- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bitpork: MOD Júni 28- Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- laskr99: Újrakezdem a processzor és videókártya szilícium magok fotózását
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- koxx: A Vipera árnyékában: ATK X1 Ultimate – Klón vagy kihívó?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- No Voice in the Galaxy
- Klaus Duran: 2025 dude
- sh4d0w: Palpatine - A Terv
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
ZTE_luky
aktív tag
Sziasztok! Tanácsot szeretnék kérni tőletek
Python programozásról olvastam sokat és találtam magyarázó videókat, és ezzel kezdtem el én programozni, és szép, érthető. Magamról annyit, hogy tavaly érettségiztem és egy osztrák egyetemen kezdtem el hallgatni, szoftverfejlesztés szakon. Na most ezzel csak annyi a probléma hogy én járműmérnöknek készültem gimnáziumban is, csak jött ez a külföldi lehetőség és ott nem volt ilyen szak, aezért nekivágtam a programozásnak, de gimnáziumba se és máshol se volt lehetőségem ismerkedn ia témával, gyakorolni, programnyelveket megismerni stb, tehát most 100%-ig zöldfülű vagyok, és az egyetemen hatalmas az elvárás, és szét vagyok csúszva (szakmai, nyelvi nehézségek egyaránt) Elvárásba van diszkrét matek, C,C++ X-TOY stb.. Ezekkel megpróbáltam kezdeni de nagyon nehéznek bizonyultak. Mit javasolsz, mivel indítsam ezt a zegész "projektet" hoygan induljak el? Hogy vezessem r magam arra,hogy hozzam be az eddigi elmaradásaimat? A Python jó kezdés szerintetek, és hogyan tovább?
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Vicces videók
- Milyen videókártyát?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Nintendo 3DS és DS topic
- Futás, futópályák
- Home server / házi szerver építése
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- További aktív témák...
- 100 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IRP8) - Intel Core i9-13905H, RTX 4070 (ELKELT)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 1TB SSD lemezes konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működés
- MSI CreatorPro Z16P - i7-12700H, RTX A5500, értintőkijelző
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest