Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• cucka

addikt

válasz dorten #6297 üzenetére

Jelenleg rendszerinformatikusnak tanulok. De még alakulhatnak a dolgok
    OKJ-s tanfolyamokat meg gagyi egyetemek papírjait felejtsd el, kár beléjük feccölni a sok munkát. Egy rendes egyetemi diploma sokat segíthet, főleg az elején.

hát a referenciákkal vagyok bajban, mert bár sokmindenbe belekezdtem, ahonnan dőlt a tapasztalat a végére, de ilyen szinten meg vagyok lőve.
    A referencia nem kell egy űrhajó legyen. Az állásinterjú lényege (többek közt), hogy el kell hitesd az interjúztatóval, hogy képes vagy elvégezni a leendő feladataidat. Ha pl. beviszel egy félkész saját framework-öt és elmagyarázod, hogy miért tervezted olyanra, amilyen, mitől más/jobb, mint a számtalan elérhető framework, akkor ez egy jó referencia.

Állás után hol lenne érdemes érdeklődni?
    Állásportálok, fejlesztő cégek honlapján nyitott pozíciók - kis cégeknél főleg az utóbbi.

Nem is gondolok többre, mint egy junior akármi pozíció. Lehet, hogy én nézelődök rossz helyeken, de ilyen pozíciókra embert nem nagyon keresnek.
    Szerintem php fejlesztői állásokból van a legnagyobb kínálat, a probléma inkább a minőséggel van. Javaslom, a junior kulcsszót vedd ki a keresési feltételek közül.

Új hozzászólás Aktív témák