- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újratöltve!
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
ALI_G
veterán
válasz
Jester01 #3121 üzenetére
igen, tudom...
while (i<n && j<m) {
if (i+1!=n && j+1!=m && i-1>=0 && jatek_tabla[i][j+1]>=jatek_tabla[i+1][j] && jatek_tabla[i][j+1]>=jatek_tabla[i-1][j]){
fprintf(outfile, "J");
j++;
} else if(i==0) {
fprintf(outfile, "L");
i++;
} else if (i+1!=n && i-1>=0 && jatek_tabla[i+1][j]>=jatek_tabla[i-1][j]) {
fprintf(outfile, "L");
i++;
} else if(i+1!=n && j+1!=m && jatek_tabla[i-1][j]>=jatek_tabla[i][j+1] && jatek_tabla[i-1][j]>=jatek_tabla[i+1][j]){
fprintf(outfile, "F");
i--;
}
}valahol kimegyek, vagy most nem tudom már, de minden feltételt beraktam. Jelenleg nem csinál semmit csak dolgozik ezerrel. Vmi feltétel megint nem oké. Ha az i+1 j+1 i-1 felételeket kiveszem, akkor meg végtelen méretű fájlt akar csinálni.
van a tömb, 3 felé mehetek, fel le jobbra. és fel van töltve a tömb számokkal, és a [0][0] helyről indulunk el és arra kell menni ahol a 3 hely közül a legnagyobb van. Érkezés az n*m pontba.
ja és ha nem lehet elérni az n*m pontba, akkor -1-et kellene rakni a fileba.
Hülyén csinálom?! biztos. help!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L380 - i5-8GEN I 8GB I 512SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Szinte új! 3 Hónapos! Playstation 5 Slim Disc (Lemezes) Kiadás! Garancia: 2027.05.15
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 256GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3107, 100% Akkumulátor
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- LG 27GS95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1000 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest