- LordAthis: AI Kérdés érkezett - 3600 soros Spagetti kód refaktorálása és budget
- Gurulunk, WAZE?!
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sh4d0w: Vigyázz a háttértáradra...
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha – bevezető - igényfelmérés
- Lalikiraly: Astra kalandok @ Harmadik rész
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
acsati
aktív tag
Sziasztok!
Udemy-n szemezgetek ezzel a python kurzussal, meg is örültem, hogy 100€ helyett most megvehetem 18€-ért. Aztán bejelentkeztem és ott már teljes áron van.Ezt egy új regisztrációval ki lehet játszani vajon, vagy várható szerintetek leakciózás?
Leírás, tematika alapján érdemes lehet egyáltalán? -
acsati
aktív tag
Köszönöm a válaszaitokat, akkor valamilyen ingyenes úton indulok először.
"Ha nem vagy igazán jó benne, akkor minden terület telített, ha meg igen, akkor meg egyik sem" - ez amúgy milyen igaz
Lesz egy ilyen esemény is jövő héten, lehet elnézek majd erre, ha már ingyenes. Vagy nem érdemes?
-
acsati
aktív tag
Sziasztok!
Biztos unjátok már a hasonló hsz-ket, de hátha kapok egy-két tanácsot, megjegyzést.
Karrierváltáson gondolkodom és csalogatónak hangzik, hogy mindenhonnan azt hallani, hogy milyen hiányok vannak az IT szakmában. De ahogy elkezdtem programozási nyelvekről keresgélni, elég hamar elvesztem bennük.
Jelenleg leginkább marketinghez kapcsolódó grafikai munkáim vannak és wordpress alapú weboldalak kezelése, egy nem multi nagyságú, de már nem is családias vállalkozásnál.
Ez alapján a front-end fejlesztői környezet felé nézelődnék, de az nem pont egy telített terület? Láttam még ehhez kapcsolódóan a full-stack fejlesztést, viszont az kezdésnek meg nagyon mélyvíznek tűnik.
Ti mit tudnátok a leírtak alapján nekem ajánlani, merre fele induljak el, hogy egyáltalán érdekel-e, menne-e?
31 éves vagyok, egyetemi képzést már nem akarok vállalni, egyéb tanfolyamot, amit munka mellett lehetne végezni, azt inkább. De kezdésnek nem gondolom, hogy sok pénzt bele kéne fektetnem, míg ki nem derül, hogy alkalmas vagyok-e programozásra.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a téma összefoglalót!
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 16 M4 Max 36GB RAM 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Max 36GB RAM 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 16 2024 M4 Max 64GB 2TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 13 2020 M1 16GB 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF VG27AQ 165Hz QHD IPS 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 docking station (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 144Hz képfrissítés
- HP 14 Elitebook 640 G9 FHD IPS i5-1235U 4.4Ghz 10mag 16GB 256GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Új Dell 14 Inspiron 5415 FHD IPS Ryzen5 5500U 4.0Ghz 8GB 256GB SSD Radeon RX Vega7 Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest