Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• bandi0000

nagyúr

Köszönöm.

Szóval, nyilván jelenleg úgy vagyok vele, hogy működik a tfs, úgy hogy nem nyúlok hozzá. Szóval értelemszerűen, nem is az a cél, hogy a jelenlegit lemásoljam egy újabb-ra, hanem a jelenlegivel megegyezőt hozzak létre. Azt nyilván látom, hogy milyen folyamatok mennek, meg az Android részén futóakat értem, is hogy mit csinál, szóval csak meg kell találni az ezekkel egyen értékű Azure dolgokat. Vagy hogy egyszerűsítsem a dolgot, beadom a projektet, kijön az apk és ezt kell elérni az új rendszernél :D

Én úgy gondolnám. bár lehet rosszul, hogy inkább megtanulom az Azure dolgot 0-ról, és felépítem a dolgokat, mintsem a régit tanulmányozzam és alakítgassam, hogy tökéletes legyen. Amúgy az azure már más kapcsán is felmerült, szóval nyilván más esetben a jelenlegi lenne piszkálva.

A régi windows-os dolog csak kérdés ügyileg merült fel. nem én vagyok a rendszergizda, de amúgy szerintem a cégek 90%-nál windows 8.1 talán és újabbakkal találkoztam eddig.

Csak ugye ha netán a cégek 70%-a régi op rendszerrel menne, akkor értelemszerűen nehezen tudnánk megmagyarázni, hogy miért lesz ez nekünk kifizetődő :D De amúgy valszeg a natív host-al nem lesz probléma.

A jelenlegi Web service .Net framwork 462-őn alapszik, ősrégi, és vannak benne érdekes dolgot, amikre már biztos vannak jobb megoldások is, ezért és szimplán tanulás miatt is át szeretném írni, nem akarok úgy járni, hogy leragad az egész projekt és vele én is egy régi rendszeren, bár mire ebből gond lesz, addigra én már nem leszek itt

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés