- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- N€T0X|N: Stellar Blade után
- pr1mzejEE: Viszlát CoD2, CoD4, CS:GO!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- weiss: Pant* rant
- Bezzeg annak idején...
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz
inf3rno #8690 üzenetére
"XDebug-al hogyan fogja megtalálni a hibát? Nekem eddig még sosem sikerült használható infot kifacsarnom belőle, csak egy rohadt nagy log fájlt csinál, amit ha megnyitsz, akkor kiírja, hogy az echot ezerszer hívta, stb."
Emiatt nem az Xdebug a hibás.Ezek szerint nem tanultad meg használni, meg nem tudod, mire való - nem logfájl készítésére, hanem debuggolásra, ahogy a nevében is benne van. Tudod, ahogy debuggolni szokás egy normális fejlesztőkörnyezetben. Igazából nem értem a kérdést. Úgy fogja megtalálni a hibát, hogy debuggol. Megnézi a változók aktuális értékeit, blablabla. Eclipse-szel, NetBeans-szel, PHPStormmal, meg más tisztességes fejlesztőkörnyezetekkel is tudsz PHP-kódot debuggolni, be kell konfigurálni pont úgy, ahogy a php.ini-ben is teszi az ember, nem egy nagy művészet, Gugli első pár találata megmutatja, hogy is kell.
(#8687): A favicon hiánya nem tudom, milyen session-hibákat szokott eredményezni. Milyeneket?
A faviconnak, a doctype-nak, karakterkódolásnak semmi köze nincs a hibához, ezt már most megmondom.
A WordPress kódja meg szerintem minden, csak nem szép.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- LENOVO ThinkSystem NVIDIA Quadro RTX 6000 24GB PCIe Passive GPU
- BESZÁMÍTÁS! LG UltraGear 27GL850-B 144Hz QHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P50 - i7-HQ I 16GB I 256SSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Cisco Catalyst C1000-48T-4G-L 48xRJ45 4xSFP switch, CISCO refurbished
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest