- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- MasterDeeJay: Alacsony fogyasztású házi szerver a korábbi projektekből összeépítve
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bambano: Bambanő háza tája
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
cucka
addikt
válasz
dabadab #17759 üzenetére
Szerintem nem emiatt akar mindenki konténereket használni,
Nyilván, de túl sokszor láttam már olyat, hogy tök fölöslegesen konténerizáltak valamit.
Ez csak egy példa volt, hogy lehet viszonylag normálisan menedzselni dependenciákat konténerek nélkül is. Tehát létezik köztes megoldás a globális összeakadó dependencia pokol és a mindent dockerbe megközelítés között félúton.nem nagyon látom, hogy az általad javasolt megoldás milyen lényegi ponton különbözne a konténerektől
Hát azért az én megoldásom jóval fapadosabb.
Az egyik fő hátrány, hogy minden a saját userspace-emben fut, tehát valójában nincs semmi izolálva.
A másik fő hátrány, hogy ez devops szempontból lábbal hajtós megoldás. Egy konténert bedobsz az ECS-be, Kubernetesbe, stb.
További szívás, ha van a környezetbenv valami, amit háttérben kell futtatni, konténerizálva teljesen triviális, hogy mondjuk 3 eltérő mysql fut a gépeden daemonként, a fapados megoldásnál kicsit több munka.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a téma összefoglalót!
- REpont és hulladékgazdálkodás
- Milyen videókártyát?
- Spórolós topik
- Filmvilág
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Asus Zenfone 8 - komplett kompakt
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- One mobilszolgáltatások
- Battlefield 6 - Indul a második nyílt béta hétvége
- Elite: Dangerous
- További aktív témák...
- Eladó Unifi US-8-60W POE Switch
- 8 DARAB! HP ELITEBOOK LAPTOP (Tartós, Elnyűhetetlen) 850 G8, 840 G8, 840 G9, 830 G8 x360
- Kedvező Ár! DELL S2722QQC Style IPS 4k PD usb-c Gari 2026.07
- Eladó Konfig Ryzen 5 5500 32GB DDR4 1TB SSD RX5600XT 12GB!
- Azta HP EliteBook 840 G9 Fémházas Hordozható Érintős Ultrabook 14" -40% i5-1235U 32/512 Iris Xe FHD+
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B550M R7 5800X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3060 Ti 8GB ZALMAN I3 NEO A-Data 650W
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest