Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• proof88

addikt

válasz Kleroo #14086 üzenetére

Hát pedig a vizsgák leszarósak, örülök hogy végre nem kell beadandókat írnom meg rendszeresen bejárnom, hanem magam szervezem a napjaimat. A vizsgán meg nem izgulni kell, hanem ha nem sikerül akkor nagy ívben, nagy leszorítással leFOSNI :D majd sikerül legközelebb :)
    az első félévem alatt én is izgultam vizsgáknál de végeredményben megtanultam hogy az egyetem nem középiskola, legalábbis ilyen szakokon mint mérnök informatika meg progterv infó, nehéz megcsinálni tárgy ismétlés nélkül, úgyhogy kicsit lazábbra kell venni a figurát aztán lesz ami lesz ...

mondjuk nekem ebben az is közrejátszott, hogy 1. félévem alatt reggelente jött a hígfosás (nem tom mé, már nyáron kezdődött, emiatt jóval korábban kellett kelnem ha reggel mentem melózni, hogy legyen időm ülni a wc-n :D), ami aztán szép lassan elmúlt és átment gyomorégésbe, ami olyan szintű volt, hogy reggelente mikor mentem villamossal, azon izgultam csak nehogy elhányjam magam, mert hányingerem is volt a sok sav miatt, volt amikor ZH alatt úgy voltam, hogy bármelyik pillanatban hányhatok, próbáltam csipegetni közben kenyeret de amíg le nem nyeltem, csak még jobban csinálta a hányingert, de legalább amikor lement akkor kicsit csillapodott ... persze a ZH-t nem akartam abbahagyni, mert túl akartam lenni rajta. Szal ez az egész pár hónapig tartott, de az a helyzet, hogy orvosnál kivizsgáláson nem találtak semmit. Egyetlen 1 dolog volt egyébként fix, mégpedig az hogy hasmenésem akkor volt mikor korán keltem, tehát ha mittomén csak 10-re kellett menni akkor nem volt panaszom. A gyomorégés később viszont nem ilyen volt, az jött amikor úgy gondolta. Volt amikor barátnőmnél voltam pénteken és délután együtt aludtunk és arra ébredtem hogy remegek és iszonyatosan ég a gyomrom. Akkor leszoktam a délutáni szunyókálásról mert azután mindig komolyabb volt a helyzet. Lehet az idegeskedés nagyban közrejátszott, pedig nyugtatgattak minket a mentorok hogy nem baj ha nem értjük az anyagot, majd 2 hónap múlva érteni fogjuk a 2 hónappal korábbit :D de lehet hogy magamra vettem amikor nem sikerült eléggé megérteni a dolgokat :D meg rohantam össze-vissza mindenhova ...
    Végül is az oldotta meg a dolgot, hogy vizsgaidőszakban sokat aludtam meg kipihentem magam és 2. félévben már nem volt ilyen gondom egyáltalán. De azóta lazábban kezelem az egészet. Számomra az a félév volt az első és az utolsó amikor én izgultam egyetem miatt. Van még ezer más dolog ami miatt lehet izgulni.

Új hozzászólás Aktív témák