- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- weiss: Pant* rant
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sziku69: Szólánc.
- Yutani: Yutani Retró Hangkártyái: OAK Mozart Wavetable
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
bambano
titán
válasz
martonx #8139 üzenetére
ha kezdőnek való konfigot kért volna, vagy ha normálisat, vagy ilyesmit, akkor lehetne igazad, de ő szuper konfigot kért. A szuper konfig pedig egy rendes alaplap (minimum asus workstation), stb.
Anno (2011 elején) nézegettem szuper konfigot, egy 990x-es proc, x58a-s alaplap, rendes táp, 24 giga ram, rendes ház, rendesen kiperkált áfával nem állt meg fél millerből. plusz diszkek + videokártya + monitor.de egy 4770k proc most is 80 rugóról indul az árgép.hu szerint, a ws alaplapok 60-100k között, 16 giga ram 50-től, táp+ház talán megáll 40-ből, videokártya 50-től a csillagos égig, diszk 30-végtelenig. ez akkor se 80k, hanem 300-tól felfelé.
ez a szuper konfig. az általad javasolt i3-as meg az észszerű konfig. vagy vesz 60 rugóért egy használt t400-as gondolkodó asztalt, ami erősebb, mint amin én az első nagyobb programomat megcsináltam.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- PlayStation Plus Premium előfizetés 3291 Ft / hó áron!
- Lenovo S10-2 Intel Atom retró csajszis netbook eladó
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- Dixit 4 Eredet (bontatlan, fóliás kártyacsomag)
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest