- sh4d0w: Vigyázz a háttértáradra...
- DraXoN: Budget kategória Xeon 2678v3 VS Ryzen R5 5600X
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- LordAthis: AI Kérdés érkezett - 3600 soros Spagetti kód refaktorálása és budget
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
bambano
titán
válasz
akrobet #9878 üzenetére
rendben, akkor találj ki egy programozási nyelvet, aminek az értelmezőjét c#-ban írod meg. én phpban írnám, mert igazán nagyon durvát szerintem abban lehet kavarni, de ha neked c# kell, nem gond.
ha az értelmezőt c#-ban írod, akkor le fog fordulni és működni fog további függőség nélkül."Továbbá a kiindulási helyzet is az, hogy már adott a rendszer többi része, tehát valószínűleg késő lenne egy új programozási nyelvet "feltalálni" és az adatbáziskezelőt lecserélni.": az adatbáziskezelő lehet jó vagy rossz korlátozó tényező, de ha csak adatbázison keresztül kommunikálna a rendszer, akkor nem lenne gond, hogy más nyelvű modulokat faragj mellé.
"Namármost, ha én olyan szinten lennék (de nem vagyok) hogy írjak egy új nyelvet, amiben ezeket a szabályokat kellene írni, attól még nem szűnne meg a szükség a maintenance-re": ha az értelmezőt nem kell módosítani, akkor a kódot emiatt nem kell karbantartani, így az a fajta karbantartás nincs, ami akkor lenne, ha kódba vésnéd a logikát. a szabályrendszer karbantartását meg, szerintem, meg lehetne egyszerűen oldani, ha jól megmakrózod az egészet.
nem olyan nagy durranás, régi ibm gépeket assemblyben programozták, mert a makro assemblere mocskos jól volt megfaragva.
hasonlót, kicsit kisebb léptékben, csináltam magamnak nemrég, megvolt egy nem alvós hétvége alatt.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i3 10100F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Zalman N4 Chieftec 400W
- iKing.Hu - Honor Magic 5 Pro 5G - Használt, újszerű állapotban, ajándék tokkal!
- Intel Processzorok sok db : Xeon E5-1620V3, Pentium G4400T, i3 6100, i3-4130, i3-2140T
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 7000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest