Hirdetés

2024. március 29., péntek

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  HEAT Online (kiemelt téma)

Hozzászólások

(#3001) msgt.fubar válasza Plokijuma (#3000) üzenetére


msgt.fubar
senior tag

Többet hoz a belső ív a füvön, mint az a 1-2 mph-s különbség a betonon. Főleg hogy lehet úgy füvön levágni hogy pont ugyanannyival mész át a célvonalon mintha betonon mentél volna, és akkor a lendület is ugyanannyi. Tudni kell a jó íveket ott is :)

gottagofast

(#3002) Plokijuma válasza msgt.fubar (#3001) üzenetére


Plokijuma
aktív tag

Nekem végülis mindegy, hogy mi okozza, fű-e vagy sem, csak SZŰNJÖN MEG, mert nagyon unfair. A játékélvezhetőségét erősen rombolja a speedbug létezése. Remélem a patch megoldja.

(#3003) HubiTomi


HubiTomi
csendes tag

Sziaszok.

Egz kérdésem lenne, TA-ban néhány játékos telepakolja backpack item-ekkel magát. Van vkinek tapasztalata effelől, működnek ezek verseny közben? Vagy a "mindenki egyenlő" vezérelv mentén csak a speedbug játszik?

Hja és még valami...lehetne vmi feketelistát felállítani? Tegnap volt egy GameOver nevű játékos, trükkösen keresztben állt a pályán. Ez még nem akkora gáz, de igyekezett úgy helyezkedni, hogy elkerülhetetlen legyen az ütközés... untam kicsit az "aggressive driving penalty"-ket.

A játékban _/hubitomi\_ néven nyomulok, már vagy 2 hete :)

üdv és kösz a válaszokat :)

[ Szerkesztve ]

Ha helyzet van, lépni kell. Ha olyan a helyzet... / Nem iroda ez, hanem pokol, neon világítással.

(#3004) msgt.fubar válasza Plokijuma (#3002) üzenetére


msgt.fubar
senior tag

Kívánom hogy így legyen, bár erősen tartok tőle hogy ez még váratni fog magára (mivel a netkód újraírása lenne a legjobb megoldás szvsz).

HubiTomi: nem, egyáltalán nem használható semelyik backpack item sem TA-ban. Az hogy egyesek beteszik az az ő butaságuknak köszönhető, vagy annak hogy lusták kivenni egy nem-TA futam után.

gottagofast

(#3005) Dr. Romano válasza Plokijuma (#2997) üzenetére


Dr. Romano
veterán

"napokban elkezdtem elég aktívan használni a fűvet (eddig kerültem), és azóta visznylag sokszor volt nálam kisebb speedbug (57,4 - 57,6 körüli ürestankos idők). Lehet, hogy csak véletlen egybeesés..."

Röviden szólva: igen! :)
Hosszabban: én mindig füvezek de speedbug egyszersem jött elő. Azért örülnék ha a fű tényleg megszűnne (lehetne helyére például homokágyat tenni, az lassítana rendesen :DDD )

Ez....e...ee...ez egy.... ez egy FOTEL???

(#3006) manutdzoli


manutdzoli
senior tag

Most töltöm a játékot :DD Kíváncsi vagyok milyen.

FORZA FERRARI!!Ferrari 2007 World Champion-Kimi Raikkönen.........INTEL-NVIDIA.......

(#3007) HubiTomi


HubiTomi
csendes tag

üdv,

Ti milyen boxtaktikával mentek? Nekem valahogy a boxkiállásokon szokott elmenni a jó helyezés :W Egyébként a boxkiállásnál honnan csekkolja a speed limitet? A bevezető szakaszon még lehet repeszteni, csak a dupla sárga csíktól számít az 54es határ? Vagy már onnantól ügyelni kell, amint kiteszi a visszajelzőt?
Látok játékosokat, akik 'ezerrel' rombolnak be a boxba...van elég hely benn is lassítani??

Ha helyzet van, lépni kell. Ha olyan a helyzet... / Nem iroda ez, hanem pokol, neon világítással.

(#3008) Dr. Romano válasza HubiTomi (#3007) üzenetére


Dr. Romano
veterán

Nekem változó a taktikám. Attól függ hányan vagyunk, hogy oszlanak szét a pályán a játékosok és hanyadik vagyok. Tehát én a feltételekhez képest próbálom a legjobbat kiválasztani :)

A boxutcába bejáratánál van egy fehér vonal ott érdemes fékezni és belül van a második fehér vonal. Arra már csak max 54M/ó-val szabad rámenni.

[ Szerkesztve ]

Ez....e...ee...ez egy.... ez egy FOTEL???

(#3009) msgt.fubar válasza HubiTomi (#3007) üzenetére


msgt.fubar
senior tag

a belső vonalig kell 50 mph körülre esned, de nem érdemes 54-55mph-s határral játszani, mivel könnyen "megszalad", és akkor buktad a dolgot. egy penalty pedig nem éri meg azt a fél másodperccel gyorsabb tankolást.

nekem a boxtaktikám mindig az hogy 3/4-ig tankolok, így először nem a 18., hanem a 17. körben állok ki, másodszorra pedig nem a 27., hanem a 24-25. körben. a dolog előnye az, hogy 3/4 tankkal ad1 gyorsabban megvan a tankolás, ad2 el lehet húzni a mezőnytől, és a 30. kör végére nagyjából 1/4-1/2 kör előnyt lehet verni mindenkire.

persze az egész borul ha mondjuk a mögöttem álló összeáll valakivel draftolni, mivel így mit sem ér hogy könnyebb a kocsim. akkor érdemesebb bevárni őket (ha nincsenek túl messze), és úgy draftolni velük hogy te is kihúzd addig amíg pitbe nem értek. a legjobb persze az amikor sikerül összeállni olyasvalakivel aki szintén 3/4 tankos taktikával játszik, és olyankor lehet aztán istenigazából állva hagyni a mezőnyt.

gottagofast

(#3010) erdol válasza manutdzoli (#3006) üzenetére


erdol
senior tag

A rabja leszel garantáltan. :C
De néha ezt csinálod majd. :W

Allah életet mindenkinek ad, de értelmet nem mindenkinek.

(#3011) pisti válasza -=ZS=- (#2998) üzenetére


pisti
őstag

Hát nem tudom ezt a speedbug dolgot...

Ja valóban nem tudod, örülj neki hogy nem tapasztaltad a lassító hatását. Legutóbb mikor macsekkal együtt mentem egy B-roadot nemhogy lassabb voltam, de az autó se kanyarodott úgy, mint rögtön utána egy másik B-roados versenyen. Röhej.

Az 57.x-es idő meg szerintem hozható bármi bug nélkül is, csak finoman kell kormányozgatni.
Lenne egy javaslatom, bár nemtudom, hogy tényleg a netkód szüli-e ezt a dolgot. De kísérletnek jó lehet. Szóval. Megkérnélek rá, hogy practice módban egyedül menj 9 kört padlógázon és figyeld, hogy mi a legjobb idő amit a pályán menni tudsz. (nem a füvön levágva és a döntött pályarészeken maradva) Nálam 58.3 környéke volt a legjobb mikor ezt próbáltam.

Másik a billentyűzeteseknek van egy ívtartás segítség TA-ban, ezzel és jól belőtt konfiggal simán lehet ívet tartani.

(#3012) Plokijuma válasza pisti (#3011) üzenetére


Plokijuma
aktív tag

mert a "speedbug" valójában tapadási bug... ha jól tapad az autó, akkor képes vagy TA-ban is nagyobb kanyarsebességre, de a topspeeded nem nagyon nő. (ha nő is az azért van, mert a kanyarkijáratánál nagyobb sebességről kezdesz gyorsítani)

Short and simple pályán egyik nap majdnem megdöntöttem a pályarekordot a quadrommal, ami 53,8xx körüli idő. Az autó nagyon jól fodult, balansszal se volt gond, szinte minden tökéletes volt. Nem sok hiányzott a rekord megdöntéséhez (6század), de aznap nem bírtam jobbat menni, így gondoltam, jólvan, majd másnap megpróbálom újra... de másnapra a quadro szinte irányítatlan lett ugyanazon a pályán, (változatlan balanszon mellett) Egyszerűen nem volt semmi tapadás, tolta a kocsi az orrát, nem bírt elforulni a szokásos sebességgel. legjobb köröm is 59,5 körüli volt. Többször is megnéztem, és rajta volt a balansz... állítottam rajta, de nem segített az sem. Egyik napról a másikra majdnem 6 másodpercet "lassultam", ami kissé fura változatlan beállítások mellett. Egyértelműen a tapadás hiánya okozta ezt.

(#3013) ABnormal válasza Plokijuma (#3012) üzenetére


ABnormal
őstag

elfogyott a hátiból a +10% tapadás... ;)

(#3014) Plokijuma válasza ABnormal (#3013) üzenetére


Plokijuma
aktív tag

nem, minden backpack megvolt... (és igen, be is volt rakva)

különben is, akkor is jobbat kéne tudnom menni.
Szerintem pont a két szélsőséges esetet tapasztaltam meg 2 nap alatt.

[ Szerkesztve ]

(#3015) kiskandur válasza Plokijuma (#3014) üzenetére


kiskandur
csendes tag

Valószínű h lagoltál, ilyenkor a játék képes másként viselkedni, nehezebben fordulsz, lassabban gyorsulsz meg ilyenek... :U

(#3016) csige791 válasza pisti (#2977) üzenetére


csige791
tag

"1. Szerintem ez több problémát csinálna (ebben a formában), mint ami megoldana.
Gondolj mondjuk csak arra az esetre, ha balszélen mész messze a felezővonaltól, a hosszú egyenesben meg valaki balról melléd jön, kilök és te kapod a büntetést..."

hát azért több problémát nem okoz mint ami most van mert jelenleg az esetek 90% ban a vétlen kap büntit, a javaslatomal pedig ez az arány lemenne moindjuk 30% -ra, és ha úgynézed hogy kombinálva van a ban listes dologal akkor igen hamar eltünnének a majmok mert aki meg kívülről vagy hátulról lök azt ban listre rakod.

"2. Olvassatok figyelmesen. Azt mondtam, hogy komoly megrendezett versenyek esetén lenne ez jó. Tehát ahol tétje van a dolognak és event szintű. Oda mindenképp kéne."

Nagyon sokat kell még fejlődnie ennek a játéknak hogy komoly versenyeket lehessen menni, pl az extreme driftes eventen az event startjáig én tartottam a WR-t a Starter Car-ok között, majd a versenyen fennakadtam egy kidöntött vilanyoszlopon ami nem fordult elő még 1x sem velem elötte azon a palyan. Ez a játék még hosszu ideig egy nagyon jó szórakozást nyújtó arcade autós játék lesz de semmiképp nem komoly.

Igazából a megoldás az lenne hogy lehessen rendessen pénzt keresni a TA-n kívül is és akkor tényleg nem érdekel hogy menyi barom van TA-n. Vagy Zero Tolerance azaz 2 autó érintkzése esetén mind2 fél alapbol penality, igaz igy a vétlen is rábaszik viszont igy a bénák hamar megunják mert látják hogy állandoan penalitit kapnak és eltünnek igy megmaradnak a normalisan menni tudó emberek.

(#3017) Plokijuma válasza kiskandur (#3015) üzenetére


Plokijuma
aktív tag

8mbit/768kbit elégnek kellene lennie a játéknak, ha csak PT használta a netet...akkor a gond max. odaát volt

[ Szerkesztve ]

(#3018) Dr. Romano válasza Plokijuma (#3017) üzenetére


Dr. Romano
veterán

Ebből inkább csak a 768Kbit számít, de ez tényleg bőven elég. Azonban ha nagyon nagy a pinged akkor a jó feltöltés semmit sem ér...
De szerintem is inkább odaát volt a gond.

[ Szerkesztve ]

Ez....e...ee...ez egy.... ez egy FOTEL???

(#3019) pisti válasza Plokijuma (#3012) üzenetére


pisti
őstag

mert a "speedbug" valójában tapadási bug... ha jól tapad az autó, akkor képes vagy TA-ban is nagyobb kanyarsebességre, de a topspeeded nem nagyon nő. (ha nő is az azért van, mert a kanyarkijáratánál nagyobb sebességről kezdesz gyorsítani)

Nagyon úgy tűnik, hogy pontosan így van.
Kipróbáltam most is, ha egyedül megyek practice módban TA-t, akkor 58.3 a legjobb idő amit menni tudok. Ti is nézzétek meg kérlek benneteket, kíváncsi vagyok nálatok mi lesz ennek a kísérletnek az eredménye.

szerk.:
Dr. Romano:
De mihez képest nagy? Elvileg p2p alapú a netkód, felteszem, hogy mindenki mindenkivel kapcsolatban van, akkor az annyiféle kapcsolat minőség (latency, folytonosság), ahány player rajtad kívül játszik és nagyon úgy tűnik, hogyha más nete nem bírja az iramot, abból a saját oldalon is probléma van.

[ Szerkesztve ]

(#3020) PaJa1


PaJa1
őstag

nekikezdek a 10 körös TA-nak
de lehet 30 köröset megyek, hogy a tankolás után is megnézzem mit tapasztalok.
Amúgy versenyen, 2 különbözőn saját magamhoz képest voltam lassab 2 mp-el. 1edül mentem és ugyanúgy vezettem

A probléma az idő! Physics can not be cheated! ## WoT: ThisNoAll_HUN ## OBHUNRACING.COM

(#3021) -=ZS=- válasza pisti (#3019) üzenetére


-=ZS=-
tag

Kíváncsivá tettetek, megyek én is practice-t :) Bent normális versenyen is PepeDon rögtön kikiáltotta, hogy speedbugos vagyok az 57.1es idővel, kíváncsi leszek meg tudom-e közelíteni practice-on.

(#3022) pisti válasza pisti (#3019) üzenetére


pisti
őstag

Jólvan mentem mégegyet, próbálgattam ezt-azt.
58.233 mp a volt a legjobb 9. körben, úgy hogy végig amennyire csak tudtam a belső íven mentem a kanyarokban (a döntött pályán szigorúan, a célegyenesben is). Ezen sokat már nem tudok faragni szerintem.

Kíváncsian várom, hogy nálatok mi lesz az eredmény.

[ Szerkesztve ]

(#3023) PaJa1


PaJa1
őstag

hát ööö... 58.3-4 a tankolás utáni 7v8. körben, semmi fű és végig belül mentem. Ha füveztem akkor az utolsó előtti,29. körben mentem 58.1 et.
Pit stratégia: 993
Szerintem az 57.1 már gyanús. ki kéne próbálnom kormánnyal is megnézni mennyit számít a kormány precizitása. Egyelőre állítok a kormányzáson a beállításoknál

[ Szerkesztve ]

A probléma az idő! Physics can not be cheated! ## WoT: ThisNoAll_HUN ## OBHUNRACING.COM

(#3024) Dr. Romano válasza pisti (#3019) üzenetére


Dr. Romano
veterán

Ez mondjuk igaz...
Lényeg hogy a netkód nem az igazi remélem a patchtől a legjobbakat.

PaJa1
Én üres tankkal (füvezés, szélárnyék OFF) mindig 58.1-3 vagy picivel alatta szoktam menni szvsz ez normális.
A kormányos beállításra én is kíváncsi vok, majd írd meg mennyit javult (vagy romlott ;] )

[ Szerkesztve ]

Ez....e...ee...ez egy.... ez egy FOTEL???

(#3025) Mulderpapa


Mulderpapa
aktív tag

Sziasztok!

Kaptam 100AP-t és az lenne a kérdésem, hogy mit érdemes rajta venni?(pl. tickettel érek vmit, vagy gyűjtsek AE86-ra?)

"Az élet túl rövid a pendriveok biztonságos eltávolításához"

(#3026) -=ZS=-


-=ZS=-
tag

Nekem sem sikerült teszten 58 alá menni.. érdekes. Első próbára 58.2t mentem, aztán a következőnél kifogyott a benzin a célegyenes ráfordítóban, többet meg nincs kedvem már menni rajta...

(#3027) PaJa1


PaJa1
őstag

Kormányom nincs, már visszaadtam a kölcsön kapott darabot, nem jött be, túl lassú voltam hozzá. Most átállítottam 90 fokosra a kerék kitérítési szöget vmit. De nem lett jobb az időm mint alapbeállítással, talán pár század...elenyésző. 58.1 füvezéssel.
De ami a legnagyobb vicc, kapaszkodjatok, utolsó tankolás után 1 másodperccel kaptam ki magamtól minden körben. Úgy volt h a pit megint 993 ra lett készítve, de 1 kis hiba csúszott bele, az uccsó 27.körben nem 3 körre hanem kb 6ra tankoltam, elaludtam mellette :D Na akkor elkezdtem álló helyben pörgetni a motort, nem kuplunggal, hanem falnak nekitámaszkodva, szal pörgött a kerék is. így lefogyasztottam a benga állományt annyira hogy pont beérjek a célba majd a 30 kör végén. És egyszerűen a 29körben 1 másodpercel kaptam ki magamtól, ugyanennyivel a 30.ban is ha nem többel. itt a screen

A probléma az idő! Physics can not be cheated! ## WoT: ThisNoAll_HUN ## OBHUNRACING.COM

(#3028) PaJa1 válasza Mulderpapa (#3025) üzenetére


PaJa1
őstag

A Corollát elég nehéz irányítani, kell rá tenni tapadást hátra. Driftelni nagyon jót lehet vele, de nem tudom elképzelni mint versenyautót.
Ticketet lehet kapni, de szerintem még senki se használt el 1et sem. eddig összesen 1 embert láttam a challenge módban. a ticket meg csak oda jó

[ Szerkesztve ]

A probléma az idő! Physics can not be cheated! ## WoT: ThisNoAll_HUN ## OBHUNRACING.COM

(#3029) Plutor válasza pisti (#3022) üzenetére


Plutor
aktív tag

58.453
végig a sárga vonalon belül maradva 9.körben

(#3030) PaJa1


PaJa1
őstag

Bocsi a sok hsz miatt, de lejárt a szerkeszthetőségi limit.
Most láttam hogy kb éjféltől lelövik a szervert karbantartás miatt. kb 40 percig tart utána 2 óraán át 25% plusz xp....már megint XP ahhhh

A probléma az idő! Physics can not be cheated! ## WoT: ThisNoAll_HUN ## OBHUNRACING.COM

(#3031) Plokijuma válasza PaJa1 (#3028) üzenetére


Plokijuma
aktív tag

ráadásul 8 embernek kell egyszerre ott bent lennie... ami elég valószínűtlen.
Főleg, hogy AP-be kerül, vagy meg kell nyerni valamiféle eventen.

RP-be jó lenne menni "fogadásos" versenyeket. mindenki bedob egy fix összeget és a verseny végeredménye alapján osztódna szét.

(#3032) Mulderpapa válasza PaJa1 (#3028) üzenetére


Mulderpapa
aktív tag

Magyarul a Phoebus még a nem fizetők szervere? :)
Ti egyébként gyűjtitek az AP-t?Ez az RP-s fogadásos dolog tényleg jó lenne...
A Corollával nagyon állat volt letenni a jogsit, bár egy versenyen elég nehéz lenne.

"Az élet túl rövid a pendriveok biztonságos eltávolításához"

(#3033) PepeDon válasza -=ZS=- (#3021) üzenetére


PepeDon
tag

Nem kiáltottam ki csak megjegyeztem. Ott is vírított a nagy :D .
Tudom magamról hogy az utolsó körökben (mielőtt kifogyna a benzin) egyedül 58.5 körül megyek. Ha már jobb köröket tudok menni az már speedbug. És nem akkor fúrcsa az 57.1 idő ha az utolsó (tankolás előtti) körbe, megy annyit, hanem 2-3 körön át. Tegnap volt egy csávó. Tankolás, kb 1:13.xx-1:15.xx volt neki. A következő körbe 1:05.xx ment, utánna 58.5xx, 57.5, 57.116, 57.139, 57.340, majd kiállt tankolni. Ennyi jó kör már azért feltünő, főleg, hogy ezeket mind egyedül futotta. Ketten folyamatosan előzgetve nem értük utol.

Ma Ploki van vonatozva futottam, egy 55.705-öt a közepe felé, majd az utolsó előtti körbe, 55:540-et. A célba mind a ketten satufékkel estünk, ő nyert 2 századdal :D . Én marha meg végig mondogattam magamba, hogy "a replay-t felvenni, a ....", erre mit felejtettem el. Igen felvenni az egészet. Pedig úgy kielemeztem volna, hogy voltam olyan gyors. Majd lehet legközelebb, az egészet játékot fraps-sal rögzítem.

(#3034) Plokijuma


Plokijuma
aktív tag

Nah...mondom én, hogy a fű okozza a speedbugot...

Practiceban:
1-8 kör semmi fű használat, legjobb kör: 58.322
9. kör pit
10-16 kör végig aktívfűhasználattal (lehető legnagyobbat levágva), majd 17.kör fűnélkül. Ebből a 17.kör volt a leggyorsabb 57.619
18.kör pit.

Reggel meg mindenki lehurrogott, hogy nem a fű a gond.

Egyébként ez a speedbug a tapadás hibája. A fűnél valószínűleg, hogy a picit más a tapadás, de a fűről az aszfaltra visszatérve nem mindig áll vissza a helyes értékre a tapadás.

(#3035) Plokijuma válasza PepeDon (#3033) üzenetére


Plokijuma
aktív tag

pepe, tegnap is velem mentél :) Az a srác egyedül gyorsabb volt, mint pepe-vel draftolva. Pepe azért nyert, mert a srácnak az utolsó előtti körben kellett egy extra pit.
Pedig végigdraftoltuk az egészet.

A mai 2 százados verseny screenshotját leakartam menteni... csak elfelejtettem :(
A Te féked picit jobb volt :D

(#3036) Dr. Romano válasza Plokijuma (#3034) üzenetére


Dr. Romano
veterán

Nah ezt a füves, tapadásos speedbugot holnap meg is lesem! :)
Nyomok egy 30 köröst majd és a boxos köröket kivéve mindig le fogom vágni a lehető legjobban.
Majd megírom mire jutottam vele...

Ez....e...ee...ez egy.... ez egy FOTEL???

(#3037) PaJa1 válasza Plokijuma (#3035) üzenetére


PaJa1
őstag

Nem értem ezt a fékes dolgot. Minek fékeztek a végén?
De nekem amúgy versenyen néha amikor az átlagnál gyorsabb vagyok akkor sem használtam a füvet...

[ Szerkesztve ]

A probléma az idő! Physics can not be cheated! ## WoT: ThisNoAll_HUN ## OBHUNRACING.COM

(#3038) msgt.fubar válasza PaJa1 (#3037) üzenetére


msgt.fubar
senior tag

Csak a saját nevemben beszélek, szóval a fékezés az ilyen slusszpoén :) Beértem elsőként, és akkor satufék le a fűre :D Valahogy jólesik 30 környi száguldás után... nemtudom jobban elmagyarázni, próbáld ki :)

gottagofast

(#3039) Speed®


Speed®
HARDVERAPRÓD

~1 hét után felnéztem TAzni..nem kellett volna..szélárnyékban vonatozba nem tudtam lemenni 58 alá..ez így egy jó nagy kupac khmm..Ezen jól felmérgeltem magam és vettem egy Destroyert, feltoltam fullra, aztán mentem vele BRoadra alázni. Nagyon durván megy :DDD Ha minden változatlan marad, nem sokáig leszek már fenn :(

(#3040) smisa


smisa
őstag

Nem akarok megbántani senkit de 57,5-t lehet menni speedbug nélkül is tankolás előtt.

(#3041) Dr. Romano válasza smisa (#3040) üzenetére


Dr. Romano
veterán

Gondolom nem billentyűzettel...
Nekem a legprofibb ürestankos időm speedb. nélkül 58.060 körül volt. (lényegében full üres tankkal és jókora füvezéssel)
Egyelőre elképzelni nem tudom erre még hogyan lehetne rátenni 0.500-at :)
Mindenesetre gratula hozzá ;)
Egyébként meg nagyon megbántottál és ez fáááj :DDD :D

[ Szerkesztve ]

Ez....e...ee...ez egy.... ez egy FOTEL???

(#3042) PepeDon


PepeDon
tag

Paja: a fékezés azért volt, mert ahogy Ploki írta az elöző nap egy speedbugos gyereket sikerült vonatozva lehagyni, mikor az utolsó előtti körbe tankolni ment. Azt még hozzá kell tenni, hogy akkor Ploki 1 kör hátrányban volt, megvárt és úgy segített.
Tegnap (a fekezős futamnál) neki jött volna úgy ki az előzgetés, hogy első legyen. De ő galád mód :D a boxutca keritésének a végétől fékezett. Majdnem beestem elé. Én azért így nem szeretek nyerni, rögtön az összes féket élesítettem :) (ha külfödi lett volna, még jöt röhögtem volna, hogy kifogyott a benzin pont a cél előtt)
Itt a képecske az esetről.

smisa: Szerintem, ha 10 ember mondja (de lehet sokkal több)sok-sok megtett körrel, hogy üres tankkal, hátszél, és füvön való levágás nélkül nem lehet 58 alá menni, akkor én azt jobban elhiszem, mint neked egy ilyen 2 soros beszólást, hogy lehet.
Elhiszem, ha bizonyítani is tudod, mondjuk egy fraps-os video (képernyő fotó azért lenne kevés, mert akkor még mehetsz a füvön is). Elég 1x megcsinálnod, mert ha egyszer megy gondolom menne többször is. Egyedül practice módba. Ha tudsz linkelni egy ilyen videot, akkor te vagy a király, de addig fenntartással kezelem, amit mondasz.

Szerintem a speedbug akkor gáz, ha valaki több körön át produkálja (máskor is, de akkor nagyon). Külföldi csávó tankolós köre 1:15.xxx, utánna 1:05.xxx, 58.5xx, 57.5xx, 57.116, 57.139, 57.43x, utánna tankolt. Na amikor valaki ilyen köröket megy szélárnyék nélkül, az már gáz. Remélem a patch kicsit rendbeteszi a dolgokat. Az se érdekelne, ha utánna 1:00.000 lenne a legjobb kör, csak a random speedbugot gyomlálják ki.

(#3043) Plokijuma válasza PepeDon (#3042) üzenetére


Plokijuma
aktív tag

Szerintem a speedbug akkor gáz, ha valaki több körön át produkálja (máskor is, de akkor nagyon). Külföldi csávó tankolós köre 1:15.xxx, utánna 1:05.xxx, 58.5xx, 57.5xx, 57.116, 57.139, 57.43x, utánna tankolt. Na amikor valaki ilyen köröket megy szélárnyék nélkül, az már gáz. Remélem a patch kicsit rendbeteszi a dolgokat. Az se érdekelne, ha utánna 1:00.000 lenne a legjobb kör, csak a random speedbugot gyomlálják ki.

Ha valóban a fű okozza, akkor a patch megoldja :)
Ma mégegyszer végrehajtom a tegnapi practice programot (megpróbálom fraps-szal felvenni, most töltöm :D)

smisa: practice módban futottad? nem hinném. (ha igen, akkor előre is bocs :D)

[ Szerkesztve ]

(#3044) smisa


smisa
őstag

Este megprobálom. A fraps gonodolom valami felvevő :F

(#3045) Speed® válasza smisa (#3040) üzenetére


Speed®
HARDVERAPRÓD

Én sem akarlak megbántani, de a legjobb időm 55 alatt van. Egyedül, 9. kör.
De ezt verseny közben speedbuggal megáldva futottam, ergó sz@rt sem ér.
Normális versenyen még anno hosszú váltóval 55.3 volt a csúcsom vonatozva.
Ellenben itt most arról van szó, hogy Practice módban elméletileg lagmentes kapcsolatban ki mit tud felmutatni. Még én sem jártam 58 alatt úgy ;)

#3044 A Fraps többek közt erre is használható, igen.

[ Szerkesztve ]

(#3046) kiskandur


kiskandur
csendes tag

Hosszú kihagyás után úgy gondoltam benézek TA-ra egy 30körös versenyre... 22. kör, minden szép és yó, Eternaldrift-el körözgetünk, már majdnem beértük az 1. helyezettet mikor megtörtént a baj, lefagy az egész, kidob desktop-ra és a vinfos közli velem h hiba történt, az adatok amivel épp dolgozott valszeg elvesztek, elnézést....hááát nocomment.... :W De ennek azért lehet egy kicsit örülni: February 7, 2008
Start: 2008-02-07 19:00
End: 2008-02-07 21:00
Timezone: Etc/GMT-7
Thursday 2/07
European Prime Time Rush Hour +50% RP for 2 hours
(12pm-2pm PST | 8pm-10pm GMT | 7am-9am 2/08 AEDT)
:U

[ Szerkesztve ]

(#3047) Beleczkil


Beleczkil
tag

Tegnapi TA eredmény, 30 körös körözésen szélárnyákot rendesen kihasználva, szinte öres tankkal 56,966 volt a legjobb idő. Fél tankkal 58-as idők.

"10 féle ember van: aki ismeri a bináris számrendszert, és aki nem"

(#3048) Plokijuma


Plokijuma
aktív tag

Nah, ezt csinálja utánam valaki :D
kép 1
kép 2

Egy fura bug okozta ezt. A rajt előtt a játék egy-két embernek az autóját megszokta mutatni, ami általában 10másodpercnél nem több. Most valamiért ez a kocsi mutogatás nem akart abbamaradni 10-15 PERC után sem, így el sem indult a verseny... :D csak azért lett vége a versenynek, mert mindenki megunta és kilépett a versenyből, csak én maradtam. Szóval 1m-t se kellett megmozdulnom, hogy nyerjek :D (max speed is 0mph :D)

(#3049) -=ZS=- válasza Plokijuma (#3048) üzenetére


-=ZS=-
tag

Hmm.. kettes kép:
"Congratulations! You moved up a level..." - ezt miért is? És hogy vagy te 457667xpvel A-V? :DDD

(#3050) PaJa1


PaJa1
őstag

Nekem is volt már olyan hogy én maradtam az egyetlen a pályán :D de akkor csak szimplán menet közben kihullotak az ellenfelek.
30 kör után én is lezúzok a fűre, kéziféketek és megtámasztom a falat vagy visszamegyek és keresztbeállok a pályán :D

[ Szerkesztve ]

A probléma az idő! Physics can not be cheated! ## WoT: ThisNoAll_HUN ## OBHUNRACING.COM

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  HEAT Online (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.