- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha – bevezető - igényfelmérés
- LordAthis: AI Kérdés érkezett - 3600 soros Spagetti kód refaktorálása és budget
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz
inf3rno #8690 üzenetére
"XDebug-al hogyan fogja megtalálni a hibát? Nekem eddig még sosem sikerült használható infot kifacsarnom belőle, csak egy rohadt nagy log fájlt csinál, amit ha megnyitsz, akkor kiírja, hogy az echot ezerszer hívta, stb."
Emiatt nem az Xdebug a hibás.Ezek szerint nem tanultad meg használni, meg nem tudod, mire való - nem logfájl készítésére, hanem debuggolásra, ahogy a nevében is benne van. Tudod, ahogy debuggolni szokás egy normális fejlesztőkörnyezetben. Igazából nem értem a kérdést. Úgy fogja megtalálni a hibát, hogy debuggol. Megnézi a változók aktuális értékeit, blablabla. Eclipse-szel, NetBeans-szel, PHPStormmal, meg más tisztességes fejlesztőkörnyezetekkel is tudsz PHP-kódot debuggolni, be kell konfigurálni pont úgy, ahogy a php.ini-ben is teszi az ember, nem egy nagy művészet, Gugli első pár találata megmutatja, hogy is kell.
(#8687): A favicon hiánya nem tudom, milyen session-hibákat szokott eredményezni. Milyeneket?
A faviconnak, a doctype-nak, karakterkódolásnak semmi köze nincs a hibához, ezt már most megmondom.
A WordPress kódja meg szerintem minden, csak nem szép.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Extrém teljesítményű gamer PC (AMD Ryzen 7 5700X, Radeon RX 7900 XTX) LEGJOBB ÁR/ÉRTÉK ARÁNY!
- Garanciális Gamer Számítógép, PC (RTX 3060Ti, I5-10400, 16GB Ram, SSD) Beszámítás! Posta ok! (37)
- Garanciális Gamer Számítógép, PC (GTX 1070 8GB, I3-10105, 16GB Ram, SSD) Beszámítás! Posta ok! (36)
- SAPPHIRE Radeon RX 6650 XT PULSE 8GB + 1 év gari
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T420 - i5-2GEN I 4GB I 320GB I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Eladó szép állapotban levő Apple iPhone 8 Plus 64GB / 12 hónap jótállás
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
- BESZÁMÍTÁS! ASRock X570 R9 5900X 32GB DDR4 1TB SSD RX 7800 XT 16GB Fractal Design Meshify 2 850W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest