Hirdetés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Klaus Duran: Panelkérdés.
- GoodSpeed: Philips AWP9820 (vízlágyító) Calgon helyett?
- sh4d0w: Van-e még?
- pointer4: Force Feedback az ülésben is - Házi Készítésű Övfeszítő
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT

Új hozzászólás Aktív témák
-
ZTE_luky
senior tag
Sziasztok! Tanácsot szeretnék kérni tőletek
Python programozásról olvastam sokat és találtam magyarázó videókat, és ezzel kezdtem el én programozni, és szép, érthető. Magamról annyit, hogy tavaly érettségiztem és egy osztrák egyetemen kezdtem el hallgatni, szoftverfejlesztés szakon. Na most ezzel csak annyi a probléma hogy én járműmérnöknek készültem gimnáziumban is, csak jött ez a külföldi lehetőség és ott nem volt ilyen szak, aezért nekivágtam a programozásnak, de gimnáziumba se és máshol se volt lehetőségem ismerkedn ia témával, gyakorolni, programnyelveket megismerni stb, tehát most 100%-ig zöldfülű vagyok, és az egyetemen hatalmas az elvárás, és szét vagyok csúszva (szakmai, nyelvi nehézségek egyaránt) Elvárásba van diszkrét matek, C,C++ X-TOY stb.. Ezekkel megpróbáltam kezdeni de nagyon nehéznek bizonyultak. Mit javasolsz, mivel indítsam ezt a zegész "projektet" hoygan induljak el? Hogy vezessem r magam arra,hogy hozzam be az eddigi elmaradásaimat? A Python jó kezdés szerintetek, és hogyan tovább?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Futás, futópályák
- Xiaomi 12X – kicsi a bors és hűvös
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Robotporszívók
- Steam Deck
- Programozás topic
- Napelem
- GeForce RTX 5080-nak álcázott 5060-at kapott egy pórul járt vásárló
- Milyen okostelefont vegyek?
- További aktív témák...
- Sigma 60-600mm f/4.5-6.3 DG OS HSM Sports objektív ( Canon ) -Újszerű-
- HP VICTUS 15 RTX 5060 AMD Ryzen AI 7 350 - 24 GB - 512 GB
- Latitude 5440 14" FHD IPS érintő i5-1345U 16GB 256GB NVMe IR kamera gar
- ÚJ Lenovo Yoga 7 - 14" WUXGA OLED - Intel Ultra 5 226V - 16GB - 512GB - Win11 -3 év gari - HUN - PEN
- Orion HS 200 hangfalpár
- 173 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080 (ELKELT)
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Lenovo ThinkCentre / Dell OptiPlex / Hp EliteDesk mini, micro PC - Számla/garancia
- CoolerMaster MM710 53gr pehelykönnyű gamer egér eladó
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Python programozásról olvastam sokat és találtam magyarázó videókat, és ezzel kezdtem el én programozni, és szép, érthető. Magamról annyit, hogy tavaly érettségiztem és egy osztrák egyetemen kezdtem el hallgatni, szoftverfejlesztés szakon. Na most ezzel csak annyi a probléma hogy én járműmérnöknek készültem gimnáziumban is, csak jött ez a külföldi lehetőség és ott nem volt ilyen szak, aezért nekivágtam a programozásnak, de gimnáziumba se és máshol se volt lehetőségem ismerkedn ia témával, gyakorolni, programnyelveket megismerni stb, tehát most 100%-ig zöldfülű vagyok, és az egyetemen hatalmas az elvárás, és szét vagyok csúszva (szakmai, nyelvi nehézségek egyaránt) Elvárásba van diszkrét matek, C,C++ X-TOY stb.. Ezekkel megpróbáltam kezdeni de nagyon nehéznek bizonyultak. Mit javasolsz, mivel indítsam ezt a zegész "projektet" hoygan induljak el? Hogy vezessem r magam arra,hogy hozzam be az eddigi elmaradásaimat? A Python jó kezdés szerintetek, és hogyan tovább?