Hirdetés
- iRiver: Prehistorik 2 - Retró Játékpercek! 1. rész
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- localhost: Radírgumi hatás [Törölt topicok emlékhelye]
- Victoryus: Thomson 43UC6306 tv
- Algieba: Hulladéktermelés művészi szinten, mert megérdemlem
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
JColee
őstag
-
törölt tag
bocs hogy belekotyogok, nem vitaindításként mondom hanem absz. jószándékból.
Szal sztem inkább az auomobilista.
nagyon pozitív csalódás...semmit nem akartam kipróbálni ami rF1szerű, mert úgy gondoltam azon már ideje túllépni, de annyira dicsérték, és olyan arcok, hogy muszáj volt rápróbálnom....és sztem nagyon jó választás. -
proof88
addikt
válasz
Szabesz #18133 üzenetére
Azt sajnálom, hogy ahhoz képest mennyit szimeztünk együtt, sosem mentünk el pl gokartozni. Én 2013-ban rákaptam a gokartra, kollégákkal jártunk el. Mondjuk jó sok pénzt elvitt már, de nagyon jó, Bp-n lévő összes pályán voltam már sokszor azóta. Mondjuk nemrég nyílt egy elektromos kart pálya a Blahán, na oda még nem jutottam el, pedig az kb 2 év létezik asszem.
Amúgy hamarosan szerzek valami videokártyát (1 éve integrálttal nyomom mert ritkán játszok bármivel is, ha igen akkor az CS 1.6 vagy warcraft 3 LAN), aztán újra használom a kormányomat is (sajnos lassan 1 éve pihen a kormány is).
-
proof88
addikt
Ismét eltelt 1 év.
Holnap Brazil Nagydíj!
Sajnálom hogy már nincs meg ez a szimulátoros csapat, nagyon szerettem. Több mint 18 ezer hozzászólás van benne ebben a topikban, sok tanulás, gyakorlás, időmérők, versenyek, csapat honlap, szabályok, BT ülések, videók, öröm és sírás, elég fasza volt! Remélem mindenki jól van! Mostanában sajnos senkivel sem tartom a kapcsolatot az itteniek közül.
Nosztalgiaként belenéztem itt 1-2 videóba. -
proof88
addikt
Sziasztok,
nem tudom ki használ XD plugint, de gondoltam szólok hogy több mint 3 és fél év után frissítés jött ki hozzá, nem tudom konkrétan mivel támogatja jobban az rfactort de ha valakinek volt vele gondja akkor egy próbát megér.
ui.: nem szimezek sehol, fészbukon láttam a hírt és gondoltam megosztom aktív szimesekkel.
-
proof88
addikt
-
acsati
aktív tag
Sziasztok!
Használok több módot is, különböző autókkal.
Azt szeretném megkérdezni, hogy az egyik módból át lehet-e rakni valahogy a másik módba autót? Ha igen, nagyon bonyolult lenne?
Köszi előre is a válaszokat!
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! GIGABYTE B360 i5 9600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32 RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bowers/Wilkins PX8 fejhallgatók (dupla Bluetooth eszköz csatlakoztatása!)
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Samsung 980 PRO NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest