- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 13 – Néhány egyszerű, de finom étel
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- gerner1
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
-
LOGOUT

Új hozzászólás Aktív témák
-
trisztan94
őstag
Sziasztok,
Kellene nekem egy Android és iOS fejlesztésre képes valaki.
Eléggé túlvállaltam magam, folyamatosan jönnek a megrendelések, kénytelen vagyok kiosztani másnak.Az lenne a legjobb, ha egy ember csinálná mindkettőt, de ha csak egy platformot tud elvállalni a jelentkező, az sem baj.
Idézem az alkalmazás leírását:
"...van egy hirdetői adatbázis néhány száz hirdetéssel és néhány szűrési feltétellel onnan meg kéne jeleníteni a hirdetéseket. (néhány kép és szöveges tartalom) És ahol emg van adva google térkép, ott a telefon GPS adatai alapján távolságot meg tudjunk jeleníteni.
És ha valami újdonság van, akkor kis jelzés jelenne meg az állapotsorba (pl új hirdetés, stb)"Persze ennél sokkal több infót tudok szolgáltatni.
Nem tudom még, hogy milyen jellegű hirdetések, de telefonon beszéltem a megrendelővel, nem kizárt, hogy valami társkereső vagy hasonló.
Ha érdekel valakit, referenciákkal és tapasztalattal jelentkezhet nálam privátban.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Megvan, melyik Snapdragon 7 kerül Nothing Phone (4a)-ba
- Elemlámpa, zseblámpa
- VGA kibeszélő offtopik
- Milyen monitort vegyek?
- Több ezer műholddal bővülhet az Amazon flottája
- Napelem
- Lexus, Toyota topik
- Wuthering Waves
- Anime filmek és sorozatok
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Xiaomi 11 Lite / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- 206 - Lenovo Legion Slim 7 (16IRH8) - Intel Core i7-13700H, RTX 4060
- ÚJ HP EliteBook 6 G1a Ryzen 5 PRO 230 4.9GHz 16GB DDR5 512GB FHD+ 16:10 már jobbik kijelző, gar 2028
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3938
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest