Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• PaJa1

őstag

válasz mackosajt #13405 üzenetére

Érdekelne a drag replay :) meg a körülmények. Nekem is volt már egymásra pakolósdi de az Sim Vs volt Circuit-en panamával. A kettő között lehet h van valami összefüggés.

Eventeket általában kiírjuk ide is magyarul. Most megy kb 4-5 Halloweenes ingyen APért. Nem nagy kunsztok, de pár száz APt be lehet zsebelni sztem 1 óra mókulással.
    Én a sajátjaimat ami a játékhoz kötődik azokat kilinkelem ide. Most remélem összejön majd az amit a játékosok írtak. Egy megvalósul szerintem a hétvégén belőlök. Aztán majd a többi is amit jónak látok, szépen idővel :)

Más: A banokról, figyelmeztetésekről.
    Mivel mi csak az alapján tudjuk eldönteni, hogy mit történt, történhetett amit beküldenek fájlokat, így az ítélet nem mindig jogos. A Replay nem mutatja az előzményeket, a chatet, se a szoba nevét. Lagg és más okok miatt előfordul, hogy nem valós esemény kerül rögzítésre. Az ilyenk esetekben, meg amúgy is, ki osztott büntetések ellen lehet úgymond fellebbezni a tickettel, valami sorszám a levélben. Ekkor van rá lehetőség elmondani az álláspontodat. A NYELVvel SZAVAKkal vigyázni, a sreenshot nem hazudik, kivéve ha babrálják,de akkor panaszkodhatsz jogosan. Mostanában egyre több bejelentés érkezik a helytelen, trágár nyelvhasználatról. Legalább mi ne legyünk ilyen forróvérűek, bannolják csak a mediterrán népeket :D

Új hozzászólás Aktív témák