- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Tutti Georg: A Microsoft 2025. augusztusi biztonsági frissítései hibásak
- LOGOUT - ezmiez?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- DraXoN: Utolsó 2011-3
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
pmonitor
aktív tag
Nemrég tettem közzé egy audió konvertáló programot, amit a weben "találtam". Az mp3 -> wav konvertáló része működik, mint a zsír. Azonban a wav -> mp3 részével 2 probléma is van. Az egyik, hogy másik fél által készített dll-t kell hozzá használni(lame_enc.dll). A másik, hogy meglehetősen lassú. A harmadik, hogy még így sem találtam olyan forrást, ami VS-ben lefordult volna. Tehát igazából az open source nekem mégsem open source. Ha valaki sikeresen lefordította már a lame_enc.dll-t VS-ben, örülnék, ha megosztaná vel(em/ünk), hogy honnét töltötte le a forrást, és hogy a fordításnak mik a buktatói.
Egyébként, mivel ennek a konvertálása lassú is, ezért olyan megoldás is érdekelne, amely az említett dll nélkül tud wav -> mp3 konvertáló forrást.
"Legrosszabb" esetben marad ez.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- iMac Pro 1.1 2017 Intel Xeon W2150B 64GB 1TB VEGA 64 16GB!!! 1 év garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B360-Pro i7 9700 16GB DDR4 512GB SSD RTX 4060 8GB ZALMAN S3 TG Zalman 500W
- HP ZBook Studio 8 WorkStation i7-11850H 16GB 256GB Nvidia Quadro T1200 15.6" FHD IPS 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest