Hirdetés
- Meggyi001: Kórházi ellátás: kuka vagy finom?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Nem vénnek való vidék - Berettyóújfalu
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Lalikiraly: Astra kalandok @ Negyedik rész
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- sh4d0w: StarWars: Felismerés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
-
LOGOUT

Új hozzászólás Aktív témák
-
inf3rno
nagyúr
válasz
Sk8erPeter
üzenetére
Én loggolni szoktam az értékeket a megfelelő helyeken, aztán úgy nézem meg. Tudom, hogy van ennél jobb megoldás is, pl breakpoint-ot, hasonlókat be lehet tenni, de őszintén szólva nem sűrűn van rá szükségem. TDD-vel fejlesztek legtöbbször, ott meg az esetek döntő többségében azonnal tudni, hogy hol a hiba. Az integrációval szoktak gondok lenne, de annak meg jobb úgy nekifutni, hogy integrációs teszteket ír az ember ahelyett, hogy elkezdene dokumentáció alapján kódolni.
A session-nél a flash típusú letárolásokat szokta kitörölni, mert pl chrome minden kérésnél keresi a favicon-t, ha nincs bent neki cache-ben.
Nekem egyelőre egyáltalán nem világos, hogy mi a hiba, csak annyi, hogy valami nem működik, és nem hajlandó debuggolni, inkább csak találgat. Ennyi alapján szerintem nem lehet semmit kijelenteni.
Szvsz, a wordpress-t procedurálishoz képest nagyon szépen megcsinálták (már amit láttam belőle), minden kapott külön függvényt beszélő névvel, szóval ki lehet igazodni rajta. A dokumentációja is jó. Egyébként azért nem oo, mert még php4-en kezdték fejleszteni. Manapság már vannak symfony-ra meg laravel-re épülő cms-ek, azok valszeg egy fokkal összeszedettebbek. Annyira nem követem php-t, a symfony2 kódja az tetszett.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- A Sony megmutatja milyen monitor illik a PlayStation 5-höz
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- alza vélemények - tapasztalatok
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Egér probléma
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Kuponkunyeráló
- Battlefield 6
- Milyen processzort vegyek?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3883, 100% Akkumulátor
- PocketBook Touch Lux 5 (PB628) /hibás/
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Lenovo ThinkPad P15 Gen 2 Mobile Workstation - i7-11850H 32GB 512GB Nvidia RTX A4000 8GB 1 év gar.
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Phone 9 Pro 16GB/512GB telefon garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő