Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- hcl: GPT diszk kisebbre klónozása
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D@reeo: OlvasóMester - vágólap felolvasó alkalmazás
- Lalikiraly: Macbook NEO 2
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- t1csi: DDR3 RAM vadászat – egy kis gondolkodási anomália
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT

Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
martonx
üzenetére
Triggerekkel szerinted mi a gond, pl a példám miért nem jó? Before triggerek helyes használatára szerintem jó példa az egyes automatikusan generált mezők kitöltése, melyekhez pl külső táblból lekérés vagy tárolt eljáráshívás szükséges. Ezt lehet persze enélkül is csinálni, de ez szvsz tök olyan dolog, amit a DB-nek érdemes csinálnia.
(#9905) fordfairlane: Értelemszerűen nem szabad túl sok mindent rájuk bízni. A tranzakciókat nem is értem miért kéne idekeverni.
Egy szóval nem mondtam, hogy az egész business logicot tárolt eljárásokkal meg triggerekkel kéne megoldani, ez persze hogy baromság. Csak egy kis részét lehet, hogy érdemes, attól függően, hogy mennyire bonyolult az adatszerkezeted.(#9909) bambano: Ez se ma volt.
De tény, natív replikáció a 9.0 óta van, viszonylag későn a konkurens megoldásokhoz képest. De van.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Proxmox VE
- Könyvajánló
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Miért vezet mindenki úgy, mint egy állat?
- Hálózati / IP kamera
- Star Trek Online -=MMORPG=-
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Építő/felújító topik
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- További aktív témák...
- Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló rugged
- LG 75QNED813RE / QNED / 75" - 190 cm / 4K UHD / 120Hz & 4ms / HDR Dolby Vision / HDMI 2.1
- Apple iPad Air 2 A8X (2014) 16GB Cellular használt
- Honor 200 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Asus B560M i5 11400 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Formula Air Mesh G3 Adata 600W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Egy szóval nem mondtam, hogy az egész business logicot tárolt eljárásokkal meg triggerekkel kéne megoldani, ez persze hogy baromság. Csak egy kis részét lehet, hogy érdemes, attól függően, hogy mennyire bonyolult az adatszerkezeted.
De tény, natív replikáció a 9.0 óta van, viszonylag későn a konkurens megoldásokhoz képest. De van.