Hirdetés
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ldave: New Game Blitz - 2025
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: MárkaLánc
- sziku69: Szólánc.
- bambano: A sor végén
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
-
LOGOUT

Új hozzászólás Aktív témák
-
Babetta-X
senior tag
Sziasztok! Nekem egy nagyon kezdő kérdésem lenne. Most 19 éves vagyok és autószerelőnek tanulok. Nem mondom, hogy nem szeretem, de nem érdekel annyira és nem is látok benne akkora lehetőségeket (így önmagában) hogy ezzel akarjak egész életemben foglalkozni.
Leginkább emellett a számítógép/programok/programozás érdekel. A programozásban sok kihívást látok, bár sajnos nem értek hozzá szinte semmit sem (php fusion stb. feltelepítése meg egyebek mennek, de az nem ezek nem nagy kunsztok), viszont úgy látom, hogy érdemes ezt tanulni, mert egész jól el lehet helyezkedni, és ha mégsem jön be, akkor sem vesztettem olyan sokat.
Nomármost a fő kérdésem, hogy milyen szisztémával, hogyan és mit kezdjek el tanulni, tudtok valami javaslatot mondani? Persze tudom, hogy abszolult biztos nincs ezekben a dolgokban, de attól még érdekelne a tanácsotok, véleményetek.
Az angolhoz konyítok valamelyest, de szeretnék belőle nyelvvizsgázni, és a matematikára is rá tudok gyúrni ha kell. Érdekelne, hogy feltétlen suliban vagy anélkül kezdjem-e el, vagy esetleg magánban face to face meg lehet-e ezt mástól tanulni?
Köszönöm a jótanácsotokat/segítségeteket előre is!
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Tőzsde és gazdaság
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Gumi és felni topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kerékpárosok, bringások ide!
- E-book olvasók
- Philips LCD és LED TV-k
- Óra topik
- További aktív témák...
- GAMER PC I5 12400F, EVGA 3070, GIGABYTE H610M, 1 TB SSD, 32GB DDR4
- Corsair Vengeance DDR5 16 GB / 5200MHz / 2x8
- Dell Latitude 5420 Újszerű állapotban, i5 FHD IPS LCD,16GB,magyar világítós billentyűzet
- Dell Latitude 5420 Új, Fóliás állapotú,i5 FHD IPS LCD,16GB,magyar világítós billentyűzet
- DELL P2714H "27 colos kalibrált IPS panellal rendelkező monitorom eladó tökéletes állapotban!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3576, 90% Akkumulátor
- Eladó Samsung A30S zöld 4/64GB / 12 hó jótállás
- Intel Core i5-9500 / i5-9500T / i7-8700 / i7-9700 CPU, processzor - Számla, garancia
- 174 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5070Ti
- Katonai Rugged laptopok Panasonic Toughbook és Getac S410 6-11.gen gar.
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő