- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- kenand: Hol volt, hol nem volt, Thunderbolt...
- Gurulunk, WAZE?!
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- moongoose: Nagy méretű flac file-ok kiírása cd-re audio cd-ként.
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- valakiyt: A világ mindennek az alja!
- thesound: Segítőkészség
-
LOGOUT

Új hozzászólás Aktív témák
-
pmonitor
aktív tag
>Az nem biztos. Hazudni is lehet róla.
De akinek hazudnak, abban a jelenben csak annyi történik, hogy valaki mondta. Az lehet igaz is, meg nem is. De az ő jelenében csak a beszéd van jelen.
Elméletben nem számolhatnák fel az egész szálat. Ugyanis adott, hogy mennyi százalékot számolhatnának el hulladéknak(ez függ az adott elem hosszától, és attól is, hogy szélezetlen vagy szélezett fűrészáruról beszélünk). A gyakorlatot persze nem tudom. Lehet, hogy az van, amit mondasz(ill. írsz).
Az a helyzet, hogy minden szakmának(vagy annak titulált dolognak) meg vannak a maga módszerei, hogy hogy vágják át az "ügyfeleket". Pl. ha jól értelmezem, akkor itt is átvágják az ügyfeleket. Mert nem látom, hogy szerepelne ott, hogy a feladat megoldhatatlan. Sőt! Optimális hatékonyságú vágási tervről ír. Legalábbis nehezen tudom elképzelni, hogy megoldották a problémát. Ez inkább csak valami vágásokat nyilvántartó programnak nevezhető szerintem...>Mindegy, hogy 1 darabban marad meg 3 méter, vagy 50 darabban.
Akkor már megint ott tartunk, hogy szükség van-e egyáltalán a gépre ehhez? Mondjuk anno még a másik fórumon abban tévedtem, hogy akkor még nem gondoltam volna, hogy a véletlennel "viszonylag elfogadható" terveket lehet találni. De nem az optimálist.
Itt kérdeztem sztanozs-t, hogy akkor mi a kritérium. Még választ nem kaptam rá. Szerintem az egyetlen elfogadható kritérium az, hogy minél kevesebb és minél hosszabb leeső darabok legyenek. De lehet mondani más kritériumot is. Ha valaki értelmes, és a program számára végrehajtható kritériumot mond, akkor meggyőzhető vagyok.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Linux kezdőknek
- Robotporszívók
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- LEGO klub
- Aktív hűtéssel mutatkozott be az IQOO 15 Ultra
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Okos Otthon / Smart Home
- További aktív témák...
- Asztali PC , R7 5700 , RTX 3080 , 24GB DDR4 , 1TB NVME
- Secretlab MAGNUS Pro elektromos asztal - FULL EXTRÁS szett (2 monitor kar, PC tartó, kiegészítők...)
- Lenovo ThinkPad X1 Yoga GEN 9/14"WUXGA /2-in-1/Ultra 7/165U vPro/32GB/512GBB SSD/ÚJ/GARANCIA
- www.olcsogamerpc.hu - V055 - DDR4 - INTEL i5-14400F - 16GB RAM - RTX 5060 - 1TB SSD - HITELRE IS!
- www.olcsogamerpc.hu - V051 - DDR4 - INTEL i5-12400F - 16GB RAM - RTX 5060 - 1TB SSD - HITELRE IS!
- Fotó állvány eladó
- Új HP 17 FHD IPS AMD Ryzen5 7520U 4.3Ghz 8GB DDR5 256GB SSD AMD Radeon 610M Graphics Win11 Garancia
- ÚJ könyv: Walter Isaacson Elos Musk - keménykötésű
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4050
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest