Új hozzászólás Aktív témák

• coco2

őstag

válasz cog777 #19416 üzenetére

Ha úton / útfélen fejleszteni kell, mert muszáj, akkor egy 13-as laptop kell neked. Valami, ami egyben van. Tablet mellé fogod a kezedben a mini bt billentyűzetet, miközben a tabletet nekitámasztod valaminek, mindazt környezeti rázkódások közepette, vagy hogyan gondoltad? Nem számítástechnikailag, hanem mechanikailag.

AlmaOS-re ha fel is települ vscode vagy bármi hasonló, tisztázatlan kérdés, milyen platform alá akarsz tableten fejleszteni? Ami az általánosságot illeti, AlmaOS alatt a "munka könyvtár" fogalma az egyik, ami legutóbb, mikor néztem, még nem létezett. Ha pdf-et töltenél, ide rakja, ha videót, akkor amoda, de "csomagban" mindent saját szerkezet szerint egyetlen könyvtár alá, olyan nincsen. Nem tudsz csak úgy bármi file-t bárhova feltölteni egy alma tableten. Androidon igen, ott van sd kártyád, hordozhatsz otthoni laptopról bármit viszonylag egyszerűen, de almán olyan egészen egyszerű dolgok, mint a mobilitás, szerzői jogi okok miatt tiltva van. Almakönyvön a gatekeeper-t ki tudod kapcsolni, ha akarod, halloon / táblán szerintem nem. Letöltenél valami github stuffot, mert kell belőle egy dll, szóval csak egyszerű, mindennapi fejlesztői dolgok, éshát jajj azt nem lehet, mert olyat részint nem szabad, részint opciót sem kínál rá az OS.

>Ennek ellenere business tripre mar nem hoznek notit, mar kinottem belole :D

Nagymellényes dumák és társai :D Ha neked üzleti úton utazás közben fejlesztened kell, mert annyi nyugalmad sincsen, hogy azt az időt szunyókálással tölthesd a vonaton, vagy valami, akkor te maximum a tévedéseidből fogsz kinőni, és azt is csak még ezután :D

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés