (#22027) üzenetére


ABnormal
őstag

laci,először fel kell tölteni a képet és csak utána linkeld be

látom sikerült :R

[ Szerkesztve ]

(#22029) bumbalaci55 válasza ABnormal (#22028) üzenetére


bumbalaci55
tag

oks ;)

(a világon mindenből kettő van)

(#22030) Creative997


Creative997
őstag

Kedves fórumtársak!
Állandóan az Aeriát szapuljátok és most jogtalanul, állandóan csak elméleteket fabrikáltok! Itt a gamigo a ludas ebben az egész baromságban, csak osztja az észt a faszságaival és hazugságaival, hogy a gyengéket elbizonytalanítsa, Aeria nem fogja ezt megcsinálni, csak ahogy Paja is említette, a Gamigo akarja ráeröltetni.
Pár embert kivéve teljesen tájékozatlanok vagytok (és nem csak e téren), legalább vennétek a fáradságot fórumot olvasni!
Tisztelet a kivételtől!

Project Torque 4ever! http://www.youtube.com/watch?v=mZFd76UmplE

(#22031) tomkatomi válasza bumbalaci55 (#22027) üzenetére


tomkatomi
tag

Ugyan elég kicsi a kép (öreg vagyok és nincs itt a szemüvegem :D ), de ez azt akarja mutatni, hogy választható nyelv van benne? Tehát telepítés után nem kell a menüben pl.az "über alles" vagy a "zircumvenial"-nit olvasnom?

Szabad országban, szabad emberként... azt teszed, amit szabad! ---- Minden játékban egyszerűen csak: tomkatomi

(#22032) Creative997 válasza tomkatomi (#22031) üzenetére


Creative997
őstag

Nyugi én is alig látom :D De ja, ha benyomod az englisht akkor minden angol lesz, kivéve amit németül írogatnak

Project Torque 4ever! http://www.youtube.com/watch?v=mZFd76UmplE

(#22033) korbi válasza Creative997 (#22032) üzenetére


korbi
csendes tag

csak gyözzetek eligazodni rajta hogy mi hol találtok a játékon belül arrol nem is beszélve hogy ha valamelyik autod nincs meg akkor rp-ért bérelheted 30-60-90 napra. vagy megveheted euroért.és nem olcso eggyik auto sem

(#22034) Creative997 válasza korbi (#22033) üzenetére


Creative997
őstag

Mivel új a style (hozzáteszem a mostani jobb, ott mindent összezsúfoltak, nehezebb kibogarászni, ez igaz). Többek között ez az egyik amit elcsesztek eléggé. De az hogy van olyan, teszem azt lökhárító, amit csak kölcsönözni tudsz... vicc. Az ultraalacsony kifizetésről nem is beszélve, stb, stb

Project Torque 4ever! http://www.youtube.com/watch?v=mZFd76UmplE

(#22035) PaJa1 válasza Creative997 (#22034) üzenetére


PaJa1
őstag

Nekem az új dolgok közül2 tetszik a Hannah-ban.
-Stage-ekre bontva is nézheted az upgadeket, így nem kell végigkattingatni mikor fejlesztesz.
-Battle mód, szerintem vicces, kemény csaták alakulhatnak ki ha van elég felszerelésed jókat lehet trükközni.

De az, hogy az arcade módnál azt írja, hogy úgy is tudsz pluszpontra szert tenni, hogy roncsderbizel nekem sok. Főleg úgy hogy egybe lett mosva a simmel.

Aki élvezeteset akar versenyezni annak más játék után kell néznie. Csak sajnos NINCS MÁSIK ilyen. Amit ingyé játszol, szép grafikával, közben barátságok szövődnek és megdöbbentően jól érzed magad benne.

Tudomásom szerint, senki sehol nem szólt arról, hogy egyszer csak piff puff kárba veszik minden. Tehát a befizetett APért úgymond örökéletre vásároltuk a dolgokat. Visszaváltani nem lehet. Én is több tízezret fektettem APba és most tovaszáll, lejár a szavatossága vagy mi a pék ?!

A probléma az idő! Physics can not be cheated! ## WoT: ThisNoAll_HUN ## OBHUNRACING.COM

(#22036) SylarHUN


SylarHUN
senior tag

Valójában nem értem mit akar a Gamigo!
Ez 2 külön játék az 1ik Project Torque a másik Level-R, egymás vetélytársai.
Az olysokat szídott Aeria pedig mostanában kezd normálisan viselkedni.
Nem hozták a Gina-t és a Hanna-t sem, mert nekik nem tetszett ami azokban van.
A többi kiadó pedig verheti a falba a fejét mert megvettek 2olyan fejlesztést ami nem jó, sőt szar.

PSN: Xbox:

(#22037) Creative997 válasza SylarHUN (#22036) üzenetére


Creative997
őstag

Rohanna a veszett fejsze nyele után... Már-már kétségbeesetten. Sokan hagyták ott a levelR-t!!

Project Torque 4ever! http://www.youtube.com/watch?v=mZFd76UmplE

(#22038) tomkatomi válasza Creative997 (#22032) üzenetére


tomkatomi
tag

Sosem játszottam vele. Az elején, amikor beindult, regeltem, elindítottam, minden szöveg német volt, így rögtön jött a delete. Régen oroszul tanítottak az iskolában, később valami kevés angol ragadt rám. A némettel viszont nem bírok :D

Szabad országban, szabad emberként... azt teszed, amit szabad! ---- Minden játékban egyszerűen csak: tomkatomi

(#22039) Karibaba válasza tomkatomi (#22038) üzenetére


Karibaba
aktív tag

Pedig most hogy angol nyelv is van a level-R ben ellehet igazodni, neked tetszene is mert corall spire 3 hónapra 10.000rp a bérlése ami nem sok, kezdésből kapsz rp/xp csajt +100db rp/xp poppert.
Englandos pályákon a corall verhetettlen és class 1 -ben van :K B-road rally 1.54.00 alatt bp nélkül. pt-be 1.59.00 jobbat nem mentem bp-nélkül.

Ha a Pt -nem játszhatunk!! Nem kevesen fogunk oda menni ÉS NAGY BALHÉ LESZ. :((
A lovérol meg már sokan hozzá szóltak nem keveset raktunk bele, min. a felét vissza kell adniuk.

[ Szerkesztve ]

Projekt Torque online MMO

(#22040) fair play


fair play
csendes tag

[petition]

[ Szerkesztve ]

(#22041) Creative997 válasza Karibaba (#22039) üzenetére


Creative997
őstag

Ha bejönne ez az IP block téma, akkor egyik PT hasonmással se tudnánk játszani, hacsak valaki nem ki nem adja ebbe a körzetbe is.

Project Torque 4ever! http://www.youtube.com/watch?v=mZFd76UmplE

(#22042) ABnormal válasza Creative997 (#22041) üzenetére


ABnormal
őstag

alakítsunk erre egy céget? ;]

(#22043) Mariann294


Mariann294
őstag

A Lever-R-ben az explorer nagyon jól fizet,vagy ott is ugyanaz van mint a PT-ben?

(#22044) Creative997 válasza ABnormal (#22042) üzenetére


Creative997
őstag

Mindjárt megnyerem az 5öst és csináljuk :DD

Project Torque 4ever! http://www.youtube.com/watch?v=mZFd76UmplE

(#22045) Karibaba válasza Mariann294 (#22043) üzenetére


Karibaba
aktív tag

Jó lenne ha úgy fizetne mint a pt-ben , de sajna 2-300xp/rp a max.

Projekt Torque online MMO

(#22046) Mariann294 válasza Karibaba (#22045) üzenetére


Mariann294
őstag

Thx akkor nem töltöm le. :D

(#22047) PaJa1


PaJa1
őstag

Ha lesz IPban a célpiacokon kívüliekre akkor mi qrvasokáig nem fogunk ilyet játszani.

Ha most a gamigo ilyen ingyen csaj és popper akcióval akarja megtartani az embereket akkor az se sokáig tart, kezdésnek jó, ha 3 naposak akkor csak 3 napig, de attól hogy gyorsan fejlődsz nem fogod élvezni az arkád szart.

A probléma az idő! Physics can not be cheated! ## WoT: ThisNoAll_HUN ## OBHUNRACING.COM

(#22048) fair play válasza PaJa1 (#22047) üzenetére


fair play
csendes tag

Bizunk benne hogy nemlesz ha csak józan parasztésszel belegondolunk sokkal több érv szól amellett hogy ne legyen mint amellett hogy bannoljanak mindenkit. ezt a bann dolgot szerintem még a gamigo sem gondolja komolyan csak utolsó elkeseredettségében próbálkozik minden mozditható füszálba kapaszkodni.

(#22049) PaJa1 válasza fair play (#22048) üzenetére


PaJa1
őstag

Semmi értelme sincs ennek! A játék jut csődbe ha bekövetkezik.

A probléma az idő! Physics can not be cheated! ## WoT: ThisNoAll_HUN ## OBHUNRACING.COM

(#22050) fair play


fair play
csendes tag

alapjában véve cég vs. cég 1ik csödben erre megmentem magam ha csödbe viszem a másikat igy gondolja de ha bekövetkezik az ip ban akko sem az aeriának sem a gamigónak nemlesz annyi bevétele hogy életben tartsa a szervereit nem létezik a ( pt szerverekre gondolok nem a többire de ha megfigyeljük sok egyforma game van az üzemeltetök listáján akkor idövel az összes gameval megtehetik ugyanezt)

[ Szerkesztve ]

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  HEAT Online (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.