Hirdetés
- ASUS Maximus VIII Ranger Z170 6-7-8-9-10 gen támogatás (Coffeetime mod)
- DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- Möbelix Milan íróasztal - a tapasztalatok összeszerelés után
- Keychron V6 Max (HU) Mechanikus vezetéknélküli billentyűzet (Bluetooth, RF, USB)
- Újjászületés: szombattól új szerverkörnyezetben a PROHARDVER!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Egy bihari a Hajdúságban
- Fire/SOUL/CD: INGYENES Clone és Backup-Restore alkalmazások tesztje [2024]
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sidi: Régi Gépterem: 386DX
- lionhearted: Telekom TV Mikrotikkel
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
dorten
tag
válasz
Jim Tonic #6296 üzenetére
Sajnos nincs, egyetemre jártam (mérnök info), csak anyagi okok miatt abba kellett hagynom. Jelenleg rendszerinformatikusnak tanulok. De még alakulhatnak a dolgok
cucka: hát a referenciákkal vagyok bajban, mert bár sokmindenbe belekezdtem, ahonnan dőlt a tapasztalat a végére, de ilyen szinten meg vagyok lőve. PHP vonalon szeretnék maradni, bár a sitebuildtől sem idegenkedek. Állás után hol lenne érdemes érdeklődni? Nem is gondolok többre, mint egy junior akármi pozíció. Lehet, hogy én nézelődök rossz helyeken, de ilyen pozíciókra embert nem nagyon keresnek.
BTW köszönöm mindkettőtöknek!
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- AMD Ryzen 7 5800X3D 8-Core 3.4GHz (96M Cache Up to 4.5 GHz) AM4 Processzor! BeszámítOK
- Noctua NH-D15S Chromax Black CPU Hűtő!
- IPhone 15 Pro max 256GB gyári független megkímélt
- 27% számlával! MSI Prestige 14Evo! 13700H / 16GB DDR5 / 1TB NVMe SSD Notebook!
- ZBook Fury 15 G7 15.6" FHD IPS i7-10850H RTX 3000 32GB 1TB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- BESZÁMÍTÁS! Asrock B550M R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3080 10GB ZALMAN S2 TG Cooler Master 750W
- EREDETI NINTENDO Pokemon Go Plus autocatcher dobozban eladó
- Motorola Edge 40 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3698
- Samsung Galaxy S24 Ultra 8/256 GB Titanium Gray 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest