Hirdetés
- Kalandor: „Ha engedtem volna a lelkiismeretemnek, az üzlet kevésbé lett volna jövedelmező”
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- mefistofeles: A furcsa hobbi.....
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- SzDavid99: Van 20 perced? Akkor tanulj meg koreait olvasni!
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
"ha engem kérdezel, akkor javascripttel kezdesz, szinte mindenhova kell, nem úszod meg programozóként, és kellően egyszerű a szintaktikája, hogy az alapokat megtanulhasd belőle."
Szerintem nagyon sok programozó tök jól megvan JavaScript-ismeretek nélkül is, és attól még jó a szakmájában.Ha webfejlesztésről beszélsz, akkor igaz, hogy elkerülhetetlen a JavaScript-ismeret, de ha általánosságban említed a programozót, akkor nem feltétlenül...
======================
(#6570) cucka :
"A képzés maga pedig szerintem vicc, 4 félév alatt a töredékét sem lehetne megtanítani tisztességesen, úgy, hogy érjen is valamit. Főleg, hogy a képzés kb. nulláról indít."
Ugyanez jutott eszembe, brutális mennyiségű anyagot akarnak letolni 4 félév alatt, ebből szerintem az lesz, hogy a tanulók csak totálisan összezavarodnak, fogalmuk sem lesz érdemben egyik nyelvről sem, mindegyikről lesz valami felületes ismeretük. Az is igaz, hogy ha belegondolsz, a nehéz egyetemeken 4 félév alatt szintén brutális mennyiségű ismeretet akarnak letolni a torkunkon, tehát ez már megint elhivatottság kérdése. Ha valaki tényleg kőkeményen ráfekszik, akkor talán megtanulhatja mindezeket, de szerintem nem biztos, hogy érdemes ennyit, inkább megtanulni egy nyelvet egész jól, úgy, hogy tényleg értse, aztán a többivel is szépen megismerkedni, mert a sok nyelvre való rálátás sokszor többet érhet, mint az, ha csak egy nyelvet tudsz jól, mert ha jó algoritmikus gondolkodása van valakinek, akkor csak dokumentáció-olvasgatás kérdése, hogy a többi nyelvet mennyire fogja tudni elsajátítani.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Házimozi belépő szinten
- Linux Mint
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Váratlan kütyü hódít a nők körében
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- BestBuy topik
- Futás, futópályák
- OLED TV topic
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- További aktív témák...
- AKCIÓ ÚJ Bontatlan Macbook Pro 14 M4 MAX 14 32GPU 36GB 1TB Magyar billentyűzet Azonnal átvehető Deák
- BONTATLAN Új Ipad 9th 10th 11 gen. Air 6 7 , Ipad Pro Mini 7 IPADEK Azonnal DEÁK Térnél Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 17 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Dell Precision 7740 Workstation 17,3", i9-9980HQ, 32GB, RTX3000 6GB
- Gamer PC - i5 14600k, RTX 3080 és 32gb RAM + GARANCIA
- HIBÁTLAN iPhone 16 Pro 128GB Desert Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3673, 97% Akksi
- CSX 2x2GB (4GB) DDR 800 MHz kit
- Logitech Lift for MAC ergonomikus egér
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3427, 100% Akkumulátor
- Eladó karcmentes Apple iPhone 13 128GB / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest