- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- perge666: Anbernic kézikonzolok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- stefi68: AnySoft Keyboard (magyarul)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha – bevezető - igényfelmérés
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
pmonitor
aktív tag
Ezeket a kódokat követtem el mostanában. A C# ebben a konkrét esetben elfogadhatóan lassabb a C++ kódnál. C++-ban a set és a pair, míg C#-ban ezek megfelelőjét, a HashSet és a KeyValuePair párost használtam.
Én mostanáig legtöbbet C#-ban programozgattam. C-ben csak a natív .dll-ek készítését végeztem el olyan dolgokhoz, amiket C#-ban nem tudtam megvalósítani. C++-ban szinte nem programozgattam(csak 1 kis "szinten tartás" volt - ujjgyakorlat -). Behatóbban nemrég kezdtem el C/C++-al foglalkozni. Igazából sajnálom, hogy a C++-al eddig nem foglalkoztam eléggé. Gyakorlatilag ugyanazok az adatstruktúrák vannak benne, mint a C#-ban, csak úgy néz ki, hogy gyorsabbak(meg persze nem kell hozzá a robosztus .Net). Meg ha valakinek van kedve, akár optimalizálhatja is ezeket "user programozóként" is. Ha nincs kedve, akkor még mindig elfogadható hatékonysággal dolgozhat benne.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Thinkpad X230 legenda: i7 CPU, IPS kijelző, 12 GB, dupla SSD, magyar villbill, webcam, fingerprint
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3074, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB 500GB Radeon Pro 5500M notebook garanciával
- Eladó karcmentes Apple iPhone 11 128GB / 12 hó jótállással
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest