- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Doky586: Windows telepítés utáni beállítások
- Luck Dragon: Óraátállítás
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- bambano: Bambanő háza tája
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: MárkaLánc
-
LOGOUT

Új hozzászólás Aktív témák
-
acsati
aktív tag
Sziasztok!
Udemy-n szemezgetek ezzel a python kurzussal, meg is örültem, hogy 100€ helyett most megvehetem 18€-ért. Aztán bejelentkeztem és ott már teljes áron van.
Ezt egy új regisztrációval ki lehet játszani vajon, vagy várható szerintetek leakciózás?
Leírás, tematika alapján érdemes lehet egyáltalán? -
acsati
aktív tag
Köszönöm a válaszaitokat, akkor valamilyen ingyenes úton indulok először.
"Ha nem vagy igazán jó benne, akkor minden terület telített, ha meg igen, akkor meg egyik sem" - ez amúgy milyen igaz
Lesz egy ilyen esemény is jövő héten, lehet elnézek majd erre, ha már ingyenes. Vagy nem érdemes?
-
acsati
aktív tag
Sziasztok!
Biztos unjátok már a hasonló hsz-ket, de hátha kapok egy-két tanácsot, megjegyzést.
Karrierváltáson gondolkodom és csalogatónak hangzik, hogy mindenhonnan azt hallani, hogy milyen hiányok vannak az IT szakmában. De ahogy elkezdtem programozási nyelvekről keresgélni, elég hamar elvesztem bennük.
Jelenleg leginkább marketinghez kapcsolódó grafikai munkáim vannak és wordpress alapú weboldalak kezelése, egy nem multi nagyságú, de már nem is családias vállalkozásnál.
Ez alapján a front-end fejlesztői környezet felé nézelődnék, de az nem pont egy telített terület? Láttam még ehhez kapcsolódóan a full-stack fejlesztést, viszont az kezdésnek meg nagyon mélyvíznek tűnik.
Ti mit tudnátok a leírtak alapján nekem ajánlani, merre fele induljak el, hogy egyáltalán érdekel-e, menne-e?
31 éves vagyok, egyetemi képzést már nem akarok vállalni, egyéb tanfolyamot, amit munka mellett lehetne végezni, azt inkább. De kezdésnek nem gondolom, hogy sok pénzt bele kéne fektetnem, míg ki nem derül, hogy alkalmas vagyok-e programozásra.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Háztartási gépek
- Ennyit szűkít az X300 Ultra a telepen Európában
- Yettel topik
- Hálózati / IP kamera
- Projektor topic
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Samsung Galaxy S26 - szeret, nem szeret
- Autós topik
- Mit rejt a telefonod? – A tranzisztorok elképesztő világa
- További aktív témák...
- ASUS ROG Zephyrus GA503QM / Ryzen 7 5800HS / 32GB RAM / 1TB SSD / RTX 3060 / 15,6 WQHD 165Hz
- Samsung Galaxy S25 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 11 Pro 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Arctic Gamer - Intel Xeon E5-2630 V4 / RX 480 8GB Nitro+ / 16GB DDR4 / 512GB Nvme - VADI ÚJ GÉP
- Macbook Pro 14" A2442 2021 M1 Pro 16/512
- Dell Precision 5530 15,6" UHD touch, i7 8850H, 16GB RAM, 4GB VGA, 512GB SSD, jó akku, számla, gar
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4522
- AKCIÓ! Asrock B450M R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080 8GB Zalman T3 Plus ADATA 600W
- Zotac / Inno3D RTX 3080 Ti // Számla // Garancia //
- 27% - Erazer P20 GAMER PC! i7-14700F / RTX 4070 / 16GB DDR5 / 1TB NVMe / B760
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Ezt egy új regisztrációval ki lehet játszani vajon, vagy várható szerintetek leakciózás?