Hirdetés
- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- MárkaLánc
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Digitális Állampolgárság Program
- Windows 11 - HP Pavilion – 15 cc516nh (2LE41EA) laptopon Intel I3-7100U TPM2.0
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
proof88
addikt
válasz proof88 #12318 üzenetére
esetleg arra gondoltam, hogy fel kéne néznem a 2. emeletre, tudtommal ott van a upc-nek az akármije, a szemétledobónál ... nos nem lepődnék meg, ha nemes egyszerűséggel valaki késő délutánonként/kora esténként egyszerűen csak rákötné magát egy elosztóval az én kábelemre, ami lejön ide az elsőre ... aztán lefekvés előtt meg visszaköti, csak nem értem akkor minek köti vissza, na mind1 de akkor mondjuk látnom kéne, hogy megszakad a kapcsolat legalább fél percre vagy ilyesmi, de nem szoktam látni ... na de egyelőre nem vagyok rosszindulatú, és egyébként is késésben vagyok az egyetemről
lehet, hogy vmikor felrakok a comodo tűzfalat is, bár annyira nem kéne erőltetnem a dolgot, úgyse az én gépemmel van a gond akkor sem ...[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ!!! GAMER PC: RYZEN 9 5900X + RTX 3060 12GB GDDR6! GARANCIA/SZÁMLA!!!
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Tamron SP 70-200mm f/2.8 Di VC USD G2 objektív ( Nikon )
- Azta! Yoga Slim 7 Prémium Ultrabook 14,5" -40% AMD Ryzen 5 7640S 16/512 RADEON 760M 2GB 2,9K OLED
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest