- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
Babetta-X
senior tag
Sziasztok! Nekem egy nagyon kezdő kérdésem lenne. Most 19 éves vagyok és autószerelőnek tanulok. Nem mondom, hogy nem szeretem, de nem érdekel annyira és nem is látok benne akkora lehetőségeket (így önmagában) hogy ezzel akarjak egész életemben foglalkozni.
Leginkább emellett a számítógép/programok/programozás érdekel. A programozásban sok kihívást látok, bár sajnos nem értek hozzá szinte semmit sem (php fusion stb. feltelepítése meg egyebek mennek, de az nem ezek nem nagy kunsztok), viszont úgy látom, hogy érdemes ezt tanulni, mert egész jól el lehet helyezkedni, és ha mégsem jön be, akkor sem vesztettem olyan sokat.
Nomármost a fő kérdésem, hogy milyen szisztémával, hogyan és mit kezdjek el tanulni, tudtok valami javaslatot mondani? Persze tudom, hogy abszolult biztos nincs ezekben a dolgokban, de attól még érdekelne a tanácsotok, véleményetek.
Az angolhoz konyítok valamelyest, de szeretnék belőle nyelvvizsgázni, és a matematikára is rá tudok gyúrni ha kell. Érdekelne, hogy feltétlen suliban vagy anélkül kezdjem-e el, vagy esetleg magánban face to face meg lehet-e ezt mástól tanulni?
Köszönöm a jótanácsotokat/segítségeteket előre is!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Lexus, Toyota topik
- Okos Otthon / Smart Home
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Battlefield V
- Mozilla Firefox
- A Linux támogatását vágja meg leginkább az Intel leépítése
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- ASUS routerek
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- Új Dell 13 Inspiron 5310 FHD+ IPS i5-11300H 4.4Ghz 8GB 256GB Intel Iris XE Graphics Win11 Garancia
- Dell 16 Inspiron 5625 FHD+ IPS Ryzen5 5625U 4.3Ghz 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega7 Win11 Garancia
- Új Dell 14 Inspiron 5415 FHD IPS Ryzen5 5500U 4.0Ghz 8GB 256GB SSD Radeon RX Vega7 Win11 Garancia
- Dell 14 Latitude 5440 FHD IPS i5-1245U vPro 4.4Ghz 10mag 16GB 256GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- HP 14 Elitebook 640 G9 FHD IPS i5-1235U 4.4Ghz 10mag 16GB 256GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 12GB I 500GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- MSI CreatorPro Z16P RTX A5500 TOUCH! (vapor chamberrel)
- PS Plus előfizetések
- MacBook White unibody eladó töltőárban
- BESZÁMÍTÁS! MSI B150M i5 7400 16GB DDR4 250GB SSD 500GB HDD GTX 1060 3GB BitFenix NOVA MESH 400W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest