- Út Korea turistaparadicsomába, amiről talán még sosem hallottál: Csedzsu-sziget
- Perplexity Pro AI képszerkesztési limit -egy képgenerátor függő tapasztalatai
- Adattár lemez előkészítése távlati Windows telepítéshez
- Jelszóvédett IBM Thinkpad R50e működőképessé tétele.
- ATK Blazing Sky X1 Ultimate Metallic Red gamer egér
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- gerner1
- GoodSpeed: Perplexity Pro AI képszerkesztési limit -egy képgenerátor függő tapasztalatai
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz
inf3rno #8690 üzenetére
"XDebug-al hogyan fogja megtalálni a hibát? Nekem eddig még sosem sikerült használható infot kifacsarnom belőle, csak egy rohadt nagy log fájlt csinál, amit ha megnyitsz, akkor kiírja, hogy az echot ezerszer hívta, stb."
Emiatt nem az Xdebug a hibás.Ezek szerint nem tanultad meg használni, meg nem tudod, mire való - nem logfájl készítésére, hanem debuggolásra, ahogy a nevében is benne van. Tudod, ahogy debuggolni szokás egy normális fejlesztőkörnyezetben. Igazából nem értem a kérdést. Úgy fogja megtalálni a hibát, hogy debuggol. Megnézi a változók aktuális értékeit, blablabla. Eclipse-szel, NetBeans-szel, PHPStormmal, meg más tisztességes fejlesztőkörnyezetekkel is tudsz PHP-kódot debuggolni, be kell konfigurálni pont úgy, ahogy a php.ini-ben is teszi az ember, nem egy nagy művészet, Gugli első pár találata megmutatja, hogy is kell.
(#8687): A favicon hiánya nem tudom, milyen session-hibákat szokott eredményezni. Milyeneket?
A faviconnak, a doctype-nak, karakterkódolásnak semmi köze nincs a hibához, ezt már most megmondom.
A WordPress kódja meg szerintem minden, csak nem szép.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Háztartási gépek
- Videó stream letöltése
- Bittorrent topik
- Hamarosan automatikusan települ a Microsoft 365 Copilot
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Az év végé érkeznek az AV2 kodek specifikációi
- Path of Exile 2
- Villanyszerelés
- Apple iPhone 12 és 12 Pro duplateszt
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman ZM-T7 Corsair 550W
- Samsung Galaxy S24 Ultra / 12/256GB / Gyári független / 12Hó Garancia
- HUAWEI MateBook 13 2020 - Kijelző nélkül - I7-10510U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR
- ÁRCSÖKKENTÉS Menő retró konfig: Q9550, Gigabyte P43, 4GB RAM, ASUS GT730
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest