Hirdetés
- Andras-G: Az internet veszélyei [2. rész] - Facebook Marketpalce
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gerner1
- daninet: Automatikusan fordított magyar feliratok AI segítségével
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
-
LOGOUT

Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
pmonitor
üzenetére
Latom neked csak a kodsor szamit: imhol
mod: ja bocsanat, hogy sajat kodot linkeltem, azt hittem az altalad linkeltet is te alkottad...A noname nicket meg nem nagyon ertem, hacsak nem teged monitor peternek hivnak...
Magyar ugyfelekre meg - mondjuk en szemely lesz@rom a magyar ugyfeleket - egy multinak dolgozom, egy ideje mar kulfoldrol, nekem nincsenek kozvetlen ugyfeleim.
En nem az ugyfelek kedveert forumozok, ugyfel meg vsz ugysem egy IT forumot fog koptatni, mivel a technikai megvalositas sem erdekli, csak hogy "menjen" a program vagy a weboldal.
Amugy nem akarlak elkeseriteni, de nem csak magyar nyelvu forumokon vagyok jelen, hanem angol nyelvun is - persze birom a szemelyeskedest, de vsz ezt legfeljebb csak megmosolyogom. Amugy nem ertem ezt a sertodottseget - miert kene fizetest kapni a forumtol mert irunk ide - csak azert, mert nem ertunk veled egyet?
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Intel Ultra 7 265KF / RTX 5070 / 32GB DDR5 / 1TB Nvme SSD
- Dell Optiplex 390 MT,i3-2130,4GB RAM,500GB HDD,WIN10
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H310M i5 8500 16GB DDR4 240GB SSD GTX 1060 6GB Zalman T3 Plus CoolerMaster 500W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új ASUS Zenbook 14 OLED Ultra 7 155H 32 gb ram 1tb ssd oled pillekönnyű akksibajnok Gari 2027.05
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest