- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Fire/SOUL/CD: INGYENES Clone és Backup-Restore alkalmazások tesztje [2024]
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sh4d0w: Én és a számítógép
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz
martonx #7884 üzenetére
"Más kérdés, hogy a js típustalan, és mint ilyen tanulásra szvsz alkalmatlan (php, js, és mindenféle szkriptnyelv rajongók mindjárt kinyírnak), illetve a szabadon berögzülő rossz beidegződések miatt szvsz többet árt mint használ."
Jaja, én is erre utaltam itt azzal, hogy "Amikor valaki 0 programozási tapasztalattal nekiesik a PHP-nek, pont ezzel kezdi, és ennél is marad, akkor szerintem ritka, hogy valaki normálisan meg is tanul programozni".Annyiban persze más a dolog, hogy a PHP nem típustalan, hanem gyengén típusos, de vonatkozik erre is, hogy semmiképp nem ajánlanám programozás-tanulásra.
OFF-nak az OFF-ja: Azért az ember szép lassan rájön az évek alatt, hogy nem ártott alacsonyabbszintű nyelvvel kezdeni (most nem assembly-re gondolok, hanem mondjuk C-re), és haladni a magasabb szintek felé, egyrészt az ember így sejti, nagyjából mi történhet a háttérben, másrészt tudja értékelni a magasabbszintű nyelvek relatív kényelmességét.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Google Pixel topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Asztalos klub
- További aktív témák...
- ÁRCSÖKKENTÉS Menő retró konfig: Q9550, Gigabyte P43, 4GB RAM, ASUS GT730
- Bomba ár! Dell Latitude E6320 - i5-2GEN I 4GB I 250GB I DVD I 13,3" HD I Cam I W10 I Garancia!
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- ÚJ HP OmniBook Ultra Flip 14"OLED 2,8 K 120Hz - Ultra 7 256V - 16GB - 1TB - 2,5 év gari - MAGYAR
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest