Hirdetés
- ldave: New Game Blitz - 2026
- bitpork: Ha Isten létezik...
- Candy: Kossuth Lajos azt üzente, elfogyott a gémergépe
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- MasterDeeJay: Ram gondolatok 2026 január - DDR3-as gép is lehet megoldás? Mi a minimum?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Zaied: Logitech G7 Laser vitarendezés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT

Új hozzászólás Aktív témák
-
kkdesign
senior tag
Üdv,
Én magamra vetítve írok neked választ. Javaslom, hogy kezdj C#-al konzolos felülettel. Írd be google-ba hogy c# jegyzet reiter, egy nagyon jó könyvet fogsz találni az első találatnál.
Nézz utána ezeknek:
változó,
ciklus,
elágazás,
kiíratás.majd ezek típusait, ezekből írj pici programokat. Pl: Irasd ki a neved 10szer a képernyőre. vagy. Írasd ki 13x ha az óra később jár mint 17:29. Ha nem akkor irasd ki hogy nyasgem.
Én javaslom a C#-os kezdést, barátságosabb mint a C++
Én speciel tanultam a C-t is, de ha már ezek a fent felsorolt dolgok sem mennek, akkor a mutatóknál eleveznél mint kishableány a korallzátony mellett 
Úgy talán könnyebben tudod rávetíteni a dolgokat a programozásra, hogy párhuzamot vonsz az élethelyzetekkel.
pl. ciklus: tesióra. 20 iskolakör. ott te vagy az i változó mindig egyel több köröd van kész. majd elérsz 20ig és befejezted, kész a 20 kör.
vagy: elágazás : ha jóidő van mész futni, ha nem akkor nem mész futni.
vagy: kiíratás: felemelsz egy táblát és kiírod hogy "imádod a programozást"

jobban nemtom elmondani, de így este 10 és fél óra meló után ennyio jutott eszembe

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Fotókon a Samsung Galaxy A57
- Automata kávégépek
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Mini-ITX
- Google Pixel topik
- Gigantikus átalakulásra készül a Vulkan API
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Dell notebook topic
- Elképzelhetetlen sebességre kapcsol Jeff Bezos űrinternete
- További aktív témák...
- iPhone 16 Pro Max 256GB 92% (1év Garancia)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4240
- 176 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080 (ELKELT)
- Samsung Galaxy S23 Ultra Green 120 Hz Dynamic AMOLED 2X, 200 MP kamera, beépített S Pen
- Új Asus Vivobook S16 Flip 2in1 WUXGA X360 Touch i9-13900H 14mag 16GB 1TB SSD Intel Iris XE Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Én speciel tanultam a C-t is, de ha már ezek a fent felsorolt dolgok sem mennek, akkor a mutatóknál eleveznél mint kishableány a korallzátony mellett