Új hozzászólás Aktív témák

• Babetta-X

senior tag

Köszönöm a gyors és szerteágazó tanácsadást!

Nekem még ráér, ha pár év múlva tanulom meg az sem gond, mert az autószerelő OKJ vizsgát jövőre megkapom remélem, és utána a BKV-hoz el tudok menni 6-14-es munkaidőben dolgozni, amellett pedig tudok tanulni és továbblépni az olajfoltos minimálbéres életből.

Semmitsemtudó rendszergazda nem szívesen lennék, ha valamit megtanulok, azt szeretném úgy tenni, hogy használni is tudjam. A középiskolai informatika tanárom rengeteg papírral rendelkezett mégis csapnivalóan rosszul értett a dolgokhoz, többször is belejavítottam az óráiba, ezért is kaptam végül csak 4-est informatika érettségin :)

Hogyha PDA és telefon szakterületen szeretnék elhelyezkedni arra van esély itt MO-n? A symbianos Nokiákat nagyon csípem meg az ilyesmi dolgokat.

Ami még szimpatikus az a Java és a C++ úgy látom ezekre sokszor keresnek embert.

Könyvekre és oktatóanyagra is szívesen beruháznék. Én úgy érzem van egy szint ameddig itthon el tudok jutni, de van egy lépcső, amitől már segítség kell.

Célom, hogy majd egyszer olyan tudással rendelkezzek amivel elhelyezkedhetem az életben. Ennek függvényében milyen vonalon lenne érdemes elindulnom?

Új hozzászólás Aktív témák