- eBay-es kütyük kis pénzért
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
ko9
addikt
Háát te pontosan azt írtad le, ahogy eddig használom... Beírom, h mplayer, és utánna behúzogatom a fájlokat, annyi a különbség, hogy -s-t eddig magam írtam be... Az lenne a lényeg, hogy saját maga kérje be, hogy mit kell beadni... A környezeti változós megoldást meg őszintén, nem szeretném...
doc: Köszi, de Windows alatt menne.
Köszi: Ex
-
ko9
addikt
Köszi, kipróbálom!
Ha esetleg van valami könnyebb megoldás valami kezdetleges programozási módszerrel, teszem azt Pascal, Basic vagy valami sajna még (MÉG
) nem nagyon vok otthon a programozásban , azt is szívesen fogadom! Téleg nekem úgy lenne a legjobb, hogy elindítom a .bat/.exe fáljt és ezt látom
Film: <ide behúzom a film fáljt, pl> "C:\Downz\307.avi"
Felirat: <ide behúzom a szövegfáljt, pl> "C:\Downz\307.srt"És a következő enterre mplayer-rel indul a film. Ha nincs felirat, akkor is indul
Köszönöm a segítséget!
Üdv: Ex
-
ko9
addikt
Hali!
Köszi a segítséget, küszködtem vele egy sort, és rájöttem, hogy ez még nem megy
Majd ha több időm lesz nekiűlök, de így érettségi előtt nem adatik meg ez nekem
Annyit szeretnék még segítséget kérni, hogy azt szeretném megcsinálni egy DOS-os batch fáljba, hogy ha elindítom azt a .bat fáljt, akkor kérje be a lejátszandó fáljt, és utánna kérje be a szövegfáljt, és úgy indítsa a lejátszást. Gondolom itt definiálni kell egy a, meg b értéket, majd vhogy így összerakni a parancssort: mplayer a -s b
Vagy rosszul gondolom??? Megköszönném a valamilyen szaki segítségétKöszönöm előre is!
-
ko9
addikt
Háát nekem nem gyerekjáték
Visual C++-t választottam, főleg azért mert elfekvőben van valahol könyvem is hozzá... Azért esetlegh tudnál segíteni pl hogy hogyan rakjam bele azt például, hogyha egy valami kivan pipálva, akko egy +o kerüljön a parancssorba... Meg egyáltalán hogy hogyan állítódjon össze a parancssorVagy esetleg valahol le van írva ez? Ha lenne egy példa azt se vetném meg
Nagyon kezdő vok ebben, de valahol el kell kezdeniKöszöntem: Ex
-
ko9
addikt
Üdv!
Csinálni akarok egy programot, mindegy mien nyelven, ugyanis most akarom elkezdeni tanulni egy nyelvet, és olyat kezdenék el, amiben a következőt meg lehet valósítani!Adott egy DOS-ból vezérelhető parancssoros progi (mint pl az mplayer). Ehhez szeretnék egy normális ablakos vezérlőt írni, ami áll két beviteli mezőből (a videófáljnak és a szövegfáljnak) meg egy pár kapcsolóból (teljes képernyő, framedrop engedélyezése stb.) és egy-két gombból (lejátszás, kilépés). Annyira lenne szükségem, hogy a progi automatikusan legenerálja a parancssort, ha rákattintok egy gombra akkor elindítsa a progit, beadja a parancssort, és menjen a lejátszás.
Mien nyelven lehetne ezt egyszerűen megoldani? Abszolút kezdő vagyokKöszönöm szépen a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD
- Szép! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 16/512 Iris Xe FHD
- GeForce RTX 3060 Ti Gaming OC 8GB
- Gigabyte 15 G5 Gamer FHD IPS 144Hz i5-12500H 12mag 4.5Ghz 16GB 512GB Nvidia RTX 3050 Win11 Garancia
- Layer 2 Plus (Layer 3 Lite) Passzív rack switch, 24x1G + 4x10G SFP+ , SFP-kkel FS S3900-24T4S-R
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3038, 94% Akkumulátor
- Legion Pro 7 RTX 4090-es laptop 999.000Ft-ért, HP, DELL, Lenovo dokkolók 12.300Ft-tól
- Autószimulátor! Leírásokkal, mindenestül, játékkal, kulcsrakészen!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3050, 96% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest