- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Retro: 3dfx Voodoo 2 SLI
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
-
LOGOUT

Új hozzászólás Aktív témák
-
Babetta-X
senior tag
Köszönöm a gyors és szerteágazó tanácsadást!
Nekem még ráér, ha pár év múlva tanulom meg az sem gond, mert az autószerelő OKJ vizsgát jövőre megkapom remélem, és utána a BKV-hoz el tudok menni 6-14-es munkaidőben dolgozni, amellett pedig tudok tanulni és továbblépni az olajfoltos minimálbéres életből.
Semmitsemtudó rendszergazda nem szívesen lennék, ha valamit megtanulok, azt szeretném úgy tenni, hogy használni is tudjam. A középiskolai informatika tanárom rengeteg papírral rendelkezett mégis csapnivalóan rosszul értett a dolgokhoz, többször is belejavítottam az óráiba, ezért is kaptam végül csak 4-est informatika érettségin

Hogyha PDA és telefon szakterületen szeretnék elhelyezkedni arra van esély itt MO-n? A symbianos Nokiákat nagyon csípem meg az ilyesmi dolgokat.
Ami még szimpatikus az a Java és a C++ úgy látom ezekre sokszor keresnek embert.
Könyvekre és oktatóanyagra is szívesen beruháznék. Én úgy érzem van egy szint ameddig itthon el tudok jutni, de van egy lépcső, amitől már segítség kell.
Célom, hogy majd egyszer olyan tudással rendelkezzek amivel elhelyezkedhetem az életben. Ennek függvényében milyen vonalon lenne érdemes elindulnom?
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- OLED TV topic
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Diablo II: Classic és Resurrected
- OLED monitor topic
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Hosszú premier előzetest kapott az Arknights: Endfield
- Milyen légkondit a lakásba?
- Filmvilág
- Star Trek
- További aktív témák...
- HP Elitebook 820 G3 Core i7
- Videokártya felvásárlás üzletszerű, megbízható lebonyolítás
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- Bontatlan Új M2 M4 IPAD PRO 2022 12,9 128GB - 256GB Wi-Fi Azonnal DEÁK TÉRNÉL Átvehető.
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- AKCIÓ! Asus TUF A16 2024 FA607NUG Gamer notebook - R7 7445HS 16GB DDR5 1TB SSD RTX 4050 6GB
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 8700K 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- 221 - Lenovo LOQ (17IRX10) - Intel Core i5-13450HX, RTX 5050 (ELKELT)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest