Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- eBay-es kütyük kis pénzért
- potyautas: Vágyak
- Gurulunk, WAZE?!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Őskoczka
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
ZTE_luky
senior tag
Sziasztok! Tanácsot szeretnék kérni tőletek
Python programozásról olvastam sokat és találtam magyarázó videókat, és ezzel kezdtem el én programozni, és szép, érthető. Magamról annyit, hogy tavaly érettségiztem és egy osztrák egyetemen kezdtem el hallgatni, szoftverfejlesztés szakon. Na most ezzel csak annyi a probléma hogy én járműmérnöknek készültem gimnáziumban is, csak jött ez a külföldi lehetőség és ott nem volt ilyen szak, aezért nekivágtam a programozásnak, de gimnáziumba se és máshol se volt lehetőségem ismerkedn ia témával, gyakorolni, programnyelveket megismerni stb, tehát most 100%-ig zöldfülű vagyok, és az egyetemen hatalmas az elvárás, és szét vagyok csúszva (szakmai, nyelvi nehézségek egyaránt) Elvárásba van diszkrét matek, C,C++ X-TOY stb.. Ezekkel megpróbáltam kezdeni de nagyon nehéznek bizonyultak. Mit javasolsz, mivel indítsam ezt a zegész "projektet" hoygan induljak el? Hogy vezessem r magam arra,hogy hozzam be az eddigi elmaradásaimat? A Python jó kezdés szerintetek, és hogyan tovább?
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Call of Duty: Black Ops 7
- TCL LCD és LED TV-k
- GeForce RTX 5060: Ezt kapjuk 150 ezerért
- Milyen routert?
- Kuponkunyeráló
- Videós, mozgóképes topik
- Részesedést szerezhet az AMD-ben az OpenAI
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Yettel topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- További aktív témák...
- ROG Flow Z13 GZ301ZE 2-in-1 13.4" FHD+ IPS érintő i9-12900H RTX 3050Ti 16GB 1TB NVMe gar
- Amd Rx 6750 xt Garanciával 2026.09.18-ig .
- Samsung Galaxy A54 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Raijintek Cratos 1000 W 80 Plus Gold ATX 3.0 tápegység eladó
- Hp Prodesk 600 G3/ G5/ G6 SFF/ i5 8-9-10 gen / Elitedesk 800 G4 /Win11- Számla, garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3049, 94% Akkumulátor
- Samsung UE46F5005AK 46" (116cm) FULL HD LED TV
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B650M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RX 9070 XT 16GB be quiet! Pure Base 500 FX 750W
- LG 55CS6 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest