- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Eztis_Aztis: Hogyan tovább....
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- HThomas: Az ideális home office monitor nyomában
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- Imilenni: Egy kis depi, remélem elfér itt :) 2#
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
ALI_G
veterán
Menedzselt kód, pl a java, vagy a C# által írt programkód (egyszerűsítve). Pl. a java-ban megírt programok elvileg minden platformon (windows, linux, unix, telefonok többségétől kezdve mikrókon keresztül a mosogatógépen át sok mindenen futattatható, persze erre képessé kell tenni az eszközt) futnak, mert egy JVM nevű dolog "futtatja" a programot és nem közvetlenül érik el a processzort. Ez nagyvonalakban ilyen, de kicsit ferdítettem, így szerintem érthető.
Amit te szeretnél azt a szerintem minden mai magas szintű programozási nyelvvel elérheted.
c#, java. A két nyelv szerintem nagyon hasonló, bár ebben egyesek kételkednek.OOP-ről még sokat fogsz olvasni ha kitartó vagy.
ja és logoutos cikkek: c#, c++, és úgy általában: [link]. Java programozásról hirtelen ezt találtam: ppt, csak alapok.
Jó olvasástmod: ha könyvet keresel, akkor Angster Erzsébet írt sok jó könyvet: [link],
mod2: hű, így most jó sok mindent összedobáltam amik kezdetnek hasznosak és olvasmányosak, másoknak is ajánlom akik kezdő cipőben járnak.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Projektor topic
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Formula-1 humoros
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Kompakt vízhűtés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Assetto Corsa EVO
- Autós topik
- További aktív témák...
- Apple iPhone SE 16GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 256GB Midnight Green - 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen, 95% Akkumulátor,MS2148
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP Zbook 15 G5 - i7-8750H I 32GB I 512SSD I Nvidia P2000 4GB I FHD I Cam I W11 I Gari!
- LG 38WN95C - 38" Ívelt NANO IPS - 3840x1600 - 144hz 1ms - Nvidia G-Sync - AMD FreeSync - ThunderBolt
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest