Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- MasterDeeJay: Asus B150-Plus D3 coffeetime mod! (DDR3)
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Gurulunk, WAZE?!
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ricco_hun
senior tag
Most, akkor mi van azzal a segítő kezes eventtel (igen, kergetem az AP-m)? Mert hiába várjuk szerintem, hogy az event kitalálója, az a Quizhelper fickó majd a fórumot megnézi (ne adj isten reagál is rá). Ebből is látszik, hogy mekkora IQ-val megáldott emberkék munkálkodnak ott az Aeria-nál (PaJa ne vedd magadra), hogy kiír egy (szerintem egyértelmű) eventet, majd előjön ilyen baromságokkal. Azok a hülye, fogyatékos, szánalmas belga filozófuslelkületű emberkék meg csak adják alá a lovat, hogy így történet, meg úgy fél oldalt írtam. Amikor szó nem volt ilyenről. Az a Qiuzhelper mégis honnan vette, hogy neki most a post-oló/szavazó emberek közül kell még egy szavazást csinálnia. Egyszerűen el kellett volna olvasni a szavazatokat, látta volna, hogy TNA győzött a kemény 9 szavazatával (vagy a belga gyerek anyja kapja a 2000AP-t mert 10 évvel ezelőtt bevitt egy tál levest a fiacskájának a kórházba
), a rá szavazóknak meg kiosztani a fejenkénti 1000AP-t. Vagy ez most csődbe vitte volna az aeriát, hogyha betartják az ígéretüket, vagy mi van. Vagy csak azt a Qiuzhelper gyereket kéne onnan kirakni, mert szerintem erősen tolja a marihónalját. Túl szép volt ahhoz, hogy igaz legyen mi? Hogy kiosszanak végre normális mennyiségű AP-t, ha már az online játékkal unalmas/lehetetlen fejlődni. Már bocs, de az ilyenek úgy felbírnak cseszni.
Új hozzászólás Aktív témák

- 3D nyomtatás
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Ingatlanos topic!
- Autós topik
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- E-roller topik
- Milyen monitort vegyek?
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- Dell Latitude 5411,14",FHD,i5-10400H,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11,IR kamera
- Apple iPhone 13 512GB eladó! 100%, Szép megkímélt állapot, 12 hónap garancia
- Cayin ha 3a csöves fejhallgató erősítő
- Apple iPad Pro 12.9 6th. gen. 2022 M2 Wifi, 85% akku, patika, 12 hó gar
- Apple iPad Pro 11 3rd gen. 2021, M1 128GB, Wifi + Cell, 99% akku, patika, 12 hónap gar.
- Keresünk iPhone 15/15 Plus/15 Pro/15 Pro Max
- Eladó Samsung Galaxy A51 4/128GB / 12 hónap jótállás
- Mega Akció! Csere-Beszámítás! Gigabyte Aorus 17H! I7 13700H / RTX 4080 / 32GB DDR5 / 1TB SSD!
- Apple iPhone 13 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó garancia / Akku:100%
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB / WD19TBS / WD22TB4
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
), a rá szavazóknak meg kiosztani a fejenkénti 1000AP-t. Vagy ez most csődbe vitte volna az aeriát, hogyha betartják az ígéretüket, vagy mi van. Vagy csak azt a Qiuzhelper gyereket kéne onnan kirakni, mert szerintem erősen tolja a marihónalját. Túl szép volt ahhoz, hogy igaz legyen mi? Hogy kiosszanak végre normális mennyiségű AP-t, ha már az online játékkal unalmas/lehetetlen fejlődni. Már bocs, de az ilyenek úgy felbírnak cseszni.