Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Garry84: Sumák aprós?
- Gurulunk, WAZE?!
- GoodSpeed: Vanda ajándéka - 60 nap SkyShowtime előfizetés
- sh4d0w: Ez van, srácok...
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- DarthSun: Retro kedvenceim 5. A P4 korszak a 423- tól a 478- ig
Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
pmonitor
aktív tag
Hogy milyen véletlenek vannak! Ugyebár én a ebben a posztban a lame_enc.dll-t használtam fel. A .dll-t 1szerűen csak leszedtem a netről. Aztán később a forráskódját felhasználva meg tudtam csinálni, hogy én magam állítsam elő a .dll-eket.
Aztán sztanozs ajánlotta a freac-ot. Most néztem szét kicsit jobban a freac oldalán. És megtaláltam ezt. Mit is látok itt a jobb alsó negyedben? Ezt:
Selected encoder: LAME MP3 Encoder v3.100
Az a helyzet, hogy a netről leszedett modulokat használják a kész programokhoz.
Ezt csak azért hoztam fel, hogy igazából már nem programozás van a legtöbb esetben, hanem csak ilyen kész(vagy félig kész) modulok felhasználása, összerakása. Ez aligha nevezhető programozásnak. Aztán persze az user-ek azt hiszik, hogy a kész programot teljes egészében egy cég készítette. Pl. amint itt az egyik "programozó" azt írja, hogy:Legfeljebb nem 500 K lesz a mérete, hanem 50 M. Kit érdekel?
Na ezt nem nevezném programozásnak... A programozás jó része csak átverés. Tisztelet a kevés kivételnek. Mert azért olyan is akad....
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Új 0km es GARANCIAS acer nitro 15 rtx 4060 ryzen 7
- Új garanciás MSI Alpha ! R9 7945hx 32 ram 17 col 240hz qhd rtx 4070
- Ár értékbajnok! Prémium kategória 4060 ESZMÉLETLEN JÓ ÁRON! GIGABYTE AORUS rtx 4060
- ENNYI PÉNZÉRT ilyen konfigot nem kapsz! Prémium kategória! Gigabyte aorus rtx 4070 i9 14900hx 2k qhd
- Tökéletes E sport gamer! Újszerű HP victus rtx 3050 ryzen 5600h 16gb ram 512 ssd
- Vadiúj számlás VGA kártyák! Már kamatmentes rèszletre is! Kèszleten lèvő termèkek
- Általános igazgatóhelyettes tábla üvegből eladó
- Apple iPhone 12 64GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / 100% akku
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3431, 94% Akkumulátor
- 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest