- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- weiss: Logi MX Master 3S FW NEM frissítés
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bambano: Bambanő háza tája
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- MasterDeeJay: Alacsony fogyasztású házi szerver a korábbi projektekből összeépítve
Hirdetés
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
padzso
tag
Sziasztok!
Az alaphelyzet: 44 leszek ez évben, szeptemberben elkezdtem 1 tanfolyamot, amit hívjunk érettségi után végezhetőnek(nem magyar, szóval nem akarok mellévezetni a megnevezéssel senkit). Ez csak 10 hónap, utána papír jár. A megnevezése: Szoftver és applikáció fejlesztés. Az elnevezésnek talán nagyobb a füstje, mint a lángja.
Tantárgyak: alap html és css, python, blokkok rakosgatása MIT app inventorral, BBC microbit, matek, adatbázis (tkp. Access), kommunikáció, digitális marketing.
21 éve szereztem egyetemi diplomát, nem ebben a témakörben. Az azóta elmúlt években kétkezi munkából volt kenyerem, most eljött az idő a karrierváltáshoz.Programozásról csak olvastam, nem írtam, tinédzser koromban volt egy kevés C64, basic, aztán annyi. Szeretek romokat tenni a telefonjaimra, ilyen-olyan problémamegoldások után kutatni, aztán molyolni velük. Meg aztán telepítgetések, hardveres kalandozások. Épp CSS weboldalt kell beadni, ahelyett, hogy inkább követném a a vizsgalapot és egyszerűen összedobnám, letöltök egy komplexebb keretet s azzal szórakozok, hogyan lehet gif-ből kimetszett ikonnal fb-re linkelni. Ezek érdekelnek, meg szeretek benézni a szoftveres színfalak mögé.
Azt tudom, hogy hekker vagy épp szenior szoftverfejlesztő már nem lesz belőlem. Mivel a tanfolyam eléggé alap, nem látom, hogy képes lennék-e egy adott feladatot mondjuk pythonra applikálni. Gondolom ennek nagyon sok gyakorlás és tapasztalás lenne az alapja. Ez az objektumorientált megközelítés eléggé új téma nekem. Meg úgy, minden.Vajon programfejlesztésben csak annak van lehetősége, aki kirázza a kisujjából az összeset, vagy kellenek olyanok is, akik besegítenek a mesternek?
Szóval érdemes lenne elmerülni a programokban vagy esetleg milyen irányt vehetnék még IT-ban?
Bocs, kissé bőlére lett eresztve, remélem érthető voltam. Köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Samsung Galaxy A04s 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER termékbeszámítással
- HP 250 G10
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T460 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3015
- Bomba Ár! Dell XPS 13 9380 - i7-8GEN I 16GB I 512GB SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest