Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Gurulunk, WAZE?!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: AMD Ryzen 9 9900X (100-100000662WOF)+ Samsung 990 PRO 2TB MZ-V9P2T0BW
- Real Racing 3 - Freemium csoda
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
GAMEPOD témák
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
bucsupeti
senior tag
Most kezdek ismerkedni az iOS eszközökre történő appfejlesztéssel és ahogy elkezdtem ismerkedni az Obj-C-vel nem dobtam hanyatt magam. Lassan 25 éve programozok, ismerek jó néhány nyelvet, frameworköt, de meg kell mondjam hogy az Obj-C egy csalódás számomra eddig. Azt gondoltam hogy valami nagyon fenomenális eszközről van szó és egyelőre nem értem, nem látom a fainságot benne...
Csak abban bízom hogy nem úgy kell megközelíteni az egészet ahogy én nekiláttam és valójában tényleg egy nagyon jó és hatékony programozási nyelvről van szó.
Segítsetek értelmezni ezt az egészet, mert nagyon szeretném megismerni és nem akarok tévúton járni!
Új hozzászólás Aktív témák
Téma tudnivalók
● olvasd el a téma összefoglalót!
Aktív témák
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Windows XP
- Battlefield 6
- Okos Otthon / Smart Home
- Új szintre emeli a csalók elleni védelmet a Battlefield 6
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Gumi és felni topik
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Eredeti játékok OFF topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650 R7 7800X3D 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4080 16GB ZALMAN I3 NEO Corsair 850W
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3003
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 64GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2050, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3061, 96% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Ti 6GB Zalman N4 EVGA 450W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest