- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- votlage71: Kábel menedzsment
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- droidic: Időutazás floppyval: A 486-os visszavág PCem-men
- bambano: Bambanő háza tája
Hirdetés
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
"ha engem kérdezel, akkor javascripttel kezdesz, szinte mindenhova kell, nem úszod meg programozóként, és kellően egyszerű a szintaktikája, hogy az alapokat megtanulhasd belőle."
Szerintem nagyon sok programozó tök jól megvan JavaScript-ismeretek nélkül is, és attól még jó a szakmájában.Ha webfejlesztésről beszélsz, akkor igaz, hogy elkerülhetetlen a JavaScript-ismeret, de ha általánosságban említed a programozót, akkor nem feltétlenül...
======================
(#6570) cucka :
"A képzés maga pedig szerintem vicc, 4 félév alatt a töredékét sem lehetne megtanítani tisztességesen, úgy, hogy érjen is valamit. Főleg, hogy a képzés kb. nulláról indít."
Ugyanez jutott eszembe, brutális mennyiségű anyagot akarnak letolni 4 félév alatt, ebből szerintem az lesz, hogy a tanulók csak totálisan összezavarodnak, fogalmuk sem lesz érdemben egyik nyelvről sem, mindegyikről lesz valami felületes ismeretük. Az is igaz, hogy ha belegondolsz, a nehéz egyetemeken 4 félév alatt szintén brutális mennyiségű ismeretet akarnak letolni a torkunkon, tehát ez már megint elhivatottság kérdése. Ha valaki tényleg kőkeményen ráfekszik, akkor talán megtanulhatja mindezeket, de szerintem nem biztos, hogy érdemes ennyit, inkább megtanulni egy nyelvet egész jól, úgy, hogy tényleg értse, aztán a többivel is szépen megismerkedni, mert a sok nyelvre való rálátás sokszor többet érhet, mint az, ha csak egy nyelvet tudsz jól, mert ha jó algoritmikus gondolkodása van valakinek, akkor csak dokumentáció-olvasgatás kérdése, hogy a többi nyelvet mennyire fogja tudni elsajátítani.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Az érkező Call of Duty is megnehezíti a csalást
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen processzort vegyek?
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- E-roller topik
- EA Sports WRC '23
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- NYÁRI BOMBA AKCIÓK! PSN, STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- Eladó karcmentes Apple iPhone 13 Pro Max 512GB / 12 hó jótállással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF A620M R5 7600X 32GB DDR5 1TB SSD RX 6700 XT 12GB ZALMAN I3 NEO A-Data 750W
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest