Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 9 – Az impulzusvásárlás is lehet tudatos
- sidi: 386-os Chicony gázplazma laptop memóriabővítése
- eBay-es kütyük kis pénzért
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT

Új hozzászólás Aktív témák
-
Lacces
őstag
Üdvözlettem,
Lenne egy kérdésem. Itt egyetemen elég sok a hülyeség a kódolás terén, nem írunk szép kódokat... Csúnyákat írok...
De ahogy itt fórumozgatok fent, és kapom a megjegyzést, hogy csúnyán nézz ki, eljött az igényesség követelménye nálam.
Kérdésem az lenne, hogy van-e olyan könyv, weboldal, ahol arra tanít, hogy hogyan írjunk "szép" elfogadható kódokat?
Például Java, C++, C# érdekelne elsősorban. (vagy esetleg ezt külön topicban írjam?)Amelyik megtanít arra, hogyan írjunk helyesen programkódokat, ne pedig atom brutál csúnyát, amire néha az egyetem rákényszerít (nem használhatsz rekurziót, interfészeket stb esetben eldobom az agyam)
(emléxem egyszer majdnem megírtam C#-ban egy legnagyobb közös osztó metódust, aztán nettem láttam egy 4 soros nagyon szép rekurziós példát. Gyönyörű volt és egyszerű.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Gaming notebook topik
- A ZTE sem maradt adós csúcstelefonnal
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Hobby elektronika
- TCL LCD és LED TV-k
- OLED TV topic
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Google Chrome
- Apple iPhone 17 - alap
- Azonnali navigációs kérdések órája
- További aktív témák...
- DJI AVATA Dupla Fly More Combo drón szett - VADONATÚJ, aktiválatlan
- ÁRCSÖKKENTÉS MSI Z77 MPOWER Alaplap eladó
- DJI Air 3 Fly More Combo RC2 drón - NO LIMITS
- AMD Radeon RX 7900 XT 20GB XFX Speedster MERC310 Garanciás!
- Playstation 5 Slim Disc Edition 1TB, újra fémpasztázva, 6 hó garanciával, Bp-i üzletből eladó!
- LG 50QNED85T3A / QNED / 50" - 127 cm / 4K UHD / 120Hz / HDR Dolby Vision / FreeSync Premium / VRR
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával! Upd. 10.25
- Death Stranding Director s Cut
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 64GB Space Grey-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3668
- Bomba ár! Dell Latitude 5590 - i5-8GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W11 I Gari
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő