Új hozzászólás Aktív témák

• Babetta-X

senior tag

Sziasztok! Nekem egy nagyon kezdő kérdésem lenne. Most 19 éves vagyok és autószerelőnek tanulok. Nem mondom, hogy nem szeretem, de nem érdekel annyira és nem is látok benne akkora lehetőségeket (így önmagában) hogy ezzel akarjak egész életemben foglalkozni.

Leginkább emellett a számítógép/programok/programozás érdekel. A programozásban sok kihívást látok, bár sajnos nem értek hozzá szinte semmit sem (php fusion stb. feltelepítése meg egyebek mennek, de az nem ezek nem nagy kunsztok), viszont úgy látom, hogy érdemes ezt tanulni, mert egész jól el lehet helyezkedni, és ha mégsem jön be, akkor sem vesztettem olyan sokat.

Nomármost a fő kérdésem, hogy milyen szisztémával, hogyan és mit kezdjek el tanulni, tudtok valami javaslatot mondani? Persze tudom, hogy abszolult biztos nincs ezekben a dolgokban, de attól még érdekelne a tanácsotok, véleményetek.

Az angolhoz konyítok valamelyest, de szeretnék belőle nyelvvizsgázni, és a matematikára is rá tudok gyúrni ha kell. Érdekelne, hogy feltétlen suliban vagy anélkül kezdjem-e el, vagy esetleg magánban face to face meg lehet-e ezt mástól tanulni?

Köszönöm a jótanácsotokat/segítségeteket előre is!

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés