Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- CaNNa3IS: Kis előkarácsonyi muzsika csak nektek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
- ldave: New Game Blitz - 2025
- [K2]: AnyDesk átverés
-
LOGOUT

Új hozzászólás Aktív témák
-
ko9
addikt
Hali!
Köszi a segítséget, küszködtem vele egy sort, és rájöttem, hogy ez még nem megy
Majd ha több időm lesz nekiűlök, de így érettségi előtt nem adatik meg ez nekem 
Annyit szeretnék még segítséget kérni, hogy azt szeretném megcsinálni egy DOS-os batch fáljba, hogy ha elindítom azt a .bat fáljt, akkor kérje be a lejátszandó fáljt, és utánna kérje be a szövegfáljt, és úgy indítsa a lejátszást. Gondolom itt definiálni kell egy a, meg b értéket, majd vhogy így összerakni a parancssort: mplayer a -s b
Vagy rosszul gondolom??? Megköszönném a valamilyen szaki segítségét

Köszönöm előre is!
Üdv: Ex
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 2700X / 16GB DDR4 / GTX 1080Ti 11GB / 256SSD + 2TB HDD
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ASUS RTX 4070 Ti TUF Gaming 12GB OC (9 hónap magyar garancia)
- Olcsó számítógép PC - Játékra is! I7 4770 / 16GB DDR3 / GTX 1650 4GB / 256 SSD + 1TB HDD
- PlayStation 5 Pro konzol (2TB), 3 év garanciával, makulátlan állapotban
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- ÚJ ELEKTROMOS ROLLER Black friday Hardverapró.húúú!!! 2/3 ár alatt a és e-bike dobozban, 1 év gar.:
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Alphine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3024, 100% Akksi
- Apple iPhone 14 Pro Max Gold Dynamic Island, 120 Hz ProMotion, 48 MP kamera-128 GB-100%
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Majd ha több időm lesz nekiűlök, de így érettségi előtt nem adatik meg ez nekem