- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Austin F.: Intel Iris Xe driver frissítés
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja a trendeket...
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
- tildy: Új élet kezdődik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- [K2]: A vagyonvédelmi rendszerszerelővé válás rögös útja
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz
bambano #8249 üzenetére
"a többit már csak egy kis seddel vagy awk-kal ki lehet szedni. ha a hozzá tartozó számok egyenlőek, akkor az url-ben levő azonosítót kell letárolni.
értelemszerűen az azonosítót, mint ciklusváltozót kezelve le lehet nyalni a komplett adatbázist. (most nem tekintem, hogy ezért lelőnek)
ha ezt a kérdéskört bedobod a nagy shell script topicban, negyed óra alatt összedobják neked a komplett megoldást"
De az ugye lejött ebből neked is, aki az eredeti kijelentést tetted, hogy itt már nem csak wgettel oldod meg az érdemi problémát, hanem scripteléssel?Idézlek: "triviális megoldás: wget. esetleg curl. teljesen felesleges ennél bonyolultabb"
Ha már scriptelsz, akkor már mást is csinálsz, picit bonyolódik a helyzet, ez teljesen nyilvánvaló volt, hogy scriptelés nélkül nem fogod megoldani, direkt ezért kérdeztem vissza...De ha már itt tartunk, hogy scriptelni kell, stringet feldolgozni, nem igazán értem, miért is ne lehetne más megközelítéssel, hasonlóan egyszerű és gyors módszerrel bíbelődni, mint az ajánlott library. Mindegy, úgyse nekem kell, csak mint korábban említettem, azért igencsak szeretsz vitatkozni, néha feleslegesen is, mint a jelen esetben.
Természetesen a scriptelős megoldás is teljesen jó, sőt, a scriptelésnek pont az az előnye, hogy gyorsan neki lehet esni a probléma érdemi megoldásának; például az általad leírt módszer jó lehet, de nyilván egy C# library sem megvetendő.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Éjszakai műszak
- Mobil flották
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Okos Otthon / Smart Home
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Huami Amazfit Bip okosóra
- Suzuki topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
- EVGA SuperNOVA 750W GT 80 Plus Gold full moduláris tápegység / 53 hónap Alza.hu garancia
- Surface Laptop 4 Touch 13.5 Retina Ryzen7 4980U 4.4Ghz 16GB 512GB Radeon RX Vega8 Win11 Pro Garancia
- Gigabyte AORUS B550I PRO AX ITX Rev 1.2 / Beszámítás OK!
- HP 15 Zbook Studio G8 FHD IPS i7-11850H vPro 32GB 512GB SSD Nvidia A2000 Studio Win11 Pro Garancia
- Dell 14 Latitude 7420 FHD IPS i7-1185G7 4.8Ghz 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- HUAWEI MateBook 13 2020 - Kijelző nélkül - I7-10510U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR
- BESZÁMÍTÁS! NZXT Kraken Elite 360 RGB vízhűtés garanciával hibátlan működéssel
- Xbox Ultimate előfizetések
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Huawei Nova Y90 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest