Hirdetés
- bitpork: Ha Isten létezik...
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- mefistofeles: PC házat cseréltem, avagy tényleg olyan híg-e az olcsó hús leve?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Tomasz72: Jimi home multiméter
- potyautas: Okos?telefon
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Ketogén étrend
-
LOGOUT

Új hozzászólás Aktív témák
-
_NCT
addikt
válasz
Abysmal
üzenetére
BP-en tanultam a GDF-en. Természetesen megkaptam a diplomát, mindennel időben végeztem, sosem volt bukásom, egyszerűen az a lényeg, hogy aki nem programozói szak-ra megy, annak nincs sok keresnivalója a mérnök-informatikusok között. Mert gyakorlatilag az egész suli a programozás körül forog, szerettem volna Rendszergazdai körben mozogni, de erre nincs lehetőség, az iskola csak minimális gyakorlati és elméleti lehetőségeket biztosított (értem ezalatt azt, hogy feltelepítettünk egy Server-t, beléptettük tartományba + dhcp+dns server beállítás és ennyi, itt kifújt a dolog). Szóval engem inkább ez érdekelt volna, ezért a programozásból csak annyit tanultam meg, amennyi a vizsgákhoz kellett. Nem foglalkoztam vele tovább, hiszen örültem h elsőre sikerült, meglett minden. Aki pedig otthon tovább foglalkozott vele, mert ez érdekelte, nos ők könnyen el tudtak helyezkedni viszonylag.
Nem tudok általánosítani, és nem is akarok. Ez az én problémám is, és még ismerek jó néhány embert ( legalább 10-15-öt CSAK az én ismerettségi körömből) akik nem tudnak elhelyezkedni. Van barátom BME-ről, BMF-ről, ELTE-ről akik szopnak, mert nincs munka. Persze van akinek sikerül, de ez egy komplex dolog, egyrészt ismerettségen, másrészt szerencsén is múlik, ismerve a HR-es kollégák válogatási módszereit, van ahol az első 100-at shift+delete gombbal a Föld színéről is törlik, de ez már nem ez a topik, így nem offolnék tovább. Hidd el engem is idegesít h itt állok tele energiával, s sehol nem tudok kibontakozni. Teljesen nem vagyok elkeseredve, mert közeli hozzátartozóm Londonban dolgozik, így gyakorlatilag ha azt mondom h oké, intézzük el nekem, akkor következő hónapban már kint dolgozok, de én hülye szeretnék itthon érvényesülni + családom is itthon él. Nem akarok "menekülni", továbbá tényleg érdekelne az Android fejlesztés.
Bocsi a hosszú HSZ-ért, csak se türelem, se rózsa.... Az Off-ot befejezem, további kérdésekre PM-ben válaszolok

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Milyen autót vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- TCL LCD és LED TV-k
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- SONY LCD és LED TV-k
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Lexus, Toyota topik
- Gumi és felni topik
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- T14 Gen1 14" FHD IPS érintő Ryzen 5 PRO 4650U 16GB 256GB NVMe ujjolv IR kam gar
- Dell Latitude E7270,12.5",FHD,i7-6600U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11
- Xiaomi 15T Pro 12/512 Fekete. Alza vásárlás 36 hó garancia.
- i9 10900, 48GB DDR4 Kingston Hyperx Fury (3x16GB), Gigabyte H470M DS3H, Be quiet, Zalman
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P15 Gen 2 munkaállomás - i7 11850H 16GB DDR4 1TB SSD RTX A2000 4GB W11
- Olcsó Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás!I5 6600 /GTX 1650 Super / 16GB DDR4 / 256 SSD + 1TB HDD
- Dell Latitude 7320 i5-1145G7 16GB 256GB 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Zalman T3 Plus DeepCool 400W
- Keresünk Galaxy S23/S23+/S23 Ultra/S23 Fe
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest