- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Kraz
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Rap, Hip-hop 90'
- Meggyi001: RTX 5060 - Az új népkártya?
Hirdetés
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Egy rövid ideig még féláron tudsz hirdetni, előfizetni!
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
pmonitor
aktív tag
Hogy milyen véletlenek vannak! Ugyebár én a ebben a posztban a lame_enc.dll-t használtam fel. A .dll-t 1szerűen csak leszedtem a netről. Aztán később a forráskódját felhasználva meg tudtam csinálni, hogy én magam állítsam elő a .dll-eket.
Aztán sztanozs ajánlotta a freac-ot. Most néztem szét kicsit jobban a freac oldalán. És megtaláltam ezt. Mit is látok itt a jobb alsó negyedben? Ezt:
Selected encoder: LAME MP3 Encoder v3.100
Az a helyzet, hogy a netről leszedett modulokat használják a kész programokhoz.
Ezt csak azért hoztam fel, hogy igazából már nem programozás van a legtöbb esetben, hanem csak ilyen kész(vagy félig kész) modulok felhasználása, összerakása. Ez aligha nevezhető programozásnak. Aztán persze az user-ek azt hiszik, hogy a kész programot teljes egészében egy cég készítette. Pl. amint itt az egyik "programozó" azt írja, hogy:Legfeljebb nem 500 K lesz a mérete, hanem 50 M. Kit érdekel?
Na ezt nem nevezném programozásnak... A programozás jó része csak átverés. Tisztelet a kevés kivételnek. Mert azért olyan is akad....
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Futás, futópályák
- BestBuy topik
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Sorozatok
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Synology NAS
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3059
- HP 440 G6 Intel i5-8265U laptop (Bekapcsoló gomb hibás)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2954
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2192, 100% Akkumulátor
- 4 db érhető el (130/131/132) - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest