Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- weiss: Autó költségek
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás – Bors
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- Cifu: Űrhajózás 2025 - Összefoglaló írás
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT

Új hozzászólás Aktív témák
-
ZTE_luky
senior tag
Sziasztok! Tanácsot szeretnék kérni tőletek
Python programozásról olvastam sokat és találtam magyarázó videókat, és ezzel kezdtem el én programozni, és szép, érthető. Magamról annyit, hogy tavaly érettségiztem és egy osztrák egyetemen kezdtem el hallgatni, szoftverfejlesztés szakon. Na most ezzel csak annyi a probléma hogy én járműmérnöknek készültem gimnáziumban is, csak jött ez a külföldi lehetőség és ott nem volt ilyen szak, aezért nekivágtam a programozásnak, de gimnáziumba se és máshol se volt lehetőségem ismerkedn ia témával, gyakorolni, programnyelveket megismerni stb, tehát most 100%-ig zöldfülű vagyok, és az egyetemen hatalmas az elvárás, és szét vagyok csúszva (szakmai, nyelvi nehézségek egyaránt) Elvárásba van diszkrét matek, C,C++ X-TOY stb.. Ezekkel megpróbáltam kezdeni de nagyon nehéznek bizonyultak. Mit javasolsz, mivel indítsam ezt a zegész "projektet" hoygan induljak el? Hogy vezessem r magam arra,hogy hozzam be az eddigi elmaradásaimat? A Python jó kezdés szerintetek, és hogyan tovább?
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- CES 2026: Teljesen szürreális lett az ASUS asztali gamer PC-je
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
- Gaming notebook topik
- Disney+
- Házimozi haladó szinten
- Gumi és felni topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- CES 2026: valóságos képkockagenerálók lesznek a modernebb GeForce-ok tavasszal
- D-Link DIR-860L
- További aktív témák...
- Xiaomi 13T Dobozzal Töltővel
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Lian Li Lancool 207 GIGABYTE 750W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Blue-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4209, 94% Akksi
- Honor 90 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Python programozásról olvastam sokat és találtam magyarázó videókat, és ezzel kezdtem el én programozni, és szép, érthető. Magamról annyit, hogy tavaly érettségiztem és egy osztrák egyetemen kezdtem el hallgatni, szoftverfejlesztés szakon. Na most ezzel csak annyi a probléma hogy én járműmérnöknek készültem gimnáziumban is, csak jött ez a külföldi lehetőség és ott nem volt ilyen szak, aezért nekivágtam a programozásnak, de gimnáziumba se és máshol se volt lehetőségem ismerkedn ia témával, gyakorolni, programnyelveket megismerni stb, tehát most 100%-ig zöldfülű vagyok, és az egyetemen hatalmas az elvárás, és szét vagyok csúszva (szakmai, nyelvi nehézségek egyaránt) Elvárásba van diszkrét matek, C,C++ X-TOY stb.. Ezekkel megpróbáltam kezdeni de nagyon nehéznek bizonyultak. Mit javasolsz, mivel indítsam ezt a zegész "projektet" hoygan induljak el? Hogy vezessem r magam arra,hogy hozzam be az eddigi elmaradásaimat? A Python jó kezdés szerintetek, és hogyan tovább?