- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- M0ng00se: Hardvert áruhitelre?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
bucsupeti
senior tag
válasz
trisztan94 #7700 üzenetére
...ergo az android az igazzzzy
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz
trisztan94 #7681 üzenetére
15:20-kor írtad meg a hsz.-edet, és 17:00-kor már nyavalyogsz, hogy nem nagyon érkezik válasz. Milyen meglepő, amikor a hsz.-ed felér egy kisnovellával.
Egyébként van egy rövidke kérdésem: "Na most ezt én próbáltam objektumorientáltan megoldani, úgyis rég dolgoztam már úgy" - ezt halál komolyan írtad egy C# topicban? Teljesen komolyan gondolod? Hogy dolgoztál eddig C#-ban, ha nem objektumorientáltan? -
válasz
trisztan94 #7681 üzenetére
Munkaidő, szerencsés esetben annak a vége van, szerinted miért nem érkezik válasz?
Majd ha végeztem, elolvasom. -
Sk8erPeter
nagyúr
válasz
trisztan94 #7653 üzenetére
Jó.
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz
trisztan94 #7651 üzenetére
Nem, az nem komoly szint, hogy össze-vissza kapkodsz, mindenbe belefogva, semmiben el nem mélyedve, és mennyiségre, meg a lóvéra utazol. Bocs. De nemcsak erről van szó: hogy valaki bejelentse, hogy elért egy "komoly szintet", ahhoz meglehetősen nagy szerénytelenség és önbizalom kell, aminek megalapozottnak kellene lennie. Már csak a más topicokban felmutatott hozzászólásaid alapján sem tudom mindezt elhinni. Ha alapvető programozási feladatokat nem tudsz megoldani, akkor abból nehéz arra következtetni, hogy komoly szinten állsz (teljesen mindegy, hogy ennek időhiányból következő kapkodás az oka, vagy ismerethiány). Bocs/2. A komoly szinthez szerintem jó algoritmizálási képességek, széleskörű és mély ismeretek, ergo nagy tudásbázis szükséges.
Szerintem itt a topicban sokan nálad sokkal nagyobb tudással, jóval komolyabb tapasztalattal sem mernek ennyire mellet döngetni, mivel sejtik, hogy még mennyi mindent nem tudnak. Lehet, hogy ők megalapozottan mondanák azt, hogy "komoly szinten" állnak.
Nem árt, ha látod a saját tudásod korlátait, hogy tisztában legyél azzal, hogy hol kell és hol tudsz még fejlődni. -
Sk8erPeter
nagyúr
válasz
trisztan94 #7647 üzenetére
"elég komoly szinten"
HahahaLegalább van önbizalmad, abból nincs hiány.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Hobby elektronika
- Továbbfejlődött a Keychron egéralternatívája a Logitech MX Masterre
- Brave
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- TCL LCD és LED TV-k
- AliExpress tapasztalatok
- RAM topik
- One mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
- Lenovo Thinkpad P16 G2 - i9-13980HX, 64GB, 1TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090 (ELKELT)
- Honor Pad X8 64GB, Wi-Fi, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 - i5-6300U I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged