- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- weiss: Logi MX Master 3S FW NEM frissítés
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- MasterDeeJay: Alacsony fogyasztású házi szerver a korábbi projektekből összeépítve
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- bambano: Bambanő háza tája
- Klaus Duran: Youtube AI szinkron
Hirdetés
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsolthee
senior tag
Sziasztok Istenek!
A következő "problémám" lenne:
Olyan bootolható USB kulcsot kellene csinálnom, ami indításkor lehetőséget adna arra, hogy a pendrivera előzőleg felmásolt Win7 és Win8 telepítőkészletből egy installálást indítson. Rövidebben: USB bebootol. Mit szeretnél telepíteni:
1. Win7
2. Win8Elméletben tudom már a megoldást, de technikailag nem tudnám megoldani, mert nem vagyok a programozás tetőfokán. Diskparttal megcsinálnám a kulcsot és elindulna vele egy WinPE. Utána egy választófelületet kellene elővarázsolni amik indítanák a kiválasztott telepítőkészletet. Hogyan lehet ezt összehozni? Tud erre valaki megoldást vagy találkozott már ilyennel? Egy link is jó lenne ahol részletes leírást adnak.
Valami olyan kellene, amit egységsugarú user is el tud végezni...
Még a Hiren"s boot CD-ről hallottam. Az állítólag tud olyat, hogy adott ISO-ról bebootol.
Ha rossz helyen járok akkor bocs az OFF-ért.
Minden érdemi segítsgért előre is hálás köszönet!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a téma összefoglalót!
- T16 Gen2 16" FHD+ IPS i7-1365U 16GB 1TB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó szép állapotban levő Apple iPhone 8 Plus 64GB / 12 hó jótállással
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Ideapad 3 15IMH05 15.6" FHD IPS i5-10300H GTX 1650Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450 - i5-5GEN I 8-16GB I 256SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude 7490 - i7-8GEN I 16GB I 256-512SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Logitech G513 Carbon Tactile DE (2) (ELKELT)
- Olcsó Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Xeon 5650X / GTX 1650 / 24GB DDR3 / 250SSD+500HDD
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest