- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Argos: Az vagy, amit megeszel
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- EmPoWeR: Költözés uTorrent-ből qBittorrent-be
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
amargo
addikt
válasz
Jim Tonic #3224 üzenetére
Ha jól láttam sehol nem írtam olyat, hogy nem lehet, miért ne lehetne?
De a new szerinted mire való?Szerk
Más:
Én még a C# ot is szoktam ajánlani kezdőknek, de a java is ugyan olyan jó választás.
(Szerintem)
Egy OOP nyeven kezdve sem fog elsőnek az osztályokkal játtszani, ha még azt sem tudja mi az, majd eljut oda idővel, de sokkal könyebb ezeken a nyelveken elkezdeni, mert alád dolgozik a fordító, a nyelv adotságai miatt sok mindennel elsőnek "nem kell törődni".
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Apple AirPods Pro 3 - bontatlan, új - 1 év Apple garancia
- iPhone 17 - összes tárhely és szín bontatlan, független - 1év Apple garancia - Szept 20
- iPhone 17 Air - összes tárhely és szín bontatlan, független - 1év Apple garancia - Szept 20.
- iPhone 17 Pro - összes tárhely és szín bontatlan, független - 1év Apple garancia - Szept 20
- iPhone 17 Pro Max - összes tárhely és szín bontatlan, független - 1év Apple garancia - Szept 20.
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3352
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO LOQ 15APH8 15 notebook - R7 7840HS 16GB DDR5 1TB SSD RTX 4060 6GB WIN11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo Yoga Slim 7 i5-1135G7 8GB 512GB 14" FHD IPS
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 4790K / 16GB DDR3 / RX 5700XT 8GB / 512GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest