- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Lalikiraly: Sencor SMC BS30 aktív hangfalszett bemutató
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- mefistofeles: A 15 centi nagyon rövid.........
- LordAthis: AI Kérdés érkezett - 3600 soros Spagetti kód refaktorálása és budget
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- Eztis_Aztis: Hogyan tovább....
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
acsati
aktív tag
Sziasztok!
Biztos unjátok már a hasonló hsz-ket, de hátha kapok egy-két tanácsot, megjegyzést.
Karrierváltáson gondolkodom és csalogatónak hangzik, hogy mindenhonnan azt hallani, hogy milyen hiányok vannak az IT szakmában. De ahogy elkezdtem programozási nyelvekről keresgélni, elég hamar elvesztem bennük.
Jelenleg leginkább marketinghez kapcsolódó grafikai munkáim vannak és wordpress alapú weboldalak kezelése, egy nem multi nagyságú, de már nem is családias vállalkozásnál.
Ez alapján a front-end fejlesztői környezet felé nézelődnék, de az nem pont egy telített terület? Láttam még ehhez kapcsolódóan a full-stack fejlesztést, viszont az kezdésnek meg nagyon mélyvíznek tűnik.
Ti mit tudnátok a leírtak alapján nekem ajánlani, merre fele induljak el, hogy egyáltalán érdekel-e, menne-e?
31 éves vagyok, egyetemi képzést már nem akarok vállalni, egyéb tanfolyamot, amit munka mellett lehetne végezni, azt inkább. De kezdésnek nem gondolom, hogy sok pénzt bele kéne fektetnem, míg ki nem derül, hogy alkalmas vagyok-e programozásra.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- PlayStation 1 / 2
- BestBuy topik
- Csendben mutatkozott be a Galaxy S10 Lite
- Samsung Galaxy Ring - gyűrű-kúra
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Kerékpársportok
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- További aktív témák...
- Megkímélt állapotban lévő Xiaomi 12T Pro 8/256GB / 12 hó jótállás
- Honor X6a 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- iKing.hu - Samsung Galaxy Z Flip 7 Blue Shadow Újszerű, karcmentes állapotban 512 GB
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest