Hirdetés
- valakiyt: Az Iobit programok - el kéne engedni
- valakiyt: Mit gondoltok erről a Neonity gyerekről?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: MárkaLánc
- aquark: Zsebszámológépek
- Oldman2: A KOReader ebook olvasó program
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Na megnéztem, igaz össze kellett brusztolni rá a lóvét elsőnek

Szal egész jó a replay...ami hibája van az már a CRC-ben is probléma volt, nehéz belőni a tv replay-t, mivel váltogatja a nézetet, ..sokszor alámászik a kamera az útnak, illetve takarásban van a lényeg...szal összeségében a kamerakezelés lehetne jobb is. De nekem tetszett..nem egy NR2003 egyszerűen nagyszerű, de frankó azért.
Azért egy szerkesztő jó lenne,...vágási lehetőséggel.Én megvettem a replay medium-t, nekem 20 lehetőségem van replay-t menteni, simán elteszi a X:\Program Files\AeriaGames\ProjectTorque\save\replays könyvtárba, teljesen kezelhető méretben, pl. itt az enyém gyakorlás próba: 'beraroltam' mérete 200kb..azaz csöpség
a lövéseket pedig:
X:\Program Files\AeriaGames\ProjectTorque\screenshots
kép:kép
Szal tök egyszerűen le lehet zavarni ezt a -hogyan menjünk 55-t draft nélkül- kérdést.
Új hozzászólás Aktív témák

- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- iPhone 17 256 GB Levander - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok - Számlás
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Blue Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4692, 92% AKKSI
- ÚJ Lenovo LOQ 15AHP10 - 15.6"FHD 144Hz - Ryzen 7 250 - 16GB 1TB - Win11 - RTX 5060 - 3 év gari
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4530, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest