Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Andras-G: Az internet veszélyei [2. rész] - Facebook Marketpalce
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 13 – Néhány egyszerű, de finom étel
- Andras-G: #Kószagondolat - eMag tapasztalatok 2026-ban
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- talmida: My Art II.
-
LOGOUT

Új hozzászólás Aktív témák
-
ZTE_luky
senior tag
Sziasztok! Tanácsot szeretnék kérni tőletek
Python programozásról olvastam sokat és találtam magyarázó videókat, és ezzel kezdtem el én programozni, és szép, érthető. Magamról annyit, hogy tavaly érettségiztem és egy osztrák egyetemen kezdtem el hallgatni, szoftverfejlesztés szakon. Na most ezzel csak annyi a probléma hogy én járműmérnöknek készültem gimnáziumban is, csak jött ez a külföldi lehetőség és ott nem volt ilyen szak, aezért nekivágtam a programozásnak, de gimnáziumba se és máshol se volt lehetőségem ismerkedn ia témával, gyakorolni, programnyelveket megismerni stb, tehát most 100%-ig zöldfülű vagyok, és az egyetemen hatalmas az elvárás, és szét vagyok csúszva (szakmai, nyelvi nehézségek egyaránt) Elvárásba van diszkrét matek, C,C++ X-TOY stb.. Ezekkel megpróbáltam kezdeni de nagyon nehéznek bizonyultak. Mit javasolsz, mivel indítsam ezt a zegész "projektet" hoygan induljak el? Hogy vezessem r magam arra,hogy hozzam be az eddigi elmaradásaimat? A Python jó kezdés szerintetek, és hogyan tovább?
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Garancia kérdés, fogyasztóvédelem
- Mit tehetsz jogilag, ha átvertek, megkárosítottak a Hardveraprón?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- BMW topik
- Milyen egeret válasszak?
- Elektromos autók - motorok
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Fejhallgatós találkozó
- Milyen monitort vegyek?
- További aktív témák...
- HP ZBook Firefly G9 - 14" hibás kijelző, i7 1255U, 16GB RAM, Nvidia T550 4GB VGA, hiányos bill.
- T14 Gen1 27% 14" FHD IPS Ryzen 5 PRO 4650U 16GB 256GB NVMe IR kam gar
- Dell Precision 5750 17" UHD+ touch, i7 10850H, 16-64GB RAM, 6GB VGA, 512GB SSD, jó akku, számla, gar
- X13 Gen5 13.3" FHD+ IPS Ultra 5 135U 16GB 256GB NVMe magyar vbill ujjolv IR kam gar
- LG UltraGear 32GS94UX-B OLED Monitor! 3840x2160 / 480Hz / 0.03ms / G-Sync / FreeSync! BeszámítOK
- FIFA 16 Playstation 4
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G3 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULL HD I Cam I W10 I Gari!
- CÉGEK FIGYELEM!! iPhone 11 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - 27% ÁFA-S SZÁMLA Kártyafüggetlen, 100% Akksi
- darkFlash Shadow Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Python programozásról olvastam sokat és találtam magyarázó videókat, és ezzel kezdtem el én programozni, és szép, érthető. Magamról annyit, hogy tavaly érettségiztem és egy osztrák egyetemen kezdtem el hallgatni, szoftverfejlesztés szakon. Na most ezzel csak annyi a probléma hogy én járműmérnöknek készültem gimnáziumban is, csak jött ez a külföldi lehetőség és ott nem volt ilyen szak, aezért nekivágtam a programozásnak, de gimnáziumba se és máshol se volt lehetőségem ismerkedn ia témával, gyakorolni, programnyelveket megismerni stb, tehát most 100%-ig zöldfülű vagyok, és az egyetemen hatalmas az elvárás, és szét vagyok csúszva (szakmai, nyelvi nehézségek egyaránt) Elvárásba van diszkrét matek, C,C++ X-TOY stb.. Ezekkel megpróbáltam kezdeni de nagyon nehéznek bizonyultak. Mit javasolsz, mivel indítsam ezt a zegész "projektet" hoygan induljak el? Hogy vezessem r magam arra,hogy hozzam be az eddigi elmaradásaimat? A Python jó kezdés szerintetek, és hogyan tovább?