Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Ricco_hun

senior tag

Most, akkor mi van azzal a segítő kezes eventtel (igen, kergetem az AP-m)? Mert hiába várjuk szerintem, hogy az event kitalálója, az a Quizhelper fickó majd a fórumot megnézi (ne adj isten reagál is rá). Ebből is látszik, hogy mekkora IQ-val megáldott emberkék munkálkodnak ott az Aeria-nál (PaJa ne vedd magadra), hogy kiír egy (szerintem egyértelmű) eventet, majd előjön ilyen baromságokkal. Azok a hülye, fogyatékos, szánalmas belga filozófuslelkületű emberkék meg csak adják alá a lovat, hogy így történet, meg úgy fél oldalt írtam. Amikor szó nem volt ilyenről. Az a Qiuzhelper mégis honnan vette, hogy neki most a post-oló/szavazó emberek közül kell még egy szavazást csinálnia. Egyszerűen el kellett volna olvasni a szavazatokat, látta volna, hogy TNA győzött a kemény 9 szavazatával (vagy a belga gyerek anyja kapja a 2000AP-t mert 10 évvel ezelőtt bevitt egy tál levest a fiacskájának a kórházba :F :D ), a rá szavazóknak meg kiosztani a fejenkénti 1000AP-t. Vagy ez most csődbe vitte volna az aeriát, hogyha betartják az ígéretüket, vagy mi van. Vagy csak azt a Qiuzhelper gyereket kéne onnan kirakni, mert szerintem erősen tolja a marihónalját. Túl szép volt ahhoz, hogy igaz legyen mi? Hogy kiosszanak végre normális mennyiségű AP-t, ha már az online játékkal unalmas/lehetetlen fejlődni. Már bocs, de az ilyenek úgy felbírnak cseszni.

Új hozzászólás Aktív témák