- droidic: YouTube videók és playlistek letöltése GUI-alkalmazással
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- erkxt: A Roidmi becsődölt – és senki nem szól egy szót sem?
- Hold - SW Heritage - Auto üzemmód
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- MasterDeeJay: Noname 1TB-os SATA SSD teszt
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Gurulunk, WAZE?!
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jim-Y
veterán
válasz
banán007 #6986 üzenetére
tudom, hogy nem szabad más munkáját leszólni, de nekem nem tetszik, nagyon nem... wikipedia mint referencia, wtf? Legalább a nyelv hivatalos oldalára mutatnának a linkek, legalábbis szerintem... illetve általános dolgokat is lehetett volna beleírni, pl, hogy ha valaki kérdez valamit, akkor ha lehetséges kódot is mutasson, hogy gyorsabban választ kapjon, etc...
Illetve én többet írtam volna 1-1 nyelvhez, és azt sem wikipediáról copyztam volna.. mivel fordítjuk, mire használjuk, TIOBE index, mikor készült, mennyien használják, stb.. szóval egy kicsit átgondoltabban csináltam volna.
És miért pont a weblap készítés-topic, és android topik került a hasznos linkek közé?! :S
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A32 4G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest